Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
168.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç olan şu ki TR PSN den ön sipariş verince para ekleyip oyunu yüklüyorum. Bu şekilde kredi kartından işlem yapılıyor. Ancak yine aynı kredi kartıyla satışa sunulmuş olan bir oyunu almaya çalıştığımda kredi kartı bilgileri geçersiz v.b diyor. Bir kaç kez denedim aynı durum oldu. Ön siparişle oyun alabiliyorum ancak aynı kartla satışta olan oyunu alamıyorum. TR psn ye akıl sır ermiyo.
  • Saçmalık, iyi ki tr psn acmamısım. Direk US psnle basladım, TR psni olan arkadasımla kardeslık yaptım.
    DLC satın aldırmıyor, oyun satın alamıyorsun, neden mi? 1 senedır alısverıs yaptıgı kart gecersız dıyor nedense, kendı kartlarımı tanıttım olmadı.
    Ben de oyunu us storedan aldım, hiç kafa açılımsız.
    Amazondan 2dkkda kartı alıyosun, redeem edıosun tık oyunu satın alıosun.

TR PSN'in bi artısı yok kusura bakmayın, şu adamlara kazandırmayın.
  • bana da çıktı piyango. Axes kullanıyorum. psn storedan 12 ay plus üyelik aldığım kartla şimdi oyun alamıyorum, cüzdana para ekliyemiyorum. Akbank direk kartı tanımladım onu da yemedi. Akbankı aradım kartta sorun yokmuş. PS siteyi yenilediğinde bir süre bloke ediyomuş ödemeleri falan. Türkiye ile alakalı bir durum büyük ihtimal. Bölge bölge ya da kendince bir algoritması olabilir. bekleyecez. ps3 de hiç böyle bokluklar yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

bana da çıktı piyango. Axes kullanıyorum. psn storedan 12 ay plus üyelik aldığım kartla şimdi oyun alamıyorum, cüzdana para ekliyemiyorum. Akbank direk kartı tanımladım onu da yemedi. Akbankı aradım kartta sorun yokmuş. PS siteyi yenilediğinde bir süre bloke ediyomuş ödemeleri falan. Türkiye ile alakalı bir durum büyük ihtimal. Bölge bölge ya da kendince bir algoritması olabilir. bekleyecez. ps3 de hiç böyle bokluklar yaşamadım.

Bende bugün 1 tane DLC paketi satın aldım hiç bir sorun vermeden ödeme onaylandı, paketi aldıktan 5 dakika sonra yeni bir işlem yapmak istediğim de avatar,oyun vs. alamadım TR psn üzerinden. Sürekli "bir hata oluştu" diye uyarı verdi. Ve kart bilgileriniz eksik lütfen kontrol ediniz dedi durdu. Uzun süreli deneme yapınca da sanırım kart bir süreliğine PSN üzerinden bloke oluyormuş.(Tam emin değilim ama aklımda böyle bir bilgi kalmış.) 2 yıldır PS3 üzerinden kullandığım kart birde.

Sanırım bu sorun çoğu kişi de var. Ama bir çözümde üretemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benide çıldırtıyor en sonun da sattırcaklar valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

quote:

Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

bana da çıktı piyango. Axes kullanıyorum. psn storedan 12 ay plus üyelik aldığım kartla şimdi oyun alamıyorum, cüzdana para ekliyemiyorum. Akbank direk kartı tanımladım onu da yemedi. Akbankı aradım kartta sorun yokmuş. PS siteyi yenilediğinde bir süre bloke ediyomuş ödemeleri falan. Türkiye ile alakalı bir durum büyük ihtimal. Bölge bölge ya da kendince bir algoritması olabilir. bekleyecez. ps3 de hiç böyle bokluklar yaşamadım.

Bende bugün 1 tane DLC paketi satın aldım hiç bir sorun vermeden ödeme onaylandı, paketi aldıktan 5 dakika sonra yeni bir işlem yapmak istediğim de avatar,oyun vs. alamadım TR psn üzerinden. Sürekli "bir hata oluştu" diye uyarı verdi. Ve kart bilgileriniz eksik lütfen kontrol ediniz dedi durdu. Uzun süreli deneme yapınca da sanırım kart bir süreliğine PSN üzerinden bloke oluyormuş.(Tam emin değilim ama aklımda böyle bir bilgi kalmış.) 2 yıldır PS3 üzerinden kullandığım kart birde.

