Şimdi Ara

PlayStation Vita için düşük batarya süresi ve pahalı bellek çözümleri dezavantaj olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-5 saat oyun başında oturuyormuş gibi davranmaya devam edin siz. bu durum sadece uzun yolda sıkıntı yaratır. bellek konusuna gelince, evet SONY kendi kendine sıkıntı yaratıyor.
  • Bellek konusunda yeni ürettikleri kartı kullanıcaklar. Bundaki amaç para kazanmanın yanında korsan oyunu engellemek.
    Pil olayına gelince para kazanmak için daha uzun süre giden bataryalar satılıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

3DS te ds oyunu 9-7 saat
    3DS oyunu 6 saat 3D kapalı
    3D açık 3 saat
    3DS haftada 60 bin satıyo psp onu bile yapamadi
    Kazanan değişmeyecek ama az satış oranı gorucez ds gibi 150 milyon satmayacak 120 milyon gibbi bir rakam bekliyorum
    Ps vıtada 50 milyon satabilecek kitleye sahip
    Vita mükemmel ama oyun yok sırf yüzden kaybeticek
    Sonynin bir an önce kafayı degistirmesi lazım

Daha aletin çıkmasına nerdeyse 6 ay var.Oyun yok diyorsun.Sanki alet çıktı da aradan 1 sene geçtide oyun yok diyorsun.Şu huyundan vazgeç istersen.Sıkıyorsun artık..
  • Alet Şubat ayında duyuruldu
    Daha duyurulan 23 oyun var
    3ds 2010 duyuruldu
    E3 te duyuruldugunda 78 oyun la birlikte duyuruldu
    Yüzde 90 i oyunların 3DS duyuruldugunda duyuruldu
    Sonradan 67 oyun duyuruldu
    3DSte almaya deger 31 oyun var
    Ps Vita ya duyurlan iyi oyun sayısı 4
    Ps Vita mükemmel harika bir multimedya cihazı ama 3DS gibi bir oyun canavarı dururken sırf oyun için alınmaz
    Ps Vitayi iPod touchim kırıldığı için alicam.
    Psp vs DS durumu devam ediyo
    Aptal Sony ps2 gibi bir efsane daha gelemeyecek
    Sana ne dersem deyim sen beni dinleyemeyeceksin
    Çünkü sony e baglanmisiniz kendini kandiriyonuz
    Ben Sony seviyorum ve nintendoyu seviyorum ikiside eleştire biliyorum ama sizde böyle bir haraket yok
    Ps vitanin cogu özelliğinin 3dsin kopyası olduğu kabul etmiyorsunuz
    Ps vitanin az oyunu olduğunu kabul etmiyorsunuz
    Bir deneyin araştırın videoları izleyin resmi kaynaklara bakın

• 6 ay içinde başka oyun duyurulmayacağının garantisini ver ondan sonra konuş.
  • quote:

Alet Şubat ayında duyuruldu
    Daha duyurulan 23 oyun var
    3ds 2010 duyuruldu
    E3 te duyuruldugunda 78 oyun la birlikte duyuruldu
    Yüzde 90 i oyunların 3DS duyuruldugunda duyuruldu
    Sonradan 67 oyun duyuruldu
    3DSte almaya deger 31 oyun var
    Ps Vita ya duyurlan iyi oyun sayısı 4
    Ps Vita mükemmel harika bir multimedya cihazı ama 3DS gibi bir oyun canavarı dururken sırf oyun için alınmaz
    Ps Vitayi iPod touchim kırıldığı için alicam.
    Psp vs DS durumu devam ediyo
    Aptal Sony ps2 gibi bir efsane daha gelemeyecek
    Sana ne dersem deyim sen beni dinleyemeyeceksin
    Çünkü sony e baglanmisiniz kendini kandiriyonuz
    Ben Sony seviyorum ve nintendoyu seviyorum ikiside eleştire biliyorum ama sizde böyle bir haraket yok
    Ps vitanin cogu özelliğinin 3dsin kopyası olduğu kabul etmiyorsunuz
    Ps vitanin az oyunu olduğunu kabul etmiyorsunuz
    Bir deneyin araştırın videoları izleyin resmi kaynaklara bakın

