Şimdi Ara

Playstation VR | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.818
Cevap
74
Favori
175.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: Source

PS VR harici işlemci kutusu ile geliyor buna rağmen grafikleri kötü olması üzücü :(

Harici kutu ile geliyor ama kutuya ps4 ü bağlıyorsun ps4 den gelen görüntüyü işlemeye çalışıyor o yüzden kötü bir görüntü çıkıyor.

Bakalım Pro nasıl olacak merak ediyorum bu haliyle hiç hoşuma gitmedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Source

PS VR harici işlemci kutusu ile geliyor buna rağmen grafikleri kötü olması üzücü :(

Harici kutu ile geliyor ama kutuya ps4 ü bağlıyorsun ps4 den gelen görüntüyü işlemeye çalışıyor o yüzden kötü bir görüntü çıkıyor.

Samsung geardan dahamı kötü hocam?

Samsung gear beni mest etmişti hayran kalmıştım o yüzden diyorum

• Herşey güzelde, bu kablo kirliliğine bir çözüm bulunmalı

Playstation VR | ANA KONU
  • yukarıdakileri tek tek okudum. kısaca ps4 pro olmadan yüksek kalite beklemeyeceğiz. mide bulantısı yaratabilecek duruma da zamanla alışılabilir . benim tek endişem kameranın okadar tanıtımını yaptılar. heveslendirdiler bizi. aldırdılar. bir tek dans oyunu çıkardılar. yeterli sayıda oyun ile desteklenmesi gerekir. yine patates olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Herşey güzelde, bu kablo kirliliğine bir çözüm bulunmalı

Playstation VR | ANA KONU

VR gözlük kablosuz olur inşallah kablo takılı yada bağlı oynarsak hareket özgürlüğünü kısıtlayabilir

• Sahibinden.com'da adamın biri 2 tane getirmiş yurtdışından 1 tanesini 2.200'e satıyormuş daha ilanı koyalı 2 saat olmuştu aradım satıldı kapora verdi dedi şok oldum
  • arkadaşlar selam,

5 numara miyopum, gözlükle kullanılabiliyor mu acaba? bileniniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisyeter -- 14 Ekim 2016; 11:56:30 >
  • Pro'da performansının nasıl olacağına dair net yada resmi bir bilgi var mı ? Tamam daha iyi olacağını hepimiz biliyoruz ama arada muazzam bir fark olacakmış gibi yazılmış bunun bir dayanağı var mı ?

• barisyeter B kullanıcısına yanıt
    Gözlüklü kullanılıyor. Tanıtım videosunda kafa ayarı yapabiliyorsunuz gözlük için.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisyeter

arkadaşlar selam,

5 numara miyopum, gözlükle kullanılabiliyor mu acaba? bileniniz var mıdır?

Miyopsanız uzağı göremiyorsunuzdur.VR da görüntü aslında burnunuzun dibinde, lesnler ile uzakmış hissi veriliyor.Dolayısı ile hipