Şimdi Ara

PlayStation Vita için düşük batarya süresi ve pahalı bellek çözümleri dezavantaj olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

Apple dan başka kaliteli marka olmadıgı için telefon Pazarı'nda karsilastirmyi iPhonela yapcaz tabi
    Ps Vita 600 lirayı hakediyor ona bakarsan kalitesiz samsung telefonlar bile 1200 lira civarı

töbe yaw kalite neye göre kalite şuan en güçlü tablet kimde samsungda en güçlü telefon kimde işlemci olarak samsungda s3 çıkınca kimde olcak samsungda ne iphone u iphone önce kendine işlemci üretsin gpu üretsin

neden aldığın her ürünün içine bakıp bunu kim üretmiş aa japon amerikan malı varmış almam mı bunu diyorsun paşa paşa alıyorsun, gpu üretmiş üretmemiş kime ne

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Apple dan başka kaliteli marka olmadıgı için telefon Pazarı'nda karsilastirmyi iPhonela yapcaz tabi
    Ps Vita 600 lirayı hakediyor ona bakarsan kalitesiz samsung telefonlar bile 1200 lira civarı

töbe yaw kalite neye göre kalite şuan en güçlü tablet kimde samsungda en güçlü telefon kimde işlemci olarak samsungda s3 çıkınca kimde olcak samsungda ne iphone u iphone önce kendine işlemci üretsin gpu üretsin

neden aldığın her ürünün içine bakıp bunu kim üretmiş aa japon amerikan malı varmış almam mı bunu diyorsun paşa paşa alıyorsun, gpu üretmiş üretmemiş kime ne

evet bakıyorum her aldığım ürünün özelliklerini incelerim gidip mal gibi bişiyin daha iyisi ondan 1500tl ucuzken daha pahalı olanı almam

• Suanda ikisi de kullandım iPad 2 daha kullanışlı
    Galaxy tab in dokunmatik ni de gördük rezalet
    Herneyse oyun kısmında bunlar tartisilmaz
  • Bu saatten sonra DS yine çok satıyorsa adından dolayıdır. 3DS patladı kabullenmek lazım.
    Ayrıca şunu bir kabullenin 4 saat boyunca PSP oynarsanız kireçlenme olur kollarınızda bünye kaldırmaz. Uzun yol falan diyorsunuzda milletin tip tip bakışlarından rahatsız olur oynayamazsınız. Hafıza kartı falan almasak da olur inşallah çünkü bir oyun 3gb olur eski konsola göre grafikler ortada nede olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bu saatten sonra DS yine çok satıyorsa adından dolayıdır. 3DS patladı kabullenmek lazım.
    Ayrıca şunu bir kabullenin 4 saat boyunca PSP oynarsanız kireçlenme olur kollarınızda bünye kaldırmaz. Uzun yol falan diyorsunuzda milletin tip tip bakışlarından rahatsız olur oynayamazsınız. Hafıza kartı falan almasak da olur inşallah çünkü bir oyun 3gb olur eski konsola göre grafikler ortada nede olsa.

Ds adından dolayı mı sattı.ds daha fazla oyun seçeneği ve hiç bir problemi olmamasından kazandı
    Psp 3 ayda 1 iyi oyun geliyo ancak .proplemleri fazlaydı
    3DS patladı mı DS in ilk yılındaki satış rakamını gecti ve psp nin ilk yılının 2.katı sattı
    Bari trolluk yapma araştırmadan bilmeden konuşuyorsunuz tabi oyun hayatına PS ile başlamış ergenlerden başka bir şey bekleyemem
    Bilgisayarında simulatorle oyna bir Zelda,fire amblem,pokemon oyun neymiş gor
    Mesajımı okumamissin bile 1 dk cevap yazmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 20 Eylül 2011; 17:16:15 >

• Ds adından dolayı sattı diyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bu saatten sonra DS yine çok satıyorsa adından dolayıdır. 3DS patladı kabullenmek lazım.