elle tutulur 3dsde 3 tane oyun göstersene ben vitada gösteririm

uc
    resistance
    lbp
    bioshock
    fifa
    daha neler neler

• 3DS

Resident Evil Revelations+
    Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance+
    Rayman Origins+
    Super Smash Bros+
    Kid İcarus:Uprising+
    Mario Kart+
    Super Mario Land 3D+
    Monster Hunter Tri G
    Monster Hunter 4+
    Metal Gear Solid:Snake Eater+
    Mario Tennis+
    Zone of Enders+
    Bravely Default+
    Lego City Histories+
    Time Travelers
    Sonic Generations
    Theatrhythm Final Fantasy
    Tekken
    Star Fox 64 3D
    Professor Layton VS Ace Attorney
    Ninja Gaiden
    Monster Hunter Tri G
    Monster Hunter 4
    Kyoukugen Dasshutsu ADV: Zennin Shiboudesu
    Heroes Ruin
    Inazuma Eleven Go
    Contra
    Dynasty Warriors 
    Fire Emblem
    Beyond The Labrinth 
    Ace Combat
    Animal Crossing 
    Ocarina of time 
    Street Fighter 4
    Daha ne istiyon
    Trolluk yapma listeyi oku.oyunların cogu ocaka doğru çıkış tarihi verildi iyice ps vitanin ısı zor
    Ben zaten 5 oyun derken oyunlar buydu.ama yetmez
    Kendin karsilastir listeleri
    Bu sonynin yayınladığı resmi liste
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Playstation_Vita_games
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_3DS_games
    Listeleri okuyup 3DSin oyun konusunda Vitayi geçtiğini hatta ezdigini kabul et etmezsen artık trollsun tek açıklama bu
    3DS Oyunlarının yüzde 90 duyuruldugunda duyuruldu
    Ps Vita harika bir cihaz donanımı ve özellikleriyle 3DSsi eziyo ama El Konsollarında önemli olan oyundur
    3DS oyun konusunda ps Vitayi geçiyor bari onu kabul edin biz özellikleri ile geçtiğini kabul ediyoz

• Resisdance listeye dahil etme gercekten oyun berbat
    Bioshock
    Assainss Creed
    Uncharted
    Little Big planet
    Bunlar ps vitanin kendine özel oyunları oyunlar Super ama yetmez
    3DS özel oyun konusunda daha iyi
  • Resisdance değil, Resistance.İlk önce oyunun ismini düzgün yaz.Daha oyunu oynamadan berbat olacağını düşünmek ancak gizli ama apaçık fanoğlu fan olan birinin yorumu olabilir.Millete troll,fan diyeceğine kendinize bakın biraz.Halan daha oyun yok diyorsun.Bende o zaman şu özlü sözü yazıp aradan çekliyorum..
    Aptallarla asla tartışmayın.sizi önce kendi düzeylerine çeker sonra da tecrübeleriyle yenerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Resisdance değil, Resistance.İlk önce oyunun ismini düzgün yaz.Daha oyunu oynamadan berbat olacağını düşünmek ancak gizli ama apaçık fanoğlu fan olan birinin yorumu olabilir.Millete troll,fan diyeceğine kendinize bakın biraz.Halan daha oyun yok diyorsun.Bende o zaman şu özlü sözü yazıp aradan çekliyorum..
    Aptallarla asla tartışmayın.sizi önce kendi düzeylerine çeker sonra da tecrübeleriyle yenerler.

Haklısın senin gibi aptal ve seviyesiz trollerle ugrasmamaliyim .kaçmanın yolunuza iyi bulmusunuz sıkışınca insan kaçar tabi
    Resistanceyi videolarını gördüm oyunla ugrasilmamis
    Uncharted kadar emek harcasaymislar belki güzel bir oyun olurmuş
    3 nesil aynı tartışmalar yapıyorum
    Sony eğer ps2 gibi emek harcasaydi.büyük bir ps2 hayranıyim
    Sony o zamanlardaki görüşüne donerse nintendo 2. Kez Yenebilir
    Ama firma akıllıca davranmıyor Super özellikli muhteşem bir oyun konsolu yapmisin
    Ama oyun yok bu aptalık değilde ne sony nintendo daha büyük bir firma
    Oyun firmalarına teşvik ver para ver oyun sayısını artır bir numaraya çıkar konsolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 19 Eylül 2011; 20:25:28 >

