Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sorun için ne yapacağız bende de aynı sorun var
  • Gerçekten yaptıkları çok çok ayıp dostum katılıyorum.
  • barisgfb B kullanıcısına yanıt
    yapacak hiç birşey yok. PSN store USA bile çöktü (browser sadece, konsoldan açık).

sadece türklere özel değil iki foruma birden baktım. amerikada yaşayıp paypal kullandığı halde hata alan var.

yalnız türkiyede sorun çok daha büyük. 34 sayfa oldu türkçe forumu.

tahminimce olay şu. sistemleri çökmesin diye bölge bölge yükü azaltmak için kart kullanımını bloke ediyorlar.

bölge seçiminde de ayrımcılığa gidiyorlar haliyle.

adamlar salak değil biliyorlar tüklerin gift card olayı ile psn usa'dan oyun aldıklarını. en çok bizde patladı

bir de steam'e bok atarlar. 8 senedir steam hesabım var 1 defa sorun yaşamadım 1 (BİR)

oyun verdiğim max para 120 tl (fallout 4) en düşük (free to play ve indie hariç) 2 tl.

adamlar fiyatları bizim için türkyeden girince tl ye geçirdi kuru da 2 de sabitledi. hafta sonu ve katalog indirimleri hariç senede 4 büyük indirim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 18 Mart 2016; 11:02:31 >

• moshe kullanıcısına yanıt
    hocam çok entersan, gerçekten çok ayıp yaptıkları.

ben de pes i alamamış olsaydım tamam diyecektim, fiyat ile mi alakalıdır dedim goty olmayan bloodborne u denedim o da olmadı

bir arkadaşım "/;" gibi noktalama işaretleri kullanmadan adres koymayı denememi istedi, henüz denemedim ama bakacağım, pek sanmıyorum işe yarayacağını ama
  • Kaç aydır Axess kart hata veriyordu bugün hem axess hemde enpara ile sorunsuz atabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demento

arkadaşlar merhaba,

bugün bahar indirimlerini görünce şöyle bir inceledim, uzun süredir araştırdığım ve merak ettiğim bir oyun olan pes 2016 ve daha önceden oynadığım ve tekrardan kasıp bitirmek istediğim bloodborne goty yu gözüme kestirdim.

öncelikle bloodborne u almak istedim ve klasik işlemleri hallettim. enpara kartım var bu arada, içerisinde de para mevcut. sizin belirtmiş olduğunuz hataların aynısını aldım ve ilk defa başıma geldiği için çok sinir oldum (ki gerçekten daha önce hiç olmamıştı), işin garip kısmı, nedense daha sonra pes 2016 yı deneyim dedim ve satın aldım! sonra sanırım geçici bir sıkıntıydı diye düşünerek tekrar bloodborne u denedim ancak gene olmadı

acaba goty de mi sıkıntı var diye düşündüm ama normalini almaya çalışırken bile aynı hatayı verdi bana. sizce bu neden olabilir? pes 2016 yı sorunsuz alıp bloodborne u neden alamıyoruz? kartın içerisinde halen para var bu arada

Ben de, Enpara ile Bloodborne DLC'sini sorunsuz aldım; ancak oyunun kendisini ne Enpara ne de İş Bankası kartıyla alamadım. Kart bilgileri yanlış diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Mart 2016; 14:58:17 >

• demento kullanıcısına yanıt
    adreste olsun kart olsun her şeyi denedim, çalışmadı maalesef gidip rus store dan alıcam çıldırttılar.
  • Arkadaşlar ben almaya çalışırken ödeme işlemini bir kaç dakika sonra tekrar deneyiniz ya da konsol üzerinden deneyiniz diyor. Aynı hatayı alan oldu mu?

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moshe -- 18 Mart 2016; 15:37:20 >
    Aynen. Aylardır ps store'da kullandığım kart ile şu an alışveriş yapamıyorum. Sizinkiyle aynı hatayı veriyor.
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    Dostum acaba ban yemiş olabilir miyiz? Ben onlarca defa denedim ıskalama ücreti yazıp durmuş acaba ban mı yedim diye bugün sony'ye mail de attım ama nafile.
    Arkadaşımda yıllardır kullandığı kredi kartıyla satın almayı denedi. onda da aynı problem sürüyor. Ban olacağını sanmıyorum. Umarım aşırı yoğunluktandır.
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    Aşırı yoğunluktan da olsa ben yaklaşık 3 gündür aralıksız saat başı deniyorum ve her yöntemi denedim, adres değiştirdim onu yaptım ettim bir işe yaramadı.
    aynen bende 3 gündür aralıksız deniyorum.normalde 750 liralık 4 oyunu arkadaşla ortak 300 e alıcaz. kaçırırsak kahrolurum valla.
  • Sistem değişmesi lazım Londra üzerinden değilde direk istanbul üstünden işlem yapmamız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün geceden bu yana maximum- axess-axess sanal -garanti sanal ve en para kartla defalarca denedim kredi kartı ekleniyor ve 0.40 TL çekiyor geri yatırıyor odeme almada sıkıntı yok fakat oyun satın almıyor. cüzdana ekle diyorum hesaba eklenemedi hatası,oyun satın almaya çalışıyorum tekrar kart kodunu istiyor giriyorum tamamlanamadı diyor.Bilgisayar mobil ve PS4 ten ayrı ayrı denedim 2 adet yeni hesap actım (bloke olmuş olabileceğinden) ama nafile...ne gerizekalı bir sistem. Sırf vergiden kaçmak için satış yapamıyorlar. 444 sony ilede görüştüm zaten onların hiçbir şeyden haberi yok....Alabilenlere helal olsun
  • acelik34 A kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de şimdi satın alma işlemi tamamlanamadı yazmaya başladı. Şerefsiz SONY! Cuma cuma ağzımı bozdurttular.
  • Bu Bahar indiriminden faydalanabilen var mı aramızda??
  • arkadaşlar hepimiz şikayet var.com a yazalım ne dersiniz?
  • barisgfb B kullanıcısına yanıt
    Onda da çözüm yokki. diyeceklerki "sanal kart kullanma, adres bilgilerini aynı gir. türkçe harf kullanma". vs vs. sanki daha önce ps storedan hiç alışveriş yapmamışım gibi bunları söyleyecekler.
  • aynen onları yapıyoruz abi iyide biz bunu nasıl kullanıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.