Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axxes kart kullandım bu sefer kart kaydedildi sepete gelince ws 43689-0 hatası verdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekli "kredi kartı bilgileri geçersiz" hatasını alıyorum 3 ayrı karttan denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum. Geçen sene de bu zamanlarda yine bu hata yüzünden istediğim oyunu alamamıştım. Ne denesem işe yaramıyor var mı bilgisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick bulamayan herif N kullanıcısına yanıt

bu hatayı ben de çözemedim, nedir sorun?

• 449tl lik oyun için 467 küsür lira çekti bu nasıl oluyor anlamadım.

• thecharı kullanıcısına yanıt
    Bankanızdan geri isteyin, kur farkı diyecekler. Siz de ‘ben TL ile işlem yaptım hatta SMS’le TL miktarı net olarak yazıldı’ deyip kayıt açtırın. İade alırsınız. Bunu yapı kredi Akbank vs yapıyor, yani işlem yurtdışı posta gerçekleşti diye. Garanti Enpara İş bankası ( benim bildiklerim) yapmıyor net rakam çekiyor.

• bu gerizekalı aptallar hala çözememiş yıllardır aynı terane deli ettiler.

• artık illallah dedirtiyor ya gerçekten. yıllardır çözemediler bu sorunu

• vakıfbank sanal kart ile alışveriş yaptım ilk başta adres konusunda hata aldım. sonradan kartta kayıtlı adresi online işlemlerden görebiliyorsunuz aynen aldım. noktalama dikkat ederek girdim. bu sefer gene hata verdi. bankayı aradım sorun olmadığını yani psn store kartın açık olduğunu söyledi. ancak psn networkun 4 kere (benim denemem de o kadar) işlem yapmak istediğini gerçekleştiremediğini ücret olarak 0,00 tl çektiğini söyledi. sonra ps4 te tanımladığım üyeliği aktif ettim. kullanıcı adında hata vardı düzelttim. sepete gittim ürünü aldım. hiçbir hata ile karşılaşmadım. yani internetten açtığınız hesabı mutlaka ps4 e girin . bende neden böyle oldu anlamadım ancak hata vermedi. oyun iniyor.

• Haftasonu kafayı yememe sebep olan illet sorun. Sonunda bir çözüm de ben buldum. Sürekli hata alıyordum farklı hesaplardan denesem de. Çözümü profilin adres kısmı ile kart bilgilerimdeki adres kısmı aynı yazmak ile buldum. Sorunsuz ps app'ten aldım. Bir detay da şu var yaptığım işlem 180 tl lik plus almaktı yalnız hesaptan 180,22 çekti. Hesabınızda yapacağınız işlemden biraz fazla para bulunsun.

Not: Tüm işlemleri büyük harflerle ve Türkçe karakter kullanmadan yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiTeMKaR_ -- 25 Kasım 2020; 11:53:43 >
  • Herşeyi denedim olmuyor yani sabahtan beri bu salaklara ödeme yapmakla uğraşıyorum inanılmaz

• bir tek ben sorun yaşamadan ilk seferde satın alma yapabildim herhalde.

https://id.sonyentertainmentnetwork.com/id/management_ca/?entry=payment_management

kredi kartını bu sayfada ekledim, türkçe karakter kullanmadan. adres kısmına kabaca il ilçe mahalle yazın geçin.

• şaka gibi ama koskoca sony yıllardan beridir nasıl bu konu hakkında bu kadar çok sorun yaşayabiliyor? her şey çok güzelmiş gibi mi yapıyorlar yoksa farkında mı değiller ben bunu merak ediyorum çok fazla, bu konunun 2012'den beri açık olması... bilemiyorum, şaka gibi ama gerçek.

• Bugün ödeme yapmaya çalışırken başka hata alan var mı?

• Arkadaşlar 14 günlük ücretsiz alım yaparken ws-43689-0 hatasını alanlar ortalama 10 dk devamlı durmadan peşpeşe alımı tekrarlasın alım gerçekleşiyor, tarafımca denenmiştir. 😊

• İchimatsu kullanıcısına yanıt

ps app den deniyorum bir yanlışlı oldu deyip duruyor

• Normalde hicbir problem olmadan ödeme yapabiliyordum ama şuanda aynı kartlarla da olsa ödeme yapmama izin vermiyor. Bir garip vallaha bu ps tr

• ben de ödeme yapamıyorum 5 para etmez şu ps türkiye

• Yıl olmuş 2021 hala devam ediyor şu sorun. Deli etti 2 gündür. Rezalet web sitesi, rezalet ödeme altyapısı. Bir tane banka ile anlaşın da size API üzerinden ödeme altyapısı sunsun, biz de kurtulalım sen de kurtul SONY TÜRKİYE!!!

• Dün gece cileden ciktim.arkadaslar storedan 1 aylik plus alicaktim daha once ara ara alirim sorun olmuyordu neyse adresti vs hepsini herzaman ayni girdiğim.sekilde girdim şaaaak bu banka karti veya kredi karti bilgileri kullanilamiyor altta 3 kart sinirina ulastiniz ve onun altinda bir hata kodu aldim bole bi uyari ile karsilasan oldumu daha once ayni sekilde yazardim tanitirdim karti sorun olmuyor illallah ettirdi en sonunda cok fazla denedigim icin 24 saat blok yedik

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Cüzdana 40TL ekle. Sonra yeniden satın almaya çalış.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.