• Ben fan değilim iki firmayida seviyorum
    Ps2,xbox360,ps3,wii,nes,ps1,gameboy,psp,ds,3ds yakında ps Vita hepsini kullandım
    Bana fanboy diyeceğine kendine ve yorumlarına bak
  • quote:

quote:

Resisdance değil, Resistance.İlk önce oyunun ismini düzgün yaz.Daha oyunu oynamadan berbat olacağını düşünmek ancak gizli ama apaçık fanoğlu fan olan birinin yorumu olabilir.Millete troll,fan diyeceğine kendinize bakın biraz.Halan daha oyun yok diyorsun.Bende o zaman şu özlü sözü yazıp aradan çekliyorum..

Haklısın senin gibi aptal ve seviyesiz trollerle ugrasmamaliyim .kaçmanın yolunuza iyi bulmusunuz sıkışınca insan kaçar tabi

Nasıl cuk diye oturdu dimi bu güzel söz...

• quote:

quote:

quote:

Nasıl cuk diye oturdu dimi bu güzel söz...

arkadaşlar sakin olun, aklınıza mukayyet olun herşey düzelecek önce cihaz bir çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 20 Eylül 2011; 2:01:53 >

• gerçekten kullanan varmı bunu merak ediyorum, ps3 neyse ama bu nedir ya para tuzağının alenisi hani şurda kuyu var içine atlarmısın diyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

gerçekten kullanan varmı bunu merak ediyorum, ps3 neyse ama bu nedir ya para tuzağının alenisi hani şurda kuyu var içine atlarmısın diyor resmen

Sony en iyi tabletlerden bile açık ara güçlü bir platform sunuyor,çift analogla cebinizde yeni nesil grafikler vaat ediyor siz hala para tuzağı diyorsunuz.250 dolar için para tuzağı diyen adam kesin gider 2500 tl'ye iphone 5 alır.
  • Böyle bir aleti bile kötülemeyi başaranlar var ya tebrik ediyorum hepsini.
  • quote:

gerçekten kullanan varmı bunu merak ediyorum, ps3 neyse ama bu nedir ya para tuzağının alenisi hani şurda kuyu var içine atlarmısın diyor resmen

mesela psp'de tactics ogre diye bir oyun var. ps3'teki oyunların tümünü peş peşe ekle gözümde o oyun kadar değeri yok işte. keza patapon da öyle. o yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

quote:

Sony en iyi tabletlerden bile açık ara güçlü bir platform sunuyor,çift analogla cebinizde yeni nesil grafikler vaat ediyor siz hala para tuzağı diyorsunuz.250 dolar için para tuzağı diyen adam kesin gider 2500 tl'ye iphone 5 alır.

iphone ile takıntınız nedir anlamak güç arabaları bile apple ile karşılaştırır olduk ayakkabı alsak bile apple , ben gereksiz olduğunu yazdım sen apple yazmışsın ilginç, yani apple olmasa neyle karşılaştırırdınız gerçekten merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 20 Eylül 2011; 14:09:32 >

• Apple dan başka kaliteli marka olmadıgı için telefon Pazarı'nda karsilastirmyi iPhonela yapcaz tabi
    Ps Vita 600 lirayı hakediyor ona bakarsan kalitesiz samsung telefonlar bile 1200 lira civarı
  • quote:

Apple dan başka kaliteli marka olmadıgı için telefon Pazarı'nda karsilastirmyi iPhonela yapcaz tabi
    Ps Vita 600 lirayı hakediyor ona bakarsan kalitesiz samsung telefonlar bile 1200 lira civarı

töbe yaw kalite neye göre kalite şuan en güçlü tablet kimde samsungda en güçlü telefon kimde işlemci olarak samsungda s3 çıkınca kimde olcak samsungda ne iphone u iphone önce kendine işlemci üretsin gpu üretsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.