Ds adından dolayı mı sattı.ds daha fazla oyun seçeneği ve hiç bir problemi olmamasından kazandı
    Psp 3 ayda 1 iyi oyun geliyo ancak .proplemleri fazlaydı
    3DS patladı mı DS in ilk yılındaki satış rakamını gecti ve psp nin ilk yılının 2.katı sattı
    Bari trolluk yapma araştırmadan bilmeden konuşuyorsunuz tabi oyun hayatına PS ile başlamış ergenlerden başka bir şey bekleyemem
    Bilgisayarında simulatorle oyna bir Zelda,fire amblem,pokemon oyun neymiş gor

PSP tecavüze bile uğramış olabilir DS'nin karşısında ama konumuz "PSP VITA"

• abicim önce anlayabilceğim bir dilde türkçe yaz öyle cevap vereyim,
  • İlk olarak kaçma cevap ver
    DS pspyi ezip gecti
    Ps Vita da hatalar düzeltildi Ama Gene oyun hatasını devam ettiriyor
    Ps2 ornek sırf oyunları fazla diye kazandı
    Gamecube ps2 nin iki katı grafiği sahipti ama kazanamadı
    3DS e duyurulan 189 oyun 28 i almaya deger
    Ps vitaya duyurulan 38 oyundan 6 si almaya deger
    Aradaki yıl farkını katma çünkü
    Ps Vita Şubat'ta duyuruldu duyuruldugundan beri 38 oyun duyuruldu
    3DS duyuruldugunda 162 oyun duyuruldu onunla birlikte sonra gelen oyunların sayısı belli
    Yani arada oyun 3 ayı var .suanda durum malum
    Kazanan 3DS olacak sırf aptal sonynin stratejisi yanlış
    Gene sırf donanım üstüne gittiler devrimsel bir ozellik yok .önemli olan oyunlar ama oyunda yok
  • quote:

İlk olarak kaçma cevap ver
    DS pspyi ezip gecti
    Ps Vita da hatalar düzeltildi Ama Gene oyun hatasını devam ettiriyor
    Ps2 ornek sırf oyunları fazla diye kazandı
    Gamecube ps2 nin iki katı grafiği sahipti ama kazanamadı
    3DS e duyurulan 189 oyun 28 i almaya deger
    Ps vitaya duyurulan 38 oyundan 6 si almaya deger
    Aradaki yıl farkını katma çünkü
    Ps Vita Şubat'ta duyuruldu duyuruldugundan beri 38 oyun duyuruldu
    3DS duyuruldugunda 162 oyun duyuruldu onunla birlikte sonra gelen oyunların sayısı belli
    Yani arada oyun 3 ayı var .suanda durum malum
    Kazanan 3DS olacak sırf aptal sonynin stratejisi yanlış
    Gene sırf donanım üstüne gittiler devrimsel bir ozellik yok .önemli olan oyunlar ama oyunda yok

Sony'nin yaptığı oyunların geneli şiddet , kan , vahşet. Dünya'da bu tür sadece belirli bir kesimi ilgilendiriyor. Ama şiddet oyunları oynayan adam Mario'da oynayabiliyor.
    Ayrıca millet çoluğuna çocuğuna alıyor genelde (Avrupa'da yaşıyorum maşallah teenage'lerin kutsal kitabı sanki. Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama senin veledin olsa ona kanlı oyun alır mısın ?

