Şimdi Ara

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.909
Cevap
309
Favori
290.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enis Kirazoğlu paylaşmış. Orhun Kayaalp, yakında önemli bir oyuna daha Türkçe dil desteği gelecek diyor. Hangi oyun acaba merak ettim

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Bence Death Stranding 2 veya Crimson Desert

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Death Stranding 2 olduğunu sanmıyorum o zaten büyük ihtimalle Türkçe olacaktır. Crimson Desert' de olabilir ama bence her ikiside değil başka bir oyundan bahsediyor gibi bakalım PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 15 Aralık 2024; 10:35:11 >

Gerçekçi olmak gerekirse bahsettikleri oyun Path of Exile 2 , ama böyle bir kaç oyun yazıp kendimi eğlendiriyorum hocam 😂...

Hadi bitane daha yazayım GTA6🤭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 15 Aralık 2024; 10:44:23 >
  • Evet bencede öyle hocam 😃👍

GTA 6 ' ya gelse varya buralar yıkılır PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 

GTA V de olduğu gibi GTA VI da da Türkçe olmaması, ülkemiz oyunculuğu için büyük bir başarısızlık ve değersizlik göstergesi olacak. Görüyorum da sağda solda bazı tipler aman Türkçe olmasın falan fistan diye yazıyor, sanki oyunda Türkçe olsa kendileri İngilizce oynayamayacakmış gibi.. Bencilce ve yazık.

• Metaphor'a Türkçe gelebilir. Persona 3 Türkçe çıkmıştı.

• Orhun Kayaalp'in bahsettiği oyun Warhammer 40K : Rogue Trader oyunuymuş. Türkçe dil desteği geldi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 17 Aralık 2024; 17:43:53 >
    Pek tarzım değil, belki iyi oyundur bilemiyorum ama Orhun'un bu kadar abartmasına gerek var mıydı ? Çok önemli bir oyun daha türkçe olacak filan diye anlatmaya :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mumrik: Mumi Vadisi'nin Melodisi bugün türkçe olarak çıktı

Seveni vardır da, bukadar yaygara neden ? Psn de bile Türkçe olmamış oyunu ayrıca

Hocam seveni olsun veya olmasın, piyasa da ki türkçe dil destekli oyunların artması bizim için çok önemli devamı gelir umarım.

Oyun benimde tarzım değil ama Türkçe dil desteği gelmesi sevindirici PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 

• Takrar soruyorum bu oyun PlayStation da Türkçe olmuş mu?

@Gameps505

Yok hocam daha eklenmemiş

• Gta 6 hakkinda twitterda daha demin soyle birsey geldi onume. Yorumu olan var mi ? Yansin su ates artik 😂

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

Rdr2 satın almadım, bu çıksın tr dil olmadan çıksın onuda almayacağım

• Yapay zeka bu kadar ilerlemişken neden kullanmıyorlar anlamak güç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SCHiM

Türkçe altyazılı

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.