Sanırım bu sorun çoğu kişi de var. Ama bir çözümde üretemiyorlar.

tam bahar indirimine denk gelmesi tesadüf değildir. bilerek kesiyolar downloadu orçolar. arayüzleri berbat zaten. konsolu sadece exclusive oyunlar için aldım 1tb yer varken hazır 5 oyun exc oyun ekledim sepete. 2 saatimi yedi. işim gücüm var benim. sabahın 7 sinde kalkacam. sony gibi yapacağın işi ben senin

+ bir defa daha steamin değerini anladım. köpeğnim ben senin valve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 16 Mart 2016; 22:23:15 >

• Ön ödemeli kredi karti ininal gibi kullanilabiliyor mu bileniniz var mi ?

• ve psn çöktü.

ne ka şaşırtıcı ne ka şaşırtıcı
  • Alabilen var mi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: moshe

Alabilen var mi arkadaslar?

son çare ininal kart aldım o bile yemedi. ps4 den girince mağaza açık ama browserdan girmiyor, çökmüş bile.
    keyiflerini bekleyeceğiz. yoğunluk azalınca açılır ama kart 15 gün bloke olduysa 15 gün beklenecek
    bu da ders olsun. Exclusive için bile ps4 almayın, aldırmayın. başlarım unchartedına şimdi
  • aylardır hatta yıllardır sanal kartımla ps store'dan alışveriş yapıyorum. bahar kampanyası için yine aynı kartımla oyun almak istedim fakat kabul etmiyor. Arkadaşımda benimle aynı durumda. hatta onunki normal kredi kartı. Bunun sebebi acaba yoğunluktan olabilir mi arkadaşlar?
  • benmde2 enpara var ayrıca kredi kartımda var hiç biriyle oyun falan alamadım. hata yüzünden farklı hesaplarda farklı kart deneme ragmen
  • Ben de mağdurlardan biri oldum. 3 saatimi harcadım üç tane kredi kartı denedim hiçbirini kabul etmedi. Rezillik resmen.

• Bende 1 haftadır bu sorun var dostlar 5-6 kartımla denedim 2 debit 3 kredi yok satmıyor meret. Nazı tuttu pse girmediğim kartı bile ekledim ona da vermedi. Bakalım ne zaman gönlü olacak.

• arkadaşlar merhaba,

bugün bahar indirimlerini görünce şöyle bir inceledim, uzun süredir araştırdığım ve merak ettiğim bir oyun olan pes 2016 ve daha önceden oynadığım ve tekrardan kasıp bitirmek istediğim bloodborne goty yu gözüme kestirdim.

öncelikle bloodborne u almak istedim ve klasik işlemleri hallettim. enpara kartım var bu arada, içerisinde de para mevcut. sizin belirtmiş olduğunuz hataların aynısını aldım ve ilk defa başıma geldiği için çok sinir oldum (ki gerçekten daha önce hiç olmamıştı), işin garip kısmı, nedense daha sonra pes 2016 yı deneyim dedim ve satın aldım! sonra sanırım geçici bir sıkıntıydı diye düşünerek tekrar bloodborne u denedim ancak gene olmadı

acaba goty de mi sıkıntı var diye düşündüm ama normalini almaya çalışırken bile aynı hatayı verdi bana. sizce bu neden olabilir? pes 2016 yı sorunsuz alıp bloodborne u neden alamıyoruz? kartın içerisinde halen para var bu arada

• Dostum ben çok araştırdım o 15 gün olayına hikaye diyorlar haberin olsun. Ama bence yoğunluktan dolayı site çöktü, sürekli zaten teyit parası adı altında paramı çarpıyor PSN Network
  • demento kullanıcısına yanıt
    Enpara ile 100 defa PES almayı denedim ama alamadım arkadaşım :(
  • Bende de olmuyor çıldırıcam

• Yok olmuyor yine başladık

• quote:

Orijinalden alıntı: moshe

Dostum ben çok araştırdım o 15 gün olayına hikaye diyorlar haberin olsun. Ama bence yoğunluktan dolayı site çöktü, sürekli zaten teyit parası adı altında paramı çarpıyor PSN Network

valla herşey mümkün kart bilgisi verilmez bu heriflere. 32 yaşındayım, MIS MBA'im var, it ve finans ile alakalı çalışıyorum böyle eblehce bir iş görmedim ömrümde. hizmet ayrımcılığına gidiyorlar resmen. "senin paran burada geçmez bu indirimler adam olana" şeklinde bir tavır bu sistemi kaldırmıyomuş, güvenlik bilmem nesiymiş beni ilgilndirmez.

hemen accounttan sildim kredi kartı bilgilerini. zaten aynı kartla 12 ay psn+ almıştım. konsolu da 5-10 tane exclusive için aldım. onlarda yurt dışından ucuzlayınca getirtilir çok sorun değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.