Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet 24 saat sonra tekrar denedim yine olmadı sinirden çatlıcam oyun oynayamıyorum doğru dürüst
  • aradım konuştum sadece mağazada satıyorlarmış ankaradan nasıl alıcaz dedim alamıcaksınız dedi kapattım suratına

Birde şimki bu bloke olayı varken bun u alıp plusu acabiliyomuyuz yoksa bu kart içinde 15 gün beklemekmi lazım
  • kanoxoz K kullanıcısına yanıt
    Valla hiç bilmiyorum abi ne desem yanlis olur..
    Baksana musteri temsilcilerinin daha kendilerinden haberi yok... bos adamlar oturuyo telefon basinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen aradım az önce hiçbir şeyden hatta karttan bile haberleri yok bize böyle bir bilgi verilmedi o kartlara güvenmeyin diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _robisso

Valla hiç bilmiyorum abi ne desem yanlis olur..
    Baksana musteri temsilcilerinin daha kendilerinden haberi yok... bos adamlar oturuyo telefon basinda

Hocam, bu OverGame'e gelen 12 Aylık PS Plus kodunu satın aldınız mı? LİNK
    Aldıysanız çalıştı mı? Yeni yıla girdiğimizden beri şu lanet kredi kartı hatasını alıyorum, çıldırmak üzereyim. Eğer aldıysanız ve problemsiz çalıştıysa hemen almayı düşünüyorum.

• The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Hocam ordan almadım ama almak istiyosanız alın ordan... Güvenilir bi yer..
    Zaten Playstation Türkiye sayfası paylaştı..

Müşteri temsilcileri rezil durumdalar... Onlara göre sanal kartta geçmiyo psn de, enpara'dan da haberleri yok...
  • İki gün öncesine kadar black ops 2 almıştım şimdi witcher almak istiyorum kart bilgileri yanlış diyor
  • Ps store ile ilgili çok fazla tecrübem var,şunu çok net söyleyebilrim ki ne adres ne kart tipi ne de psn bölgesi.Sistemin canı ne zaman isterse karttan parayı çeker ne zaman istemezse hata verir.Burada hata verdikten sonra 2 hafta bekleyin gibi şeyler yazılıyor,hata veren kartla 1 saat sonra oyun almışlığım var birkaç defa.
  • bende de aynı sorun var bir türlü ps plus hesabı alamadım Yok mu bu işin çözümü çıldırıcam !!!!
  • sitelerinden yapınca bu işlem şu anda gerçekleştirilemiyor diyo,ps'den yapınca kart bilgileri geçersiz diyo nasıl bi sistem anlamadım paramız var oyun almak istiyoruz adamlar almamamız için elinden geleni yapıyor şaka gibi
  • 3 hafta önce oyun satın aldığım kredi kartıyla bir haftadır almayı deniyorum, hep kart hatası veriyor. Sony MH ne mail yada telefon açtığın zaman hep klasik cevaplar veriliyor. Sistemde hata yokmuş, bizlerin kredi kartında sorun varmış, yada hatalı giriş yapmışız, birkaç gün yada iki hafta sonra tekrar denemeliymişiz vs.
    Hiç mi Sony nin bir tane yöneticisi bu yazılanları görmüyor. Binlerce insan aynı sorunu yaşıyor. Nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil. Bir türlü oyun satın alamıyorum.
  • Arkadaşlar bende de aynı problem var. 2016 Ocak başından beri ps sstore dan oyun alamıyorum. Yaklaşık 2 yıldır kullandığım bonus kartla oyun alamıyorum . Peki daha önceden vermiş olduğum ön siparişleri sizce karttan çekerler mi yoksa yine hata var denilerek oyunu alamaz mıyım. Mesela unravel ön sipariş vermiştim.
  • Çözümü yok baştan söyleyeyim yok adres yok nokta işareti yok kredi kartı bekleyen harcama tırı vırı hepsi.
    benim adres 20 tane sessiz harf sallama içinde ç bile var bazen kart çekiyor bezen çekmiyor kafasına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliricem yok böyle birşey oyun alamadık iyi mi
  • Bu aralar hata almadan oyun alabilen var mı? Yoksa herkeste mi hata veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyla ilgilenen bir yetkili sorumlu çıkacakmı acaba çok merak ediyorum sıktılar artık
  • 3 Aydır kullandığım enpara kartımla para yüklemek istedim, malum Şubat ayına girdik... Yine sorun çıkardı...

Geçen ayda aynısı olmuştu.. Yaklaşık 1 hafta sonra denediğimde sorunsuz yüklemiştim..

Arada PSN 'in aklı gidiyo geliyo bakalım... Biraz beklicez yine..
  • 1 aydır alışveriş yapamıyorum Allah belanızı versin.

Bloke olduğumu nasıl anlayabilirim ?
  • AYLAVYU kullanıcısına yanıt
    Yok Abi tamamen muamma... Sen de bilmiyosun, sorumsuz SONY CENTER çalışanları'da, müşteri hizmetleri de...

Beklemekten başka çare yok sanırım... REZİLLİKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _robisso

Yok Abi tamamen muamma... Sen de bilmiyosun, sorumsuz SONY CENTER çalışanları'da, müşteri hizmetleri de...

Beklemekten başka çare yok sanırım... REZİLLİKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...

Yahu ondan sonra ne kadar ayıp ne kadar barzo küfür ediyor diye kızanlar var dümdüz gittiriyor terbiyesiz adamlar bir işi yapıyorsunuz düzgün yapın ayıptır yahu.

Gece 4 de deneyeceğim bu şekilde deneyip 2 kere satın alabilen arkadaşım var. şansımı birde sabaha karşı deneyeceğim...

Olmadı artık kutuyu alıp sony merkez binasının önünde bir gösteri yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.