Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi... Az önce Rus PSN de bulamadığım Last Of Us oyununu denemekten bezmiş olduğum TR PSN den aldım. Tüm provizyonların geri yatmasını bekledim (3 gün de yattı) ve rastgele denedim oldu. Hiçbir bilgiyi de değiştirmedim. Gerçekten de şans işiymiş...
  • burada hatalı kim onu merak ediyorum asıl,

sony türkiye gibi geliyor bana, ben bu aleti alırken oyun oynarım diye aldım. alet resmen benim oyun almamı istemiyor.

ben 15 gün veya 3 gün veya 24 saat beklemek istemiyorum arkadaş! beklemeden sonra da kesin değil ki benim oyunu alıp alamayacağım? sony neden açıklama yapmıyor? twitter'dan şikayetvar dan hep aynı yorumlar atılıyor. asıl sorun enparada diyeceğim geçersiz kart diyor diye hayır, kaç senedir kullandığım iş bankası kartında da aynı sorun var.

bir de nasıl bir şerefsizlik anlamadım. 2 gün önce para atmayı deniyorum oluyor! sonra tekrar deniyorum olmuyor? bloodborne almaya çalışıyorum kabul etmiyor, pes 2016 alıyorum hemen oluyor??

ben artık iyice sıkıldım bu platformdan. cidden yeter artık yani!
  • 2 gündür hiç bir işlem yapmadım, bankamı aradım provizyonda bekleyen birşeyler yok. Dedim deneyim bu sabah belki olur.....

Denemez olaydım, yine aynı hüsran
  • Çok enteresan baya kişi bu durumdan rahatsız biri çıkıp bu nedir demiyor.
  • Merak ettigim sey, bu problemi sadece biz mi yasıyoruz? Yabancı oyuncular hıc yasamıyor mu?
  • bende alamadım
  • arkadaslar daha once forumda bı arkadas yazmıstı adını hatırlayamadım. onun dediği gibi bu sabah oturdum tüm provizyon işlemlerimi kontrol ettim

bahar ındırımlerı basladıgından ıtıbaren hesabımdan 19 adet provizyon cekılmıs 16 adetı gerı yatmıs. en parayı aradım provizyonların iadesini istedim. az once kontrol ettiğimde tum iadelerim hesaba yatmıs.

web uzerınden cuzdana para ekle dediğimde sıkıntısız anında paraı cuzdana ekleyebıldım ...

haberınız olsun bu iş bence sony den değil bankadann kaynaklanıyor...

ayrıca ismimde de kart adresımde de türkçe karakterler var . ..
  • Hocam bende provizyon olmamasina ragmen para eklenmiyor. Benim hesap heral patladi gitti.
    Sinirden gülüyorum artık

Buarada yeni hesap açtım, onda bile yeni daha hiç kullanılmamış kart ile plus alamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 zamaninda hic yasamamistim boyle bi sorun baya arastirdim okadar cok insan yasamiski meger ayni sorunu.Daha oncesinde alisveris yaptigim karttan denedim hata aldim baska kartlada ayni sekilde bunun adres uyusmasiyla falan ilgisi yok kredi karti ekstresi gelen kayitli adres girmedende veriyodu vermeyince kayitli adresede vermiyor turkiye psn nin problemi diger ulkelerin hesaplarida turk kredi karti kabul etmiyor kusura bakmasinda guvenipte yok psn kart yok degisik sitelere uyelik falan alamam mecburda degilim.Bisey yapiyosa adam gibi yapmali millete bakiyorum forumda o psn senin bu psn benim kovaliyor tamam ne icin indirim ve uygun fiyatli oyunlar icin 40yilda bi kendi psn mizde indirim oluyor oyun alamiyoruz bu benim icin buyuk magduriyet cihazi satiliga cikardim .

