PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (147. sayfa)
-
-
-
Akıyor maşallah!
-
Sanırım Rise of the Ronin satışları iyi geldiki ninja gaiden de Türkçe olarak çıkıyor. Crimson Desert zaten Kore firması onların Türkçe eklenmesi normal.
Bakalım eski wicher ekibinin çıkartacağı oyun da Türkçe olacak mı. Polonyalı lar bizi daha uzmediler 😀
Daha geçen ay cayberpunk Ultimade Edition aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oyungaziSanırım Rise of the Ronin satışları iyi geldiki ninja gaiden de Türkçe olarak çıkıyor. Crimson Desert zaten Kore firması onların Türkçe eklenmesi normal.
Bakalım eski wicher ekibinin çıkartacağı oyun da Türkçe olacak mı. Polonyalı lar bizi daha uzmediler 😀
Daha geçen ay cayberpunk Ultimade Edition aldım.
Satışla ilgisi yok gibi. Xbox türkçe çıkarması yapmaya başladı. Çoğu xbox gs oyunu Türkçe gelecek. Gears of war da da Türkçe diyor
-
-
Süper bilgi, teşekkürler paylaşım için .
-
-
Gerçekten bizi fark etmeleri çok mutlu ediyor uzun zaman sonra buralar çok canlandı bizlerde elimizden geldiğince satın alımlar yaparak desteğimizi gösterelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Exoborne Free-To-Play mış
https://store.steampowered.com/app/2326200/NEO_BERLIN_2087/
Oyun Alman oyunu Türkçe için yazabilirsiniz....
Mail adresi şu;
contact@elysiumgamestudio.com
Samimi olur diye Almanca yazdım.
Şu sıralar çok kötü bir huy edindim. Oyun hikaye tabanlıysa ve türkçeyse alıp oynuyorum. İlla 80-90 puanlık oyun değil, kötü olmadığı sürece türkçe çıkan her oyunu almaya başladım. Her oyun türkçe çıkmalı.
-
-
Eşimden sebep yıllardır böyleyim :D ben kendim oynuyorum ingilizce sorun yok da beraber oynayacağız fln dersek misal oyun ne? çöp adam çizme, türkçe altyazı güzel. Al al al geç :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps tarafında bir kominiti olmadığı için talepleri steamda iletmek farkındalık yaratmak önemli.
https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/
Burdan talebinizi iletebilirsiniz belki görürler, bazı hayinlikler illaki olacaktır. Yılmadan devam İNADINA TÜRKÇE!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Yazdım ama pek ekliyeceklerini sanmıyorum, yine de denemekten zarar gelmez :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ukrayna da aynı talebi girmiş 100 lerce kişi yazmış biz 46 kişiyiz şuan. Millet çok duyarsız maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X