Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye göre oluyor gerçekten anlamıyorum. 4 farklı kart, 3 farklı tarayıcı, mobil app, mobilden masaüstü modu, ürünü sepete alıp satın alma, cüzdana para yükleme gibi şeyler denedim. Ana hesaba plus'ı alamadım bari indirimden oyun alayım diyip yeni bir psn açtım, yine olmadı.
  • EnPara kredi Kartı ile cihaz üzerinden sadece greekli adres satırlarını ve bankada kayıtlı adresim ile aynı girerek işlemi yapabildim.
  • Selam dostlar,
    Ben Pc den ve telefondan Alış veriş yapmaya çalıştığım zaman sürekli işlem yarım kalıyordu.
    Bu gün playstation da denedim aynı kartı adres bire değiştirmeden Alış veriş tamamlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Selam dostlar,
    Ben Pc den ve telefondan Alış veriş yapmaya çalıştığım zaman sürekli işlem yarım kalıyordu.
    Bu gün playstation da denedim aynı kartı adres bire değiştirmeden Alış veriş tamamlandı.
    Teşekkürler kardeşim, dediğin gibi işlem tamamlandı.dün 1 saat uğraşmıştım olmamıştı.
  • Hadi geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Selam dostlar,
    Bende forumdaki yazan her şeyi denememe rağmen başarısız olmuştum. Hatta PC den almaya çalışırken artık çok fazla başarısız işlem oldu daha sonra deneyin gibi bir mesaj almaya başlamıştım. En son hiç bir bilgiyi değiştirmeden playstation üzerinden satınalmayı başarı ile gerçekleştirebildim. Teşekkür ediyorum.

Başarısızlıklarım sırasında garanti bankasını arayıp sordum ekranda bir hata ya da engelleme görünüyor mu diye hayır dediler. Başarılı işlem yaptığım settingsi söyleyeyim

- Kredi kartının internet, telefonla alışveriş ve yurtdışı kullanım özelliklerinin açık olduğundan emin oldum.
    - Kart ismimde türkçe karakter kullanmadım
    - adresimi ekstremde yazan şekilde türkçe karakter ve özel karakter kullanmadan (. / gibi) girdim

muhtemelen yukarda yazdığım bilgilerden sadece türkçe karakterler kullanmamak mantıklı geliyor çünkü o da playstation support bölümünde özellikle belirtilmiş.

Özetle playstation (konsol) üzerinden alışveriş yapmayı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overactive -- 16 Haziran 2019; 15:45:16 >

• Ulan Sony Türkiye 2 saatir uğraşıyorum burda ne yazıldıysa denedim kaç kere alışveriş yaptığım kart şimdi çalışmıyor. Ps Plus bu ay bitiyor indirimde bu gün bitiyor 60tl ucuzken alalım dedik olacak işe bak. En saçma sapan siteden alişveriş yapan ben burda saçma sapan sorun cıkıyor.
  • 2 yıldır düzenli store'dan alışveriş yaptığım kartı 3 gündür kabul etmiyor.
    pc'den, konsoldan, telefon uygulamasından denedim hiçbirinde işe yaramadı. 3 ayrı kart denedim onlarda da aynı hatayı veriyor.

bu kadar zor olmamalı ya bunu düzeltmek, senelerdir aynı sorunu yaşayanlar var
  • Benim de 4 senedir sorunsuz kullandığım kart hata verdi.Sayfalar bile açılmıyor zaten , kağnı hızında.Adamlar yazılım konusunda o kadar becerisiz ki, exc oyunları olmasa evime sokmam şu konsolu o derece sinir etti bu akşam.
  • Windows üzerinden değil ps4 üzerinden çok rahat işlem tamamlanıyor.Pc de kaç tane kredi kartı denediysem hep hata aldım.Oyunda aldım psplus üyeliğide aldım tek tıkla ps4 üzerinden işlemi yaptım.
  • Hep Ps4 üzerinden deniyorum ama bugün inat etti.Sayfalar 40 saatte açılıyor bir de.Sony Tr kaç yıldır şu sorunu çözdüremiyorsa keyfi bilir , kendi paramızla rezil oluyoruz resmen.Almayız olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wither

