Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer alttaki arkadaşlarada söyliyim, çatır çatır sıkıntı olmadan satın alıyordum som 1 ay kartı kabul etmemeye başladı, GARANTİ BONUS kullanıyorum her türlü denemeyi yaptım olmadı, garanti bankasını arayıp PSN alışveriş yapamıyorum deyince kartın mail yolu ile alışverişe kapalı olduğunu söylüyorlar açtırınca 2 saat sonra cihaz içinden sıkıntısız satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 18 Haziran 2019; 19:39:41 >
  • Kafasına göre takılıyor sistem. Bazen garanti bonus, bazen de ziraat combo kartım çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Diğer alttaki arkadaşlarada söyliyim, çatır çatır sıkıntı olmadan satın alıyordum som 1 ay kartı kabul etmemeye başladı, GARANTİ BONUS kullanıyorum her türlü denemeyi yaptım olmadı, garanti bankasını arayıp PSN alışveriş yapamıyorum deyince kartın mail yolu ile alışverişe kapalı olduğunu söylüyorlar açtırınca 2 saat sonra cihaz içinden sıkıntısız satın aldım.
    Hocam.tesekkurler bilgi icin ama.olmuyor

Ben bu sony kadar çag disi gerizekali igrenc bir firma gormedim ps2 zamanlarindan bu yana inavasyon vs hak getire bunlar ilerde catir catir batacak insallah bende gorucem

Bu kadar salak bir store sistemi arayuz vs olamaz ya ps3 tede lanet ediyodum bunda da ayni sey

• quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Diğer alttaki arkadaşlarada söyliyim, çatır çatır sıkıntı olmadan satın alıyordum som 1 ay kartı kabul etmemeye başladı, GARANTİ BONUS kullanıyorum her türlü denemeyi yaptım olmadı, garanti bankasını arayıp PSN alışveriş yapamıyorum deyince kartın mail yolu ile alışverişe kapalı olduğunu söylüyorlar açtırınca 2 saat sonra cihaz içinden sıkıntısız satın aldım.
    Malesef bankayı aradım herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler ki doğru, kart diğer sitelerde çalışıyor:( Güzelim indirimleri kaçırdım. İşten eve geliyorum az bir vaktim oluyor onda da istediğimi satın alıp oynayamıyorum. Ne diyim baya uzun süredir varolan ve olmaya devam edecek gibi duran bir problem

• quote:

Orijinalden alıntı: CobraTR

Malesef bankayı aradım herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler ki doğru, kart diğer sitelerde çalışıyor:( Güzelim indirimleri kaçırdım. İşten eve geliyorum az bir vaktim oluyor onda da istediğimi satın alıp oynayamıyorum. Ne diyim baya uzun süredir varolan ve olmaya devam edecek gibi duran bir problem

Alıntıları Göster
    Hocam benim.simdi oldu 1 garanti banka karti ile olmadi surekli psn den alisveris yaptigim 1 sanal kart olmadi 1 kredi karti olmadi sonunda yapikredi kartimi denedim onda oldu satin aldim oyunu

Sorun garantide aradim ama sorun yok dediler

• Bende e hiç bir kartla olmuyor yardım edene 10 lira atarım
  • İş bankası banka kartıyla sorun yaşayan var mı? İninal kart eskiden sorunsuz kullanırdım ininal değiştikten sonra yeni kart aldım fakat satın alırken kart bilgileri geçersiz diyor. Banka kartı sipariş ettim şimdi onu kullanıcam alışverişlerde

• Çok denemeye rağmen sanal kart ile bir türlü yapamadık, gerçek kart ile hallettim. Kartın yurt dışı ve internet, mail order ayarlarını açıp öyle yaptım ödemeyi.
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    bu yontem bende ise yaradi diger yazilan bahsedilen tum yontemleri denemistim olmuyordu gecen hafta tekrar bakmak istedim konuya bu yontemi gordum denedim ve oldu artik sans mi gercekten ise yariyor mu bilmiyorum ama sagdan soldan kart isteme deneme derdinden kurtuldum umariz sizlerde cozersiniz sorunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Arkadaşlar Kesin çözüm şudur. Adres hikaye sallasanız bile sıkıntı olmaz.
    Dün kartımı yurtiçi ve yurtdışı internetten alışverişe açsam da fayda etmedi ve sürekli ödeme hatası verdi.
    Kartınızı MAIL ORDER ödemeye açın ve alışverişinizi sıkıntısız yapın.
    Kartınızı mail order ödemeye cep şubesi ve internet şubesinden açarsınız. Beceremezseniz müşteri hizmetleriyle çözersiniz..
    Haydi hayırlı alışverişler...

BU ÇÖZÜMÜ İLK SAYFAYA ALIN VE HERKES FAYDALANSIN.
    garanti bonus sanal kart için konuşuyorum.
    arkadaşın dediğini yaptım oldu.

teşekkürler @georgess
  • 5 gündür Uncharted almaya çalışıyorum ama hata veriyor. Spider-Man'in deluxe'ünü alırken 10-15 kere denedim hata verdi ama Dlc paketi + normal sürümü aynı gün sorunsuz şekilde aldım. Bir kaç gün önce de Uncharted hata verdi hemen ardından tennis oyunu aldım sorun çıkmadı. Sorunun kredi kartından dolayı olmadığı açık aynı problemi yaşayıp da çözebilen var mı?

• Daha bu ay başında PS Plus almakta kullandığım İninal kart için malum hatayı vermeye başladı, PS Store'da sorunsuz kullanabileceğimiz herhangi bir kart mevcut mu? bu kart problemi yüzünden güzelim indirimlerden istediğim oyunları alamadım.
  • Güncelleme; Arkadaşlar adres filan tamamen hikaye. Aranızda benim yaşadığım problemi yaşayan ve İninal kart ile son 1 aydır oyun satın alamayan varsa yapmanız gereken İninal hesabınıza mobil uygulamadan girip ardından ise Anasayfa'yı açıp ekranda yer alan "Visa Sanal Kart'a Geç" yazısına basmak. İninal kartımla 1 aydır oyun satın alamıyordum sürekli olarak bilgiler geçersiz diyordu, ben sorunumu şimdilik bu şekilde çözdüm.
  • gundogdu2000 G kullanıcısına yanıt
    Yöntem işe yaradı, teşekkürler hocam
  • teb hem kredi kartı hem sanal kartı ve enpara hesap kartıyla denedim. hep bu hatayı veriyor. mail order ile alakası var mıdır bilmiyorum?
    Cüzdanınıza isteğiniz doğrultusunda otomatik para ekleyemedik. Lütfen hesap ayarları bölümündeki ödeme bilgilerinizi kontrol edin.
  • Ziraat'te sorunu çözen var mı

• iki gündür store.palystation.com.tr adresine giremiyorum,

An error has occurred

uyarısı veriyor. benzer hata alan var mı?
  • Arkadaşlar yurt dışında yaşayıp, türkiye store'dan yurt dışı kartı ile alışveriş yapabilen varsa bana yardım edebilir mi lütfen? Bankanız ile görüşün yazıyor. Tüm işlemlere açık kartım.
  • Beyler cüzdana para attım 100 TL bankadan mesaj geldi çekmiş ama cüzdana yansımamış deli olacağım düzelir mi bu sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.