Şimdi Ara

Playstation VR | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.818
Cevap
74
Favori
175.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon fransadan 1550 civarina geliyor. 450 fazla vermissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Amazon fransadan 1550 civarina geliyor. 450 fazla vermissiniz

Dostum bu konuyu fazla takip etmedin sanırım
    Dün biri 2500 biride 3 bin Tlye aldım diye hava atiodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 14 Ekim 2016; 22:48:30 >
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Dun fazla bakamadim hocam ama 10 gun once on siparisle almistim. 1538 lira civarina geldi. Gumruk vergiside sansa gelirse 1250 liraya gelir.
    3bin lira veripte sevinen ciddi zenginmis

• quote:

Dun fazla bakamadim hocam ama 10 gun once on siparisle almistim. 1538 lira civarina geldi. Gumruk vergiside sansa gelirse 1250 liraya gelir.

Baba
    Cihaz 3 ay sonra çıkacak dolar fırlamış gidiyor

Böyle giderse Türkiye satış fiyatı
    2 bin de olur 3 binde

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Bu yuzden amazon var hocam. Vergisini odeyip aldigimiz halde turkiye fiyatindan cok daha uygun oluyor

• Arkadaşlar bu VR ı amerikadan tanıdık aracılığı ile getirtsem 110V olayı falan olur mu ?
  • Bu vr cokmu onemli bisi arkadaslar ciddi soruyorum her oyunu vr ilemi oynaycaksiniz hadi bi kac korku oyunu oynanir bununla zevkli olur ama bunun icinde 1500 verilmez yav yazik gunah valla tabi herkesin gorusu farkli ona bisi diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 15 Ekim 2016; 0:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu vr cokmu onemli bisi arkadaslar ciddi soruyorum her oyunu vr ilemi oynaycaksiniz hadi bi kac korku oyunu oynanir bununla zevkli olur ama bunun icinde 1500 verilmez yav yazik gunah valla tabi herkesin gorusu farkli ona bisi diyemem

Vr gozlukte herşeyi izleyebilirsiniz tek özelliği oyun oynamak değil

• Driveclub VR ile Drşveclub grafik karşılaştırması yayınlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Ekim 2016; 9:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Baba
    Cihaz 3 ay sonra çıkacak dolar fırlamış gidiyor

Böyle giderse Türkiye satış fiyatı
    2 bin de olur 3 binde

Elektronik aletlerde taksit sayisi 6 da sinirlandi. Sanki dokar 2 tl ye dusmus gibi. Iyice belimiz bukuldu. Ps4 pro 2000 olsa 300 kusur taksit cikiyoe aylik. Ps4 u 150 tl taksit ile almistim 9 ay.

• Beyler bu VR gözlükle herşeyi izleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler bu VR gözlükle herşeyi izleyebiliyor muyuz?

Sony herşeye(!) izin vermeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler bu VR gözlükle herşeyi izleyebiliyor muyuz?

1 haftaya kalmaz ızlersın ınsanoglundan korkulur 😉🤔

• tuilde kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldığında gümrüğe takılmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Driveclub VR ile Drşveclub grafik karşılaştırması yayınlanmış.

Videoyu nasıl çekmişler anlamadım. Görsellik bu seviyede ise pro ile ps4 kalitesi sağlanabilir diye düşünüyorum.
    Zaten bunu açıkça söylemişler. Ps4 pro ile daha çok detay vs. vs.
    Ama çok da fena değil. Eğer bu seviyede ise gayet tatminkar seviyede..

• RedGunners kullanıcısına yanıt
    VR'da her zaman görüntü kalitesinin düşeceğini düşünüyorum yarın Pro çıktığında onun gücüne göre oyunlar yapılacak haliyle VR'da yine görüntü kaybı yaşanacak, evet çok kötü görünmüyor birde deneyerek görmek lazım şahsen çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu vr cokmu onemli bisi arkadaslar ciddi soruyorum her oyunu vr ilemi oynaycaksiniz hadi bi kac korku oyunu oynanir bununla zevkli olur ama bunun icinde 1500 verilmez yav yazik gunah valla tabi herkesin gorusu farkli ona bisi diyemem

Project CARS, Assetto Corsa, DiRT Rally, F1 gibi yarış simülasyonlarının PC sürümlerinde uzun süredir resmi VR desteği var. Konsol sürümlerine de yakın zamanda VR güncellemesi verilecektir.

Konsollarda tek HDMI çıkış olduğu için 3 ekranlı sistem yapma şansımız yok. Yarış simülasyonların da gerçekçiliği daha da fazla hissetmek istiyorsanız, VR gözlük tek seçeneğiniz. Playstation da Playstation VR dan başka gözlüğün çalışmasına müsaade edilmeyeceği içinde, marka olarak tek seçeneğiniz Playstation VR. Konsol oyuncusu olarak elimiz kolumuz bağlı, Playstation oyuncusu olarak ekstradan elimiz kolumuz bağlı.

Playstation daki yarış simülasyonlarında gerçekçiliği bir kaç adım daha ileri götürmek istiyorsanız, Playstation VR mantıklı bir seçenek ve tek seçenek. Tabi direksiyon şart, direksiyonunuz yoksa VR da ols, 3 ekranlı sistem de olsa nafile, gerçekçiliği hissedemezsiniz.

• crypto81 kullanıcısına yanıt
    Gumruk vergisi dahil 1500 liraya hocam. Bazen sansa gumruk vergisi alinmiyor. En son wii u aldim, ups ile gelmesine ragmen vergi iadesi geldi. Konsol 600 liraya geldi

• quote:

Gumruk vergisi dahil 1500 liraya hocam. Bazen sansa gumruk vergisi alinmiyor. En son wii u aldim, ups ile gelmesine ragmen vergi iadesi geldi. Konsol 600 liraya geldi

çok iyi fiyata gelmiş gerçekten
  • quote:

Amazonun TR ye gonderimi gozukmuyor nasil aldiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.