• Olmuyor sorun devam ediyor Sony den ses yok
  • 21 marttan beri store dan satin alma yada cuzdana para ekleme gerceklestiremiyorum.Bankayi sadece aradim cunku karti kaydettikten sonra iskalama ucretini ve satin almami onaylamiyor du banka guvenlik ihlali nedeniyle.Banka 3 gunluk arastirma sonucunda genel mudurlukten durum hakkinda bilgi verilmek icin arandim.PlayStation Network harcamalarimda guvenlik ihlali algiliyor banka bunun nedeni ise tamamen sony nin web pos undan kaynaklaniyormus.
    Bu yuzden sorun oluyor.
    Adres bilgileri vs sehir efsanesi inanmayin webpos kafasina gore onayliyor ,5 gundur 43 kurusluk iskalama ucretine ait bankama kapama bilgisi dahi gelmemis.Adres bilgileri konusu dogru olsa 3 satira kimi arkadaslar birer harf sallayip satin alma gerceklestiriyorlar.
    Umurlarinda degil bu yuzden umrumda degil bisey almam bende.
  • Ayni sorunlari ben de yasiyorum...15-20 tane islem kaydim var, musteri hizmetleri; 15 gun sonra deneyin diyor :))) ulam indirim kacicak !!!?! :)

Sorum: mevcut tr psn plus uyeligim var. Simdi uk psn hesap acar ve oyunlari psn kart ile alirsam , ONLİNE YANİ MULTİPLAYER olarak oynayabilir miyim ? Hangi hesapta oynadigim (Tr veya uk) farketmez. BF4 premium ve Fifa 16 alacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucimentay U kullanıcısına yanıt
    Psn plus üyeliğin varsa on-line olarak oynayabilirsin hesabı nereden actigin farketmez,en azından fifa 16 için söyleyebilirim ister fut ekibiyle istersen de kayıtlı arkadaşlarınla.

• sir_grknc S kullanıcısına yanıt
    Plus uyeligim tr uzerinde gmail hesabimda, 2. Hesap uk ve hotmail ile actim. 2. Hesabi Ps4 de aktif ettim ve starwars battlefront (kutulu oyun) multiplayer calisti. Suan acilista 2 kullanici gosteriyor. Yarin Uk hesabima para aticam ve fifa 16'yi alip denicem sorun olmayacak anladigim kadariyla. Ortak nokta;tek ps4'e bagli olmalari dogru mu ? Bir de bu uk psn kartlari en ucuz amazon'dan mi aliriz yoksa ggidiyor, g2a gibi siteler de olabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle fifa 16 yi uk hesabından indirip daha sonra tr plus üyeliğinden oyunu açarak on-line oynayabilirsin. Fifa 2015 olan arkadaşlar la on-line mac yapabiliriz.
    user: sir_brothers34

• PS4'ü alalı 1 ay oldu ve ben TR PSN'den ilk oyunumu daha yeni alabildim. 15 gün olayı, adres olayı hikaye... Adresimde bütün kısımlarda istanbul yazıyor. Posta kodunu da 34000 olarak girmiştim. Arkadaşlar önemli olan sanırım kredi kartında provizyon olarak kalan ödemelerin geçmesini beklemek. Bu ödemeler geri yattıktan ve silindikten sonra konsol üzerinden almayı deneyin. Ben konsol üzerinden denedim ve TLOU alabildim. Diğer bir tavsiyem de eğer satın alma hatası veriyorsa sürekli olarak kartı silip tekrar tanıtma yapmayın. Bu şekilde provizyon sürecini tekrar başlatırsınız. İyi forumlar.
  • Arkadaşlar bende de apayrı bir sorun var. Psn storedan alışveris yaptım psn+ ve nba 2k16 aldım ama kredi kartında borç gözükmüyor. Bir sorun olur da hesabı banlarlar diye korkuyorum aynı olay başına gelen oldu mu?
  • 3 gün bekledim tüm provizyonlar geri ödendi konsol üzerinde plus satın almayı denedim yine olmadı :(
  • arkadaşlar az önce hesabımı kontrol ettim ve enpara sisteminde çekilen provizyonlardan sadece 0,41 TL'lik tutarın hesabıma yatırılmadığını gördüm.

şimdi bu provizyonların hepsinin yattıktan sonra işlem yapabilecek olmam bana biraz mantıklı geldi açıkçası. her şeyi geçtim, yeni bir mantık yürüterek kendi kendime umut ediyorum olacak bu sefer gibisinden =) bu paranın yatma işlemi herhalde 1-2 hafta içerisinde olacak, herkesin beklediği de bu yönde sanırım.

provizyon yatana kadar tekrar herhangi bir şey satın almayı denemiyorum. yattıktan sonra gene olmazsa burada paylaşırım artık =)
  • orachi kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal provizyon aşamasında olduğu için dönem ici işlemlere yansımamıştır.Yani henüz psn tarafından muhasebelesmedi bugün yarin yansır. Zaten provizyon kısmına bakarsan yaptığın alışveriş lerin askıda olduğunu görürsün.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.