• Bende Avrupa'da yasıyorum.cocuğuma tabi şiddet dolu oyun oynatmayacam ds inde mario oyunuyo sadece
    Ama bu demek değil ki ds hardcore yok ds oyunlarının cogu hardcore
    Re
    Call of duty 4-8 kadar
    Final Fantasy
    Zelda ve dahası
    Şahsen ben cocuğuma Pspsinde LBP,lego oyunları ve birsuru cocuk oyunu var psp yi daha fazla seviyo
    Dste Super mario brostan başka çocuksu oyun yok
    İstersen wikiye bak DS te daha fazla 12+ oyun var psp oranla
    psp ve ds Avrupa'da cocuklarda çok yaygın ama psp alan yetişkin göremedim (Danimarka'da yasıyorum)Daha ds var
    Ben Magazin de çalışıyorum iste boş zaman gelince topluca mario kart turnuvası yapiyoruz
    Ve hala kaçıyorsun cevap ver
    Sony kan dehşet vahşi oyunları yapıyor diyorsun sanki bu iyi birşeyime gibi Nintendo Hardcorein asıl babasıdır
    Call of duty gibi oyunlar bence hardcore değil iki saniye ateş atıp adam vurmamız bölüm geçiyoruz
    4 saate oyun bitiyor.Zelda ocarina of time 134 saat oynadım.links awaking i 165 saat oynadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 20 Eylül 2011; 17:40:14 >

• Şimdi Türkiye'deki ınsanlarımız oyun konsollarına PS le başladıkları için fazla birsey bilmiyorlar hemen cocuk oyunu diyorlar.
    Ben şükürler olsun Allahıma ki NES,Sega,Gameboy,commador 64 gibi konsollarla başlama imkanı buldum
  • quote:

gerçekten kullanan varmı bunu merak ediyorum, ps3 neyse ama bu nedir ya para tuzağının alenisi hani şurda kuyu var içine atlarmısın diyor resmen

Arkadaşlar bu tür çamur atma karalama mesajlarına direk eksi verin.Tabi burda her eleştiriye eksi verin demiyorum.Artı ble verilebilir.Ama direk konuya bodoslama girip olmamış çöp gibi karalayıcı yorumlara direk eksiyi acımdan yapıştırın..
    @Justinefun
    Flood yapmadan mesaj atamıyormusun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 20 Eylül 2011; 18:03:49 >
  • Böyle grafikler için 3.5 4 saat(Oyun içi)gitsin ben razıyım arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

gerçekten kullanan varmı bunu merak ediyorum, ps3 neyse ama bu nedir ya para tuzağının alenisi hani şurda kuyu var içine atlarmısın diyor resmen

Arkadaşlar bu tür çamur atma karalama mesajlarına direk eksi verin.Tabi burda her eleştiriye eksi verin demiyorum.Artı ble verilebilir.Ama direk konuya bodoslama girip olmamış çöp gibi karalayıcı yorumlara direk eksiyi acımdan yapıştırın..
    @Justinefun
    Flood yapmadan mesaj atamıyormusun..

hayret türkçe yazdım ama,sony nin ortağı gibi konuştun ya beşer tane alın bişey demedik

• arkadaş alem adamlarsınız yahu. hala ds-psp diye birbirinizi yiyorsunuz. bende 2 konsol da mevcut ve ikisini de severek kullanıyorum, ne yani şimdi kendimle mi kavga edeyim.

el konsollarında en ilgimi çekmeyen özelliktir grafikler. hangi konsolun daha çok hardcore oyunu olmuş o da umrumda değil. birinde zelda'lar, castlevania'lar, tonla rpg'ler diğerinde yine tonla rpg, patapon'lar, god of war'lar vs. ben el konsolu oyuncusuyum diyen adam ikisinden de gerçek anlamda keyif almasını bilir.
  • Banada troll diyenler için nickimi birazdan gidip sony diye deyişeceğim :) Belki o zaman troll demezler LOL
  • Bence her konsolun hatası vardır. Hangi konsol mükemmel ki? Bence gelmiş geçmiş en iyi "konsol" VITA.Fark ettiyseniz el konsolu demedim, konsol dedim ve ciddiyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XippleDipple

Banada troll diyenler için nickimi birazdan gidip sony diye deyişeceğim :) Belki o zaman troll demezler LOL

hala değiştirmemişsin LOL
  • Sakın bana o yukarda yazdığım cümlemi ciddiye aldığını söyleme :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.