< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (138. sayfa)
-
-
Ratchet & Clank (2016)'nın PS5 sürümü yok ki. Tek sürüm var, o da PS4.
-
Yav hani 60 fps yaması da almış bir sürümü var ya Ps5 için. Kasıtlı mı yapıyorsunuz napıyorsunuz.
-
Ne diyon la? Cıvık cıvık cevaplar yazma. Daha da benden cevap alamazsın. Alıntıladığıma pişman oldum. Başkası yardım etsin sana
-
TÜRKÇE Dublaj olanı PS4 deki versiyon
Türkçe Altyazılı rifp apart PS5 versiyonu
-
-
psprices'ten türkçe oyun arama motoru olsaydı keşke
ps4+türkçe altyazı+indirimdeki oyunlar tarzından bir arama yapabileceğim bir site var mıdır?
-
Hırsız Simülatörü 2 ve Bum Simulator Türkçe altyazılı geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 16 Temmuz 2024; 3:34:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil peki Turkceymis sanirim bir de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V rising steamde TR ama ps5 te altyazı yok çok garip
-
Mail adresleri bu sanırım. Belki mail atmak işe yarar. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir.
info@playvrising.com
-
gerilim sevenler beğenecektir. Farkedilmeden hastaneden kaçmaya çalışıyoruz. Çok yormayan bulmacalar var. Sessiz şekilde ilerlemek lazım. Ben beğendim ne kadar ingilizce bilsekte kendi ana dilimizde oynamak güzel oluyor 👍🏻
Bunu da hüpletmissin
Son zamanlarda Türkçe olmasını en çok istediğim oyun Dave the Diver
Bu oyunla alakalı firmaya baskı mail felan atsak iş yapar mı acaba?
Aynen bende çok isterim
Asphalt Legends Unite çıktı. Ücretsiz indirebilirsiniz.
-
WHAT THE GOLF? oyunu Türkçe.
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP5758-PPSA07441_00-WHATTHEGOLF00001
-
F1 Manager 2024 oyunu Türkçe.
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP2377-PPSA21789_00-F1MANAGER2400000
-
Conscript Türkçe
old school survival severler kaçırmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 25 Temmuz 2024; 22:20:43 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Temmuz 2024; 6:10:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X