Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
168.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sürekli sıkıntı bu işler valla bunalttı artık
  • Beyler aynı sorunu bende yaşıyorum. The last of us left behind DLC almak istiyodum. yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum kodumun playstation storesi kartımı kabul etmiyor. Çözümü yok mu bunun ? Alanlar nasıl alıyor nerde hata yapıyoruz
  • Direk sat ps4 benim gibi digital kullanıyorsan oyunları hiç acımadım direk sattım xboxone aldım kafam rahat girdim kredi kartımı aldım oyunları.Bu arada star wars görüntüsü baya kötü xbox da Her neyse iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hong Kong ya da uzakdoğu psn kullanan arkadaşlar okuyun

Bende hata almaya başladım ve mail attım tabi hızlı bir geri dönüş oldu buyrun cevabı

PlayStation(R) Customer Service Hotline ­is closed for Lunar New Year from 7th­ Feb to 9th Feb, and will resume service on 10th Feb. Thank you for your support and wi­sh you have a Happy Lunar New Year!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr psn den resident evil 0 almaya çalışıyorum sonuç hüsran kredi kartını ekliyor ama satın alma işlemine onay vermiyor "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

tr psn den resident evil 0 almaya çalışıyorum sonuç hüsran kredi kartını ekliyor ama satın alma işlemine onay vermiyor "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diyor.

e nasıl oyun alacağız bugün ben de endodan fifa alacaktım alamadım önceden alışveriş yaptığım karta geçersiz diyor
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    bendeki kartta çalışıyordu şimdi geçersiz diyor. adam gibi tr psn yi kurup tüm türkiye deki bankalarla anlaşma yapmıyorlar da elin ingilizinin sayfasına türkçe yazı yazıp bizi ingiliz bankalarıyla muhatab ediyorlar. ne yapacağımı ben de bilmiyorum kartı tanıdı alışverişe izin çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

bendeki kartta çalışıyordu şimdi geçersiz diyor. adam gibi tr psn yi kurup tüm türkiye deki bankalarla anlaşma yapmıyorlar da elin ingilizinin sayfasına türkçe yazı yazıp bizi ingiliz bankalarıyla muhatab ediyorlar. ne yapacağımı ben de bilmiyorum kartı tanıdı alışverişe izin çıkmadı

Bi zevkimiz var içine ediyorlar vallahi ya
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • 40 yılın başı iki oyun alalım dedik sony efendi senin paran burada geçmez defol git kendi sitenden kazıklan dedi.
  • 2 gündür plus alamadım lanet olsun bunların yapacağı işe.

• 1 haftadir hergun deniyorum bende ama nafile hata veriyor alicağımı alamıyorum.ne biçim bir sistem var bunlarda anlamadım gitti.

• 3 tane kredi kartı var hepsini kabul ediyor ödeme ekranında hata veriyor halen sorun çözülmedi
  • Hem xbox hem ps4 var ps4 ne kadar da başarılı gözükse de bizim ülkenizde xbox hiç bir sıkıntı olmuyor psn mi usa live Türkiye kullanıyorum yeni açacak arkadaşlarda türk psn hiç buluşmasınlar.

• Bu ne sacma bir sistemdir anlamadim gitti. Kac kez alisveris yaptigim kart 3 gundur "Kayitli kredi kartinin gecerlilik suresi sona erdi.Lutfen bilgileri guncelleyin ve tekrar deneyin" yaziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • psn yi aradım türkçe karakter işetler vs girmeyin dedi. dediğini yaptım yine olmadı. benim anlamadığım 1 hafta önce kabul ettiği kartı neden şimdi red ediyor.
  • Rezillik lan harbi sony gibi firmanın düştüğü duruma bak çöp durumdalar soğudum valla ps'den

• Xbox One yolu gözüktü bize.

• Dün uzun aradan sonra yine enpara kart çalıştı
    The Taken King almak için denemiştim.

Yaptıklarımı yazayım bari belki birilerine faydası olur:

-TR Store dan alışveriş yaptım
    -Kart bilgilerini girmeden oyunu satın al dedim ve ondan sonra girdim
    -Adres girerken türkçe karakter kullanmadım
    -Adres girerken her satıra ayrı ayrı yazdım. Örnek:
    Adres 1: Mahalle
    Adres 2: Sokak
    Adres 3: Daire

Bu şekilde tek seferde sorunsuz çalıştı.

Live Store'un gözünü seveyim ne dert ne sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 10 Şubat 2016; 11:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

Dün uzun aradan sonra yine enpara kart çalıştı
    The Taken King almak için denemiştim.

Yaptıklarımı yazayım bari belki birilerine faydası olur:

-TR Store dan alışveriş yaptım
    -Kart bilgilerini girmeden oyunu satın al dedim ve ondan sonra girdim
    -Adres girerken türkçe karakter kullanmadım
    -Adres girerken her satıra ayrı ayrı yazdım. Örnek:
    Adres 1: Mahalle
    Adres 2: Sokak
    Adres 3: Daire

Bu şekilde tek seferde sorunsuz çalıştı.

Live Store'un gözünü seveyim ne dert ne sıkıntı.

Hepsi kandırmaca benim adres agsjskldndjdld böyle birşey şehir kdldndkdjdj oda böyle ama alışveriş yapıyorum bazen yapamıyorum kafasına göre.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.