Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye de çıkacak psn network kartlarının üzerine vergiydi şuydu buydu gelir üstelik elektronik marketlerinde kar payı derken olur mu sana fahiş fiyat. Gelde destek ol al. Umarım yanıltırlar.
  • Lanet olsun böyle sisteme.

Aylardır sorunsuz alışveriş yaptığım kartı bana kullandırmıyor. 3 farklı kartı yeni hesap açarak denedim alamadım.

3 gündür Uncharted almaya uğraşıyorum...
  • Bende aynı sorundan muzdaripim.
  • Aynı sorun, kaçkere alışveriş yaptığım psn'e kayıtlı kartı bilgiler geçersiz diye kabul etmiyor. 5 tane kredi kartı girdim hiçbirini kabul etmiyor.Ne saçma sapan iştir oyunu alcam oyun bana bakıyor ben oyuna haftasonu geldi sabahlayalım dedim sinir felan kalmadı kaç saattir uğraşıyorum.
  • AYIBOGAN kullanıcısına yanıt
    Ps Store kart beğenmiyor, alamıyoruz diye dolandırıcılara, sahtekarlara gün doğuyor. Güvendik aldık hesap bir hafta da banlandı. Bankamatik, axess bonus hiçbirini kabul etmiyor. Üstüne provizyon çekip 2.20 den aldığı parayı 2lerden yatırıyor, hep zarar hep vakit kaybı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de tam tersi bonus tanimlanmiyor , maximum tanimlaniyor. Hatta öyle ki rus psne bile tanimlaniyor ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramessy

Ps Store kart beğenmiyor, alamıyoruz diye dolandırıcılara, sahtekarlara gün doğuyor. Güvendik aldık hesap bir hafta da banlandı. Bankamatik, axess bonus hiçbirini kabul etmiyor. Üstüne provizyon çekip 2.20 den aldığı parayı 2lerden yatırıyor, hep zarar hep vakit kaybı

Artık bıktık usandık zaten alışveriş yaparken işimiz şansa kalmış. Şöyle bi okuyup üfleyip Bismillah çektikten sonra alışverişe başlamak biz ps4 oyuncularına farz oldu. dün endo psn de bi deneyim dedim ''Ya Allah Bismillah'' dedim aldım rocket league dlc lerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 19 Ekim 2015; 7:37:17 >
  • Adres bilgilerini ne olarak girdin forumdaki adres Mr. N. Suprapto olan mi? Birde paypal kullanan var mı? Eğer çalışıyorsa Hong Kong psn denemeyi düşünüyorum

• Arkadaşlar, ben TR psn den alışveriş yaptığımda kredi kartı ekstreme sürekli dolar olarak yansıyor. Psn den TL olarak alışveriş yapıyorum., sonra ay sonu bir bakıyorum dolar olarak ekstre gelmiş! sonra mecburen dolar satın alıp ödeme yapıyorum,üstüne kur farkı yemiş oluyorum,sıkıldım bu durumdan..

bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

başka konu açmadan burdan sormak istedim.
  • Ramessy R kullanıcısına yanıt
    Paypal kartı ile alışveriş yaptım kaçkere psn den oyun da aldım dlc de aldım plus pakteinide aldım ama şuan kabul etmiyor geçersiz sayıyor.3 gün uğraştım 1 tane kart zar zor kayıt edebildim fakat şimdide para eklemiyor cüzdana kafasına göre çalışıyor bunların sistemi 72 saat ve 15 gün olayı doğru değil gibi geldi bana cumartesinden beri kaçkere deneme yaptım 5 tane kart denedim hiçbiri olmadı dün akşam pc yi kurcalarken öylesine bi deneyim dedim 2 gündür kayıt etmediği kartı kayıt etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

Arkadaşlar, ben TR psn den alışveriş yaptığımda kredi kartı ekstreme sürekli dolar olarak yansıyor. Psn den TL olarak alışveriş yapıyorum., sonra ay sonu bir bakıyorum dolar olarak ekstre gelmiş! sonra mecburen dolar satın alıp ödeme yapıyorum,üstüne kur farkı yemiş oluyorum,sıkıldım bu durumdan..

bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

başka konu açmadan burdan sormak istedim.

