Şimdi Ara

Playstation'un psp sayfasından memnun musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası ben memnun değilim hep aynı haberler aynı oyunlar mevcut.+ insan bi psp 3000 fotoğrafını falan koyar hala fat psp duruyo

• Yöneticilerin dikkatine
  • sony bu aralar psp ye önem vermio

bu çıkmayan oyunlardanda belli zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

sony bu aralar psp ye önem vermio

arkadaş forumdan bahsetmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

quote:

ben asıl pspnin offical sitesinden bahsedio sandım.
  • quote:

quote:

quote:

yok ben bu siteden değil psp officialdan bahsediyorum yoksa burası iyi ortam güzel yani

• ps nin nesi dogru duzgun calisiyoki psp si iyi calissin. hele ps register sayfasi tamamen rezalet.psp icin en azindan daha genis demo oyun portfoyu ve psp ler hakkinda doyurucu bilgiler,gorseller,incelemeler bulundurmalari lazim.onlarin yapacagi isi biz yapiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagokolo16

quote:

quote:

quote:

yok ben bu siteden değil psp officialdan bahsediyorum yoksa burası iyi ortam güzel yani

iyi doğru tahmin etmişim.

dediğim gibi şu aralar sony pspyi takmıyor. sonynin tüm kaynakları ps3 e çalışıo...

ne zman psp2 çıkar o zmn canlanır ortam

• PSP 2 felan çıkması lazım artık bence geç bile kalındı
  • Sony Psp'ye önem vermezken bu forum ne yapsın valla bende ipod touch var çoğu oyunu daha çok eğlendiriyor beni en son God of War oynadım ve birkaç rpg gerisi fos...
  • PSP2 bence en erken 2010'da çıkar çünkü Psp 3000 çıktı yani daha yenilikçi bir şeyler yapması lazım Sony'nin.
  • ya hocam daha psp 3000 çıkalı ne kadar oldu psp2 çıksın?
  • quote:

ya hocam daha psp 3000 çıkalı ne kadar oldu psp2 çıksın?

hocam psp 3000 ara model.

genelde tüm elektronik firmaları aynı şeyi yapar. hp de aynı şeyi yapar apple da aynı şeyi yapar sonyde aynı şeyi yapar.

büyük firmaların satış politikasıdır bu. şuan sonynin elinde psp2 yi çıkarıcak teknoloji hayli hayli var. fakat psp2 yi çıkarmadan önce psp slimin üstüne bi mikrofon koydular lcd ekranı iyileştirdiler piyasa sürdüler. psp 2 çıkmadan eski psp ne kadar satarsa kardır mantığı ile.

hangi teknolojik ürüne bakarsan bu böyledir. ps 2 çıkmadan önce ps1 slim piyasaya sürüldü. ps3 çıkamdan önce ps2 slim piyasaya sürüldü.

laptoplara lcd tvlere de dikatli bakarsan durum böyledir mutlaka arada ara modeller mevcuttur. bu ara modellerin çıkmasıda bi üst versionun yakın olduğuna işarettir her zaman için.

bunlar ara modeller o yüzden bence önümüzdeki sene psp2 yi raflarda görücez...

• quote:

quote:

ya hocam daha psp 3000 çıkalı ne kadar oldu psp2 çıksın?

hocam psp 3000 ara model.

genelde tüm elektronik firmaları aynı şeyi yapar. hp de aynı şeyi yapar apple da aynı şeyi yapar sonyde aynı şeyi yapar.

büyük firmaların satış politikasıdır bu. şuan sonynin elinde psp2 yi çıkarıcak teknoloji hayli hayli var. fakat psp2 yi çıkarmadan önce psp slimin üstüne bi mikrofon koydular lcd ekranı iyileştirdiler piyasa sürdüler. psp 2 çıkmadan eski psp ne kadar satarsa kardır mantığı ile.

hangi teknolojik ürüne bakarsan bu böyledir. ps 2 çıkmadan önce ps1 slim piyasaya sürüldü. ps3 çıkamdan önce ps2 slim piyasaya sürüldü.

laptoplara lcd tvlere de dikatli bakarsan durum böyledir mutlaka arada ara modeller mevcuttur. bu ara modellerin çıkmasıda bi üst versionun yakın olduğuna işarettir her zaman için.

bunlar ara modeller o yüzden bence önümüzdeki sene psp2 yi raflarda görücez...

biz bi nevi sonynin kazıklamak istedği vatandaşların arasına girdik yani

• Sony PS3'e önem vere vere PSP'yi unuttu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.