Hep Ps4 üzerinden deniyorum ama bugün inat etti.Sayfalar 40 saatte açılıyor bir de.Sony Tr kaç yıldır şu sorunu çözdüremiyorsa keyfi bilir , kendi paramızla rezil oluyoruz resmen.Almayız olur biter.
    Şimdi sen windows üzerinden kredi kartını tanımladın ve ps4 üzerinden satın al kısmında genemi olmadı hatamı alıyorsun? Sayfalar 40 saattemi açılıyor.Cidden çok ilginç.Ürünü ps4 store dan seçip almam 1 dk sürmemiştir.
  • Ben de pc üzerinden konsoldan ve mobil uygulamadan 2 gündür deniyorum alamıyorum
  • Kart tanımlamasını da Ps4 üzerinden yaptım ve o kartla 4 senedir sorun yaşamadım ta ki bugüne kadar.Bu durumun mantıklı bir açıklaması yok ,büyük harf,noktalama işareti,doğru adres,web üzerinden,Ps4 üzerinden hiç farketmiyor.Herşey tesadüfi,şansın varsa oluyor yoksa 3 gün uğraşsan olmuyor.Yazılım dehası japon arkadaşlar böyle bir sistem kurmuşlar işte.
  • wither kullanıcısına yanıt
    Hangi banka acaba? Ben de Garanti Bankası sanal kartıma türlü taklalar attırdım ama olmuyor.
  • Ben 4 farklı bankanın banka kartlarıyla denedim hiç birinde işe yaramadı. Adres bilgileri harfiyen doğru olduğu halde. Hem konsol üstünden, hem webden hem de ps app üzerinden hiç bi şekilde işlem yapamadım. Kredi kartım olsa deneyecektim aslında belki de ondan dolayı olmuyo diyeceğim ama ne bileyim

126TL lik indirimi kaçıracağız yani teşekkürler SONY
  • Arkadaşlar merhaba alım yaptım ve anlatmak istiyorum .
    Dün detroitin 84 tl ye düştüğünü gördüm gece alırım nasıl olsa sabaha iner bugün oynarım diye planlıyordum.Denizbank paracard la defalarca denedim , müşteri hizmetleri blokeli işlem vs olmadığını ve kartın uluslaraası alışverişe açık olduğunu söyleDi . PS müşteri hizmetleri klasik bloke olduğunu hesabın 72 saat alışveriş yapamayacağını söylediler . PC ve konsol her yerden defalarca denedim . En son teyzemin kartıyla pc üzerinden denedim ve reddetti .3d secure ile . Sinirlednim ve konsoldan denedim . Direkt aldı . Oyun iniyor şu an. adreste teyzemin adresi değil ya benim yada kafama göre girdim .
    Diyeceğim o ki bloke olayı yalan.
    Adresin hesap adresiyle uyuşması yalan
    Hesap adıyla kart adının aynı olması yalan .
    Müşteriyi savmak için uydurulmuş şeyler . Tamamen şans sistem keyfi kabul ediyor yada etmiyor .
    Boşuna onu yapayım şunu deneyeyim diye uğraşmayın .
    Bu arada bildiğim kadarıyla bazı bankalar 3d siz alışverişi reddediyor . PSde direkt alım olduğundan o yüzden de reddebilir . .

• Arkadaşlar Kesin çözüm şudur. Adres hikaye sallasanız bile sıkıntı olmaz.
    Dün kartımı yurtiçi ve yurtdışı internetten alışverişe açsam da fayda etmedi ve sürekli ödeme hatası verdi.
    Kartınızı MAIL ORDER ödemeye açın ve alışverişinizi sıkıntısız yapın.
    Kartınızı mail order ödemeye cep şubesi ve internet şubesinden açarsınız. Beceremezseniz müşteri hizmetleriyle çözersiniz..
    Haydi hayırlı alışverişler...

BU ÇÖZÜMÜ İLK SAYFAYA ALIN VE HERKES FAYDALANSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgess -- 17 Haziran 2019; 14:16:18 >
  • Merhaba bende 2 yıldır garanti sanal kartımla sıkıntısız alışveriş yapıyorken son 3 gündür kart geçersiz uyarıları almaya başladım ne denediysem olmadı çare yok gibi duruyor :( Sistem hiçbir denememi kabul etmiyor (PS4 web app vs). Yani bu ödeme sistemleri diğer alışveriş sitelerinde tıkır tıkır işlerken (steam/origin/epic yerli/yabancı siteler vb.), sony gibi bir firmanın ödeme sisteminin yıllardır oturmamış/oturtamamış olması utanç verici bir durum.
  • aynı sorrun bendede var beklemekten başka çare yok
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.