Şimdi Ara

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
310
Favori
290.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emre abi Adam's Venture : Orıgıns adlı oyunda Türkçe altyazılı çıktı onuda ekle istersen
  • Daha fazla istiyoruz oyun sayı az bence en az yüzde 70 lerim bulmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam den ve ps store da yapılan indirimler neticesinde hatırı sayılır orjinal oyun satışı olduğunu düşünüyorum bence artık oyun şirketleri çoğu oyuna türkçe seçeneği koymalı koymazlarsa ayıp artık
  • arkadaşlar size bir sorum olacak warframe oyununu us ps4 hesapımdan indirdim ve bu hesabım ana hesap ve dili türkçe olarak ayarladım fakat oyun indirilmesi bittiğinde yanlışlıkla türkiye hesapından oyunu başlata tıkladım ve 1 dakika sonra farkına varıp tekrar us hesaptan girdim ama oyun ingilizce oldu bu yanlış tıklama neticesindemi acaba ve bunu düzeltmenin yolunu bilen varsa yardımcı olabililirmi
  • Untildawnı rus psnde tr altyazı maevcut mu

• Blues and Bullets Türkçe altyazılı çıkış yaptı . Telltale games oyunlarını seviyorsanız bu oyuna bayılacaksınız . Şuanda episode 1 ve 2 satışta ...
  • Hocam ratchet altyazı mı türkçe dublaj mı ?

• DwaynEnrique D kullanıcısına yanıt
    Her ikisi de oyunda mevcut

• Tamam teşekkür ederim hocam.

• Uncharted: The Nathan Drake Collection

Bu oyunun 3. sü mü Türkçe yoksa hepsi mi?

God of War 3'ün Türkçe olduğunu yeni öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Hocam Tumu de Turkce dublaj ve altyazili.

Dublaja goz atmak isterseniz buyrun video :)

https://www.youtube.com/watch?v=GSTvgJKtWZ4

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Hocam Tumu de Turkce dublaj ve altyazili.

Dublaja goz atmak isterseniz buyrun video :)

https://www.youtube.com/watch?v=GSTvgJKtWZ4

Teşekkürler, Koleksiyon paketini mutlaka almak lazım o zaman.

• Battlefield 1 de turkce olarak geliyor.

• beyler beyond two souls ve heavy rain paketini indirdim şuanda bir kısımları indi oyuna girdim fakat oyun ingilizce altyazı türkçe olmuyor neden böyle oldu ? god of war 3 ün bir kısmı inmişken oyuna girdim türkçeydi bunalrda ise ingilizce. acaba türkçe altyazı yok mu UK PSN STORE'dan indrince? GOW3'de uk store dan
  • _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtncsmh

beyler beyond two souls ve heavy rain paketini indirdim şuanda bir kısımları indi oyuna girdim fakat oyun ingilizce altyazı türkçe olmuyor neden böyle oldu ? god of war 3 ün bir kısmı inmişken oyuna girdim türkçeydi bunalrda ise ingilizce. acaba türkçe altyazı yok mu UK PSN STORE'dan indrince? GOW3'de uk store dan

God of War 3'ü UK Store'dan almışsın Türkçe çıkmış. Fakat bu istisna... UK PSN'de bütün oyunlar Türkçe olmaz.

Kesin Türkçe olması için TR PSN'den alman lazım. Veya son günlerde Rus PSN'den Türkçe alıyor insanlar.
  • quote:

beyler beyond two souls ve heavy rain paketini indirdim şuanda bir kısımları indi oyuna girdim fakat oyun ingilizce altyazı türkçe olmuyor neden böyle oldu ? god of war 3 ün bir kısmı inmişken oyuna girdim türkçeydi bunalrda ise ingilizce. acaba türkçe altyazı yok mu UK PSN STORE'dan indrince? GOW3'de uk store dan

oyun kodları oluyor. pc üzerinden uk psn ve tr psn oyun kodlarına eşleştirme yap uyuyorsa Türkçedir uymuyorsa değildir
  • fakat sony bir arkadaşımıza eğer oyunda türkçe dil desteği mevcutsa ve sizin ps4 sisteminiz türkçeyse otomatik olarak türkçe eklenmiş olarak oynayacaksınız demiş
  • quote:

fakat sony bir arkadaşımıza eğer oyunda türkçe dil desteği mevcutsa ve sizin ps4 sisteminiz türkçeyse otomatik olarak türkçe eklenmiş olarak oynayacaksınız demiş

Hayır öyle değil. Ya yanlış anlamışsınız, ya da size yanlış bilgilendirme yapılmış.
  • neyse ingiliççe oynarız artık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.