Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PlayStation Türkiye Facebook'tan böyle bişey paylaşmış..

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU

Sizden rica ediyorum ''facebooktan'' , ''twitterdan'' yazın..

PlayStation Türkiye 'ye KREDİ KARTI SORUNUNU BELİRTİN...

Bİ UMUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 29 Eylül 2015; 23:35:46 >

• Aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef. Ayın 24'üne kadar 1 yıldır sorunsuzca kullandığım kredi kartları ile o gün aldığım kredi kartı geçersiz zart zurt hatası yüzünden kullanamıyorum. En son cumartesi almayı denemiştim sonra dedim 72 saat bırakayım ellemeyeyim, bugün 72 saati doldurup üstüne birkaç saat daha bekleyip alışveriş yapmaya çalıştım yine aynı hata yine aynı hata... Böyle saçma sapan bir şey olamaz arkadaş olamaz..
  • Bu resim daha önce bu şekilde var mıydı arkadaşlar ?!! Türk Bayrağı var kutunun üstünde...

Dün sayısız tweet ve sayısız mailden sonra SONY 'den arandım.. ''PSN Card Türkiye için'' çalışmalar sürüyomuş. Kredi kartı sorununun önüne bu şekilde geçilecekmiş, zaman-tarih veremezlermiş.. Sosya medya hesaplarından takip etmemiz gerekiyomuş..

Umarım en kısa zamanda dediklerini yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 4 Ekim 2015; 17:13:40 >

• İyi hoşta 150 tl olan 12 aylık üyelik gift kart ile 180 tl civarı olur. Kim alır o kadar pahalı üyelik. Sony ilk önce şu plus saçmalığını ucuzlatsın. ellerin endonezyasında geziyoz ucuz plus almak için.
  • Sen de haklısın.. Herkes haklı aslında..
    Kendi açımdan baktım olaya sadece; 2,5 - 3 ay önce PS4 aldım ve toplasan 5 kez falan oynayabildim.. Saçma salak kredi kartı sorunu yüzünden cihaz öyle yatıyo çekmecede..
    Bi türlü PS PLUS alamadım.. Cihazı aldığım günden beri PLUS almak için debeleniyorum.. Siniri harbi yaşıyorum resmen.. Yani parasında falan değilim artık dostum

Bşey sorucam bu arada; sen benden daha aktifsin playstationla ilgili.. Bu resim daha önce var mıydı? Bilgin var mı kardi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 4 Ekim 2015; 22:36:19 >

• Yoktu.

Endonezya veya US psn den plus almayı denemedinizmi.
  • Yok abi denemedim. Türkiye'den PSN aldım.. Ama Plus alamadım bi türlü.. Kredi kartı sorunu soğuttu beni PS'den..

Sayısız mail, tweet attım.. Geri dönüşleri de oldu ama bakalım... Ben de çoğu insan gibi beklemedeyim, en azından somut bişey..
  • PS PLUS KART MAĞAZADAN SATIN ALMAK İSTEYENLER, ÜLKEMİZE PSN KART SATIŞI YAPILMASINI İSTEYEN SAYIN Playstation KULLANICILARI ;

LÜTFEN; 444 SONY (7669) Müşteri Hizmetlerini ARAYIN...

''ÜLKEMİZDE PS PLUS KART SATIŞI YAPILMASINI İSTİYORUZ, GEREKLİ YERLERE İLETİN LÜTFEN !'' derseniz bu yönde çalışmaları olduğunu söyleyeceklerdir.. Sosyal Medya hesaplarından ve Resmi Siteden gerekli bilgilendirmeleri yapacaklarını söylediler bana...

Benim anladığım kadarıyla ülkemize gelecek ancak talepte bulunmamız lazım, ne kadar çok ararsak o kadar etkili olur diye düşünüyorum..
    Ben hemen hemen her gün arıyorum...

Edit: USA PSN, ENDONEZYA PSN al-kurtul demeyin lütfen Ben TR PSN Kullanmak istiyorum PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU

• Arayıp söyledim. Bende senin gibi 1 aydır plus almak için uğraşıyorum
  • daiblo D kullanıcısına yanıt
    Fırsatın oldukça ara kardi, teşekkürler desteğin için..
  • Şu kredi kartı ile ödemede 3D secure zorunluluğu getirsinler. Hattı kuralları kaldırsınlar bu kadar mı zor bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kartan sadece 1 tanesini kullanabiliyorum. Bankadaki adresle kart adresi aynı olacak deniliyor ama Psn kabul ettiği kartta adresler farklıydı. Nasıl bir ödeme sistemleri var kart beğendiremiyoruz
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Bu işin kesinlikle ekstre adresi ile alakası yok. Bende çok denedim. Olan oldu olmayan oldu. Ekstre adresi farklı olduğu halde olanlarda oldu. Türkçe karakter olmaması yeterli ama keyfi isterse ödemeyi kabul ediyor psn.

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Bu işin kesinlikle ekstre adresi ile alakası yok. Bende çok denedim. Olan oldu olmayan oldu. Ekstre adresi farklı olduğu halde olanlarda oldu. Türkçe karakter olmaması yeterli ama keyfi isterse ödemeyi kabul ediyor psn.

US PSN Bonus American express Kartımı kolayca kaydetmiştim. TR PSN tamamen şansa çalışıyor.
  • Artık bu sorun iyice can sıkmaya başladı. Bir forumda arkadaşın dediğine göre psn bizim kartların security kodunu göndermeden bankalardan işlem yapmaya çalıştığı için oluyormuş hata. Ben de hesabıma girip kredi kartı bilgilerimi güncellemeye çalıştığımda o kodun olduğu yerin hep boş olduğunu gördüm. Yazsam da boş kaydediyor. Zamanında kartla plus almıştım sorunsuz ve otomatik olarak çekiyordu bir hafta öncesine kadar. Ama ben para atarken hata veriyor çok ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abiodum

Artık bu sorun iyice can sıkmaya başladı. Bir forumda arkadaşın dediğine göre psn bizim kartların security kodunu göndermeden bankalardan işlem yapmaya çalıştığı için oluyormuş hata. Ben de hesabıma girip kredi kartı bilgilerimi güncellemeye çalıştığımda o kodun olduğu yerin hep boş olduğunu gördüm. Yazsam da boş kaydediyor. Zamanında kartla plus almıştım sorunsuz ve otomatik olarak çekiyordu bir hafta öncesine kadar. Ama ben para atarken hata veriyor çok ilginç.

bence o kısım güvenlik sebebiyle boş bırakılıyor, başka biri girip direk kopyalamasın diye
  • 2 enpara kartım var biri hiç sıkıntı çıkarmadı diğeri sürekli kart bilgileriniz yanlış diyor.usa psnde de bu sorun varmı ben hep tr psnde yaşadım bu sorunu.

• zugu kullanıcısına yanıt
    USA psn de gift kart kullanılıyor.
  • vingolf kullanıcısına yanıt
    Ama yıldız koyarak da orayı gizleyebilir dostum. Mesela kart noyu bu şekilde gizliyor. Aynı şeyi yapabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gun once karti kabul etti hemen ardindan ufak bi miktar cekim yqptim 10 dakika sonra tekrar denedigimde yanlis bilgiler diyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.