Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar sacma bir işlem sistemi yapmışlar paran la alışveriş yapamıyorsun herkez satmak için uğraşır bunlar tam tersi sistem yapmışlar satmamak için uğraşıyorlar küfürü bilmeyen adamı bile küfürbaz yapar bunlar steam dan oyun almak 1 dakikayı geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wozzhan

quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

Dün uzun aradan sonra yine enpara kart çalıştı
    The Taken King almak için denemiştim.

Yaptıklarımı yazayım bari belki birilerine faydası olur:

-TR Store dan alışveriş yaptım
    -Kart bilgilerini girmeden oyunu satın al dedim ve ondan sonra girdim
    -Adres girerken türkçe karakter kullanmadım
    -Adres girerken her satıra ayrı ayrı yazdım. Örnek:
    Adres 1: Mahalle
    Adres 2: Sokak
    Adres 3: Daire

Bu şekilde tek seferde sorunsuz çalıştı.

Live Store'un gözünü seveyim ne dert ne sıkıntı.

Hepsi kandırmaca benim adres agsjskldndjdld böyle birşey şehir kdldndkdjdj oda böyle ama alışveriş yapıyorum bazen yapamıyorum kafasına göre.

Sadece yazayım dedim. Yaklaşık 1 yıldır hiç çalışmadı. Çeşitli yöntemlerle oradan buradan veya çeşitli sitelerden gift card alarak aldım oyunları. Olunca bu sefer yazayım dedim. Muhtemelen dediğin gibidir.

• Bunların yapacağı işin içine sı..yım...
    Dünya'nın parasını verip oyun içi coins satın aldım şimdiye dek.
    1000 TL harcayıp bulduğum herif sözleşme dolduğu ve ben coins alamadığım için uçtu gitti.
    Sony 15 gün bekle diyor
    Emeklerim, harcadığım paralar uçtu gitti bu a.k.'larımın yüzünden
    İngiltere'yi bile Aradım. Tr hesabına onlar bakmıyorlarmış mış mış
    Türkiye'de ise müşteri hizmetleri hiç bir halttan anlamıyor.
    15 gün bekledim hesap açıldı.
    250 TL para yüklemem lazım Tabi Parça Parça Yükleniyor bu b.k sistem
    200 yüklendi
    40 yüklendi
    10'da yine yüklenmedi.
    Deliricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yardimci olan yokmu tr psn hata veriyor islem yurutulmuyor
    1 kac dk sonra deneyin filan diyor

1 haftadir boyle

• Beyler bayanlar açıklıyorum türk psn bir hiçtir.Benim kredi kartı adres bilgilerim ahsısksjkglfk bu şehir jdkdkdkdkfk bu isim kdkdodpjd bu ve kredi kartım kafasına göre bazen çekiyor bazen çekmiyor yok kredi kartı adres bilgileri aynı olsun türkçe metin olmsın büyük harf olsun palavra.4 yıldır kullandığım psn sattım gittin usa aldım kafam rahat online olarak gift kart alıyorum rahat ve sıkıntısız türk psn göre daha çok içeriğe kavuşup rahat bir şekilde yaşamı mı sürdürüyorum.

• dün akşamdan beri ekleyemedim cüzdana para. 20 tl ekledim bir defa nasılsa. sonrasında hep hata. gerçekten şaka gibi bir sistem.
  • Son iki gündür bende aynı sorunu yaşıyorum.Visa mastercard kredi card denedim banamısın demiyor.Türkiye psn de sorunmu var bu sıralar.
  • Dun enpara ile tr psn atim dedum bi 30 20 hata verdi. Zictigm dandik sistemi.

• Arkadaşalr twitter dan yazın ps türkiyeye.sesimizi duyuralım bu rezilliğe son versinler artık.

• zugu kullanıcısına yanıt
    Face de yazdım ben onlara üstün uğraşlarınız, vazgeçirme çabalarınız ve kart sorunlarınız sonucunda us psn ye geçtim dedim bişey demediler

• psn storede sorunyasiyor istediginiz alamiyorsaniz elimde falzdan bana ait olan ve Icinde iki oyun ve 1yilik plus almaya (yaklasik 95tl) yada indirimde olan gta v almaya yetecek hesap var. Fiyati 165tl. Oyunlar roketlig ve assasian china. Ilgilenn pm lesin.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Twitterdan da cevap yok zaten ilgilenmiyorlar.donanımın playstation la arası iyi aslında birşey yapabilirler.

• 6 aydır düzgün çalışan enpara kart çalışmamaya başladı durduk yerde

• leopold kullanıcısına yanıt
    Durduk yere değil psn ödeme yönteminde sistem olarak değişikliğe gitmiş sorun orada. Kredi kartı geçiyor sadece onu da kabul ettirirsen. Benim enpara da geçmiyor artık

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    evet maalesef aylardır kullandığım kartı tanımıyor sistem insanı kazıkçı tr psn e mahkum edecekler zorla.
  • bir hafta önce ininal kart tanımladım, bugün enpara kartım geldi ama sürekli hata veriyor
    ''geçerli bir kart numarası girin''
    ''geçerli bir adres girin''
  • bende bugun yaşadım
    1 hafta önce oyun aldığım
    2 yıllık kart geçersizdir diyor
    edit: 3 kartım var
    3 nü de denedim olmadı
    paramızla rezil oluyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 24 Şubat 2016; 18:19:42 >
  • acsar82 kullanıcısına yanıt
    Benim de season pass almam gerek fallout icin. Cozebildiniz mi sorunu? hic bi karti kabul etmiyor. bankayi da sonyi de aradim cozum yok. keske kartlar olsa..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdilik çözemedim
    denemeye devam edecem
  • Bende de aynı sıkıntı var. Kaç yıldır (PS3, Vita ve 4'te) kullandığım kart şimdi hata veriyor. AQ Sony!!!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.