Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
168.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce ön sipariş ile pes 2015 almıştık. yine buna benzer bir kaos ortamı vardı.
  • dün gece alabildim ben. aldıklarım:

Knack 20 kaat ininal kart ile aldım

ininal da 10 tl bakiye kalınca axesi tekrar denedim aşağıdakileri aldım

Infamaous First light 18 kaat
    Journey Collection 40 kaat
    Killzone 60 kaat
    Drive Club 30 kaat

Kesinlikle türkçe karakter ya da adres doğruluğu ile ilgili bir kontrol yok (banka haklı çıktı)

Kart blokesi falan da hikaye (psn müşteri hizmetleri yanlış çıktı)

ekstra çekim olmamış ama ben axesi sildim yine de. ininal default kaldı. isteseler de fazla bişey çekemezler yanlışlıkla

sistem rahatladımı salı veriyorlar. salıdrın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 19 Mart 2016; 13:56:48 >

• Ben hala alamıyorum kardeşim. Siteden mi denedin, konsol üzerinden mi?
  • Gece mi denenmeli o zaman? Benim kartlardan 40 kuruş çekmiş şimdi tekrar denesem olur diye düşünüyor umutlanıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şaşırdığım olay, kartımdan provizyon dahil, hiçbir çekim yapılmıyor, sadece kart numaranız hatalı diye belirtiyor.Büyük ihtimal bankam psn blokesi koydu(ocak ayında fazla alışveriş yaptığım için koymuşlardı, nedenide psn hacklendiği için güvenlik prosedürü uyguladık, kaldıralım mı diye sordular, evet diyince bloke kalktı).Sistem o kadar doldu ki, sadece Türkiye değil, Amerikada bile sıkıntı çıktı.

Bu arada banka iş bankası...

• Kartımdan provizyon çekildi. Dedim şimdi olur belki ama yine olmadı.
    Hadi oyun almayı geçtim dışarıdan 2 katı fiyatına aldım e ben bunları multiplayer oynamak için ps plus da alamayacağım o zaman böyle saçmalık mı olur? Müşteri hizmetleri 7de kapanıyormuş bir de çok iş yapıyorlarmış gibi. En kısa zamanda arayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferula -- 19 Mart 2016; 21:11:31 >
  • Ben de paypal nakit kartla aylardır deniyorum kartınız geçersiz diyor ininal kart alıp eklesem olma ihtimali var mıdır sizce?

• bu 15 gün muhabbeti falan yalan 15 gün bekleyin diyor mt ler sony de ben bekledim yine olmadı artık oluruna bıraktım plus günü dolsun us psn den devam edicem tr den bi cacık olmaz
  • Türkiye'de üç oyuncudan birinde bu sorun var ve hiç bir türlü ilgilendiklerini görmedim bunun yanında gift kart bile getirmekten acizler işin içinde playstation olmasa hayatta bulaşılmaz.

• Yandex money ile satın alma sorunumu hallettim. Daha da TR PSN ile işim olmaz. Rus PSN forever (+20 lira da kar ettim)
  • 1- Sorun kartla alakalı değil. paypall, debit card (ininal gibi), credit card hepsi geçerli.

2 - Sorun sadece psn turkey'e özgü değil

3 - psn müşteri hizmetlei standart cevaplar veriyor (kart blokesi falan hikaye) ama hata kaydı oluşturmuşlardı bende (ne kadr doğru bilinmez)

yoğunluğa göre belli bir algoritma olabilir bilemiyorum. oyunlar çok büyük. knack bile 10gb dan sonra 40 gb birşeyler indiriyor. killzone 40-50, driveclub + 30 falan.
    bir de sadece exclusive için 500gb yetr diyenler vardı. nah yeter. iyi ki 1 tb son sürümü almışım.
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Bir kac defa almayı denedin mi dostum hata veridi halde? Hata dedigin kredi karti bilgileri gecersiz mi diyordu?
    Peki ya ıskalama ücreti?

• Arkadaşlar türkçe karakter falan hikaye. Yaklaşık 3 aydır kesinlikle bir tane bile oyun alamadım. Garanti Bonus ve diğer kartlar ile. Cumartesi bir daha deneyim dedim. Slender the arrival almayı denedim. Şaşırdım . Oyunu alabildim. Kesinlikle kafasına göre hareket ediyor TR PSN. Açık provizyonmuş , kart bloke olmuş bunlar da gerçekçi değil. Hep kartları kontrol ettim çünkü. Muhtemelen bir süre sonra tekrar oyun alırsam hata verir.
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Dostum adresin şu an türkçe karakterli mi peki nasıl yapmalıyım?
  • 2008 yılından beri aynı TR Psn hesabımı kullanıyorum. Bu süre zarfından en az 40 oyun almışımdır (Ps3 ve Ps4)
    Gel gör ki iki aydır hep oyunları aldığım kredi kartıyla oyun alamamaya başladım (Finansbank)
    Dedim acaba benim kartımda mı problem var, kardeşimin, kuzenimin, babamın... ne kadar tanıdık varsa hepsinin kartıyla denedim ama sonuç hüsran...
    Şaka gibi ya oyun alamıyorum, bahar indirimini geçtim Plus bile uzatamıyorum. Çıldırmamak elde değil, böyle altyapı olmaz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moshe

Bir kac defa almayı denedin mi dostum hata veridi halde? Hata dedigin kredi karti bilgileri gecersiz mi diyordu?
    Peki ya ıskalama ücreti?

Aynen geçersiz diyordu. Ücret falan kesilmedi.
  • Benim de hic bir sey yapamiyorum en son 72 saat beklemeye karar verdim belki ise yarar diye.

@Levi'm
    Dostum geçmiş olsun. Acaba hesabın mı banlandı? Baska hesaptan denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moshe -- 21 Mart 2016; 12:38:51 >
  • ayni sey dün gece benim basıma geldi,ps3 zamanindan beri 4-5 senedir sorunsuz kullandigim sanal kartimla,plus uyeligimi uzatiyim dedim,bir turlu wallet a para eklenemedi,isin kotusu 2 gun sonra plus ın suresi bitiyor,umarım ozamana kadar tr psn duzelir
  • Arkadaşlar 4 kredi kartı denedim hepsinden provizyon çekildi. Cevap attıkları mailde provizyon açıksa olmaz diyor. Şimdi benim korktuğum provizyon geri ödenince hepsinden satın alma işlemini yapmaz değil mi?

• moshe kullanıcısına yanıt
    Hocam, yok inan banlanma mamlanma hepsi hikaye diye düşünüyorum artık.
    Dedim acaba hesapta mı birşey var, yeni hesap açtım ama yok nafile yine aynı problem.

En son alabildiğim oyun, yaklaşık 2 ay önce NBA16'idi.

Sony'i aradım, adam resmen ezbere konuşuyor. Sinirlendim epey bir fırçaladım ama boşuna yani, hiç te umurlarında bile değil ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.