Şimdi Ara

Playstation Vita için İki Yeni Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vita'nın çıkışına bir haftadan az bir süre kaldı. Sony, bu süreyi iyi değerlendirmek istiyor olacak ki, yeni tanıtım videoları ile göz boyamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Playstation 3 için 4.0 güncellemesi yayınlanmış, bu güncelleme ile PS Vita uyumluluğu sağlanmıştı. Böylece kullanıcılar Vita'ya sahip olur olmaz uzaktan kontrol ve çapraz platform gibi birçok özelliği aynı anda kullanabilecekti.

Sony, Vita için iki ayrı video yayınladı. Bunlardan biri konsolun donanımsal ve yazılımsal özelliklerini tanıtırken, diğeri merak uyandıran çapraz platform özelliğini tanıtmakta.

Çapraz platform özelliğinden kısaca bahsedecek olursak, PS3 ve PS Vita kullanıcıları uyumulu her oyunu karşılıklı oynayabilecekler. Örneğin WipEout 2048'i hem PS Vita kullanıcıları hem de PS3 kullanıcıları karşılıklı oynayarak yarışabilecekler.

Yayınlanan yeni tanıtım videolarını aşağıdaki oynatıcıdan seyrdebilirsiniz.

[Kunye=1091-13][/html]

• beni şu hafıza kartı olayı rahatsız ediyor ya
  • bi' çıksın da, tek sorunumuz hafıza kartı olsun.. :)
  • En onemli sey o ama kart olmadan bi halt yapilmiyor.
  • bir 3DS kadar heyecan yaratmadı bende, sanırım bunda akıllı telefonların etkiside oldu. Hoş 3DS'in heyecanı hemen gitti :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 14 Aralık 2011; 0:40:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.