Gene matematiğini konuşturan Ersin Çakı (ersin kılıç diye biliyordum.) bazı yerlerde aritmetik hataları yapmış . 1000 japon yeni = 1 euro hemen hemen bu kadar. Çoğunda japon yeninden euro'ya yanlış yuvarlanmışken bütün japon yenlerinde de bir sıfır eksik.Not psn store'dan indirilmesine rağmen kutulu fiyatına denk gelicek fiyatlar koymuşlar .Örnek uncharted golden abyss. Army Corps of Hell (¥3990/ yaklaşık 38€) Asphalt Injection (¥4980/ yaklaşık 48€) Blazblue Contiuum Shift Extended (¥4980/ yaklaşık 48€) Disgaea 3 Returns (¥5000/ yaklaşık 49€) Dream Club Zero Portable (¥5040/ yaklaşık 49€) Dungeon Hunter Alliance (¥2400/ yaklaşık 23€) Dynasty Warriors NEXT (¥5040/ yaklaşık 49€) F1 2011 (¥5550/ yaklaşık 54€) Hot Shots Golf 6 (¥3900/ yaklaşık 38€) Katamari no Vita (¥3980/ yaklaşık 38€) Lord of Apocalypse (¥4980/ yaklaşık 43€) Mahjong Fight Club (¥4480/ yaklaşık 43€) Michael Jackson The Experience HD (¥4400/ yaklaşık 43€) Ridge Racer (¥2980/ yaklaşık 29€) Shinobido 2 (¥4900/ yaklaşık 48€) True Night of the Kamaitachi: The 11th Visitor (¥4980/yaklaşık 48€)
yuh fiyatlara bak bu euro işi de kötü olacak bizler için
hani dijital olarak ucuz olacaktı :S:S
Bu oyun fiyatları şaka mı? Kırılmadan alınmaz bu alet.
Ersin Çakı kim?
arada bi yazıyo fakat ersin kılıç değil.
Dijital'i ben daha ucuz bekliyordum.Dijital alan insanlar SD card'a da gereksinim duyasaklar o zaman herkes kutulu alır.
arkadaşım 1000yen 10euro hatan var eskide kaldı o japon yeni para birimi son 10 yılda çok değer kazandı
bence nintendoyla sony işbirliği içinde sony 3ds satışlarını arttırmak istiyor yoksa böyle fiyatlar olmazdı
Arkadaşlar Ersin Kılıç ile Ersin Çakı farklı editörler. Ersin Çakı daha çok mobil cihazlar özellikle PSP ve Vita hakkında haber girmekte.
bir oyuna bu kadar para verilmez sate olmazsa alamam ama fiyatlari yakinda duser bole kalmaz
Arkadaslar japon oyunlarini dolar yada euro yapinca pahali geliyor. Ama avrupa surum olsa fiyatlar boyle olmazdi.
Fiyatlar şaka olsa gerek ;-)
Fiyatlar çok pahalı. Sonra neden millet korsan kullanıyor deniyor. Yap 10-20 tl arası her vita alan senin oyununu alsın.Hemde psn üzerinden ne kutu ne cd hiçbirşey yok üstüne birde bu fiyat. En az %50 ucuz olması gerekirdi.
Pahalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme