Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de arama hatasi yaptim resmen dalga gectim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kartla denedim Bonus + Enpara yok alınamıyor PS Plus uzatmanın daha kolay yolu yok mu?
  • Keşke us psndeki gibi tr psnde de gift card satilsa , valla kaç gündür deli oldum yok plus uyeligimi otomatik yeniledi ertesi gün kartı kabul etmiyor ya

• Sony müşteri hizmetleriyle konuştum adamlar umutsuz vaka sorunun farkındalar ama yapacak birşey yok. 4 gündür denemelerim sonucunda 5 liraya yakın provizyon çekimini biz değil bankanız iade eder diye topu attılar bankaya.
    Normalde hakem heyetine gidecek olay aslında.

Neyse birde enparayı arayım dedim tam 32 dakikalık müşteri hizmetleriyle konuşma yaptım. Bütün işlemlerin toplanması ayrıştırılması falan derken en sonunda itiraz formunu oluşturabildik.Bu sayede iade edilmemiş provizyonları banka aracılığıyla alacağım.

Bende gider US hesap açarım, amazondan gift card alıp sistemin tüm açıklarından faydalanırım. Dürüst insanları cezalandıracaksa kendisi bilir sony efendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 21 Mart 2016; 17:14:22 >
  • Peki Sonuç TR PSN'den alışveriş yapılamıyor?
  • Arkadaşlar bizde günlerdir alamıyorduk. Arkadaş geçen gün cüzdana para ekleyerek satın almayı başardı.
  • Arkadaşlar ben de 1 aydır uğraşıyordum hep hata veriyordu.Bugün öğlen saatlerin de nihayet bahar indiriminden yararlanarak 12 aylık plus üyelik aldım 112 küsur yazıyodu 114 felan çekim olmuş lanet olsun dedim artık olsunda isterse 120 tl çeksin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_grknc -- 21 Mart 2016; 19:17:08 >
  • Acaba saat yoğunluğundan mı kaynaklanıyor o zaman? Sabah felan mı denemek lazım?

• Sanmıyorum ben gece 3 te bile denemiştim olmadı.Şöyle bir dip not düşeyim 14 günlük deneme için bir hesap açmıştım sure bitti sonra fifa 15 ultimate team on-line için bi 2 günlük daha verdi bu hafta sonu o da dun gece bitti bugün öğlen denedim oldu.Onunla bi ilgisi varmı yokmu bilmiyorum ama oldu yani birde benim ps4 usa dan geldi arkadaşımda tr den alınma pa4 var sorunsuz alışveriş yapıyor. Bu da bi fikir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

Peki Sonuç TR PSN'den alışveriş yapılamıyor?

Onunla ilgili birşey demediler.Açıkçası kredi kartı hata vermiş falan umurlarında da değil.
  • Ayni sorun bende var sabahtan beri delirdim. Plus alinmiyor oyun alinmiyor kaldik boyle.

• Az önce nasıl olduysa para eklemeyi başardım herhalde bu bir mucize ....
  • arkadaşlar ben bu işi gerçekten anlamıyorum

üstteki arkadaşın mesajını görünce hemen ben de deniyim dedim ve enpara ile para gönderdim. işe yaradı yani!

bunun gazı ile tekrar para göndermek istediğimde kabul etmedi, zannediyorum ki belli bir süre geçmesi lazım, ard arda para eklemesini kabul etmiyor,

siz de deneyin bakalım olacak mı =)
  • Paypal nakit kartını deneyin oldu benim.

• Paypal Nakit kartı ekleyemiyorum.
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Hangi kısmında hata alıyorsunuz o kart için de mi geçersiz diyor?

• Geçersiz kart diyor kartı ekleyemiyorum.
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Adresi felan internette karta yazdığın gibi türkçe karaktersiz yaz.

• Ben lanet ettim pes ettim ve Allah Belalarini versin dedim. Beyler Yandex wallet ile komisyonsuz hem de daha ucuza Rusya psn uzerinden alın.
    En azindan enpara dan gelecek 25 TL nin 5 TL sini karti onaylama ayagına yurutmezler

• indirimlerin girdiği gunden berı ıkı en karıtımlada hesaba para eklemeye calısıyordun
    uzun uğraslar sonunda dun gece 11 de bıtanesıyle ekleyebıldım
    diğerınden de bı 60 lıra atacam ...özellıkle geceyı beklıyorum bakalım ;)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.