TR PSN aslında İngiliz PSN.. Kart ziraat MAXimum kart mı ? Değilse bankanızı arayıp yurtdışı harcamaların TL olarak gelmesini isteyin. Ziraat maximum yurtdışı harcamalarını Dolar olarak yansıtıyordu.. Uzun süredir Ziraat maximum kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 19 Ekim 2015; 12:36:11 >
  • dostlar ayin 2 sinde endonezya psn e 500.000 rupi yukledim ardindan hata vermeye basladi

ayin 6 sinda tekrar denedim yine ayni hata

bloke ne zaman acilir ayin 2 sindenmi 14 gun hesaplayayim yoksa 6 sindanmi ?

• tr psn sıkıntısızdı şimdi o da bozuldu. endonezya zorlaya zorlaya kartlara blok mu attırdık nedir.. 1 yıldır tanımlı ana hesaba ait kartlar hata vermeye başladı. ay sonu tekrar denicem olmadı yeni kart numarası isticem, o da olmadı amerikan psn'e bağımlı kalıcaz herhalde.
  • Tr ps store dan sürekli alışveriş yapardım ne olduysa artık yapamıyorum. Kredi kartımda hiç bir sıkıntı yok. Kart bilgilerimi silip tekrar gireyim dedim silmez olaydım. Şimdi de kabul etmiyor kart numarasını!

• Hangi psn de indirim olsa o psn kredi kartlarini kabul etmiyor. Sony artik altyapisini duzeltmeli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu aralar hiç sorun yok 2 kartla bile oyun aldığım oluyo ps üzerinden almayı deneyin

• Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım 2 gündür oyun alamıyorum ve yukarıda arkadaşın verdiği telefon numarasını aradım ve verilen cevap çok ilginçti;

Öncelikle belirtmeliyimki sisteme 2 adet kart tanımlamıştım 1 tanesi maximum kredi kartı bundan sabit olarak her ay plus üyelik güncelleniyor, 2. ise enparaydı bunlada oyun almıştım 1 defa öylece duruyordu sistemde. şimdi konuşmamızı birebir yazıyorum aşağıya B:ben MT: müşteri temsilcisi

B: merhaba ben oyun almak istiyorum fakat sistem hata veriyor konuyla ilgili ne yapabilirim?
    MT: Adınızı telefon numaranızı ve hangi sistemi kullandığınızı öğrenebilirmiyim (öğrendi) Hangi kartla ödeme yapmıştınız?
    B: En para ile denedim olmadı sonrada maximumla denedim yine olmadı.
    MT: En para kartla alışveriş yapamazsınız beyefendi 24 saat bekledikten sonra kredi kartınızla denerseniz işleminiz gerçekleşecektir.
    B: Ama ben daha önce 1 defa en para ile oyun almıştım.
    MT: En para kartınızla ilk seferde alış veriş yapabilirsiniz fakat sistem kartı tanımladıkdan sonra bir daha izin vermiyor malesef.
    B: Peki finansbank neden ps storeda dahil olarak indirim kampanyasının reklamını yapıyor?
    MT: O konuda bankanız size yardımcı olacaktır beyefendi.
    B: tamam 24 saat sonra denicem o zaman teşekkürler.
    MT: Biz teşekkür ederiz beyefendi iyi günler

Böyle konuşmamız çok saçma geldi ama denicez mecbur

• Her arayana aynısını diyorlar. Ben enpara kartımla 10-15 kere alışveriş yapmışımdır, çok az sorunla karşılaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omoshiroi -- 17 Aralık 2015; 10:04:53 >
  • Peki napiyim 24 saat sonra en parayla yenidenmi deniyim indirimi kaçırcam diye tırsıyorum acayip
  • SONUNDA !

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 17 Aralık 2015; 21:16:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.