< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (144. sayfa)
-
-
Black Myth : Wukong'a Türkçe Dil Desteği Eklendi
Darısı Diğer Oyunların Başına :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buraya yazar yazmaz etkisini gösterdi.😂 Almayı düşünmediğim oyun artık istek listemde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 10 Aralık 2024; 18:58:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Al benden de o kadar hocam
Tr dil destegi ile oynamadim ama acik ara yilin oyunu bana gore tr dil destegide cok iyi olmus
ps4 için eksiksiz tüm oyunları kapsayan bir net liste arıyorum. sadece oyunda altyazı ve ses belirtilse yeter. kırk ayrı başlığı barındırmayan bir listeye sahip olan var mı?
-
maymunu yazayım diye geldim geç kalmışım 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka bahara artık hocam :D şaka bir yana şu türkçe dil desteği konusunu aşmalıyız ülkece ya
İlk liste zaten konu başlığında 5 TEMMUZ 2023 den beri ben devam ettiriyorum.
Maymun gözünü açtı hadi şimdi sıra sende Elden Ring yap kıyağını coştur buraları
GTA 6 Türkçe İstiyoruz
Nasip Olur Mu Be :)
GTA 6 Türkçe Dil Desteği ile çıktı!
Gerçekleşmesini isteyenler beğensin ❤️
yakışıklı abim bu olursa lokma dağıtırım.
-
inşaAllah olur diyelim
oyun firmasına açlığımızı dile getirmeliyiz. bunun için forumu örgütleyebiliriz aslında. daha önce internet kotasını kaldırdı dh forum direnişi. bunu da yapar. forumun celebritylerine ulaşmak gerek.
-
Geçen sene konusunu açmıştım hocam.. Mail atmaya devam edelim..
https://forum.donanimhaber.com/rockstar-games-e-gta-vi-turkce-dil-destegi-icin-mail-atiyoruz-toplanin--157467463
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 10 Aralık 2024; 20:33:22 >
Çakma Wukong da Türkçe olmuş bugün, şuan baya indirimde 🙃
The Crown Of Wu
Şu liste için öncelikle oyungazi hocam olmak üzere bir sürü arkadaş büyük emek veriyor teşekkür ediyorum, Keşke müsait bir arkadaş bu listeyi oyun çıkış yılları ve metacritic puanlarına göre sıralayabilse.
Acaba yapay zeka bu işi listeleyebilir mi diye de merak ediyorum. Ücretli kullanan biri denese be
yekten bir excel listesi paylaşılsa ne olur.
-
@oyungazi hocamda mevcuttur muhtemelen sağolsun kaçırmıyor teşekkürler emeği için 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X