Şimdi Ara

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.944
Cevap
311
Favori
292.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sifu'nun geliştiricileri tarafından yapılan "rematch" türkçe dil desteğine sahip olacak.

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ninja Gaiden 4 TÜRKÇE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

• Akıyor maşallah!

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Sanırım Rise of the Ronin satışları iyi geldiki ninja gaiden de Türkçe olarak çıkıyor. Crimson Desert zaten Kore firması onların Türkçe eklenmesi normal.

Bakalım eski wicher ekibinin çıkartacağı oyun da Türkçe olacak mı. Polonyalı lar bizi daha uzmediler 😀

Daha geçen ay cayberpunk Ultimade Edition aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyungazi

Sanırım Rise of the Ronin satışları iyi geldiki ninja gaiden de Türkçe olarak çıkıyor. Crimson Desert zaten Kore firması onların Türkçe eklenmesi normal.

Bakalım eski wicher ekibinin çıkartacağı oyun da Türkçe olacak mı. Polonyalı lar bizi daha uzmediler 😀

Daha geçen ay cayberpunk Ultimade Edition aldım.

Satışla ilgisi yok gibi. Xbox türkçe çıkarması yapmaya başladı. Çoğu xbox gs oyunu Türkçe gelecek. Gears of war da da Türkçe diyor

• oyun açıklamasında yazmıyor ama Türkçe oyun 👌🏻

• Among Ashes

Düşünün bir korku oyununda evinizde oturup yine korku oyunu oynuyorsunuz..
    Oyun içinde oyun 👌🏻

Hani bazen gerçekte de özellikle korku oyunu oynarken diğer odadan ya da mutfaktan falan tık tuk gibi bir ses gelir de oyunu durdurup bi bakarız ya .. ‎

Bu oyunda o temayı işliyor..👌🏻
    korku sevenler kaçırmasın kafa yakıyor oyun, türkçe olmasıda ayrı bir keyif olmuş

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Süper bilgi, teşekkürler paylaşım için .

• Türkçe dil desteğiyle çıkış yapacak olan bazı oyunlar. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

• Silent hill 2'ye remake yapan bloober team'in yeni oyunu cronos the new dawn türkçe dil desteği ile çıkış yapacak. 🇹🇷

• Gerçekten bizi fark etmeleri çok mutlu ediyor uzun zaman sonra buralar çok canlandı bizlerde elimizden geldiğince satın alımlar yaparak desteğimizi gösterelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Exoborne Free-To-Play mış

• https://store.steampowered.com/app/2326200/NEO_BERLIN_2087/

Oyun Alman oyunu Türkçe için yazabilirsiniz....

Mail adresi şu;

contact@elysiumgamestudio.com

Samimi olur diye Almanca yazdım.

• Şu sıralar çok kötü bir huy edindim. Oyun hikaye tabanlıysa ve türkçeyse alıp oynuyorum. İlla 80-90 puanlık oyun değil, kötü olmadığı sürece türkçe çıkan her oyunu almaya başladım. Her oyun türkçe çıkmalı.

• PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023
    paylaşıldımı bilmiyorum.bugün ön siparişe açıldı türkçe geliyor oyun.paylaşıldıysa silebilirsiniz

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Eşimden sebep yıllardır böyleyim :D ben kendim oynuyorum ingilizce sorun yok da beraber oynayacağız fln dersek misal oyun ne? çöp adam çizme, türkçe altyazı güzel. Al al al geç :)

• Ps tarafında bir kominiti olmadığı için talepleri steamda iletmek farkındalık yaratmak önemli.

https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/

Burdan talebinizi iletebilirsiniz belki görürler, bazı hayinlikler illaki olacaktır. Yılmadan devam İNADINA TÜRKÇE!!!

• x (formerly twitter)
    plusuman (@plusuman) on X
    https://x.com/plusuman/status/1884566311633650066

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Yazdım ama pek ekliyeceklerini sanmıyorum, yine de denemekten zarar gelmez :)

Ukrayna da aynı talebi girmiş 100 lerce kişi yazmış biz 46 kişiyiz şuan. Millet çok duyarsız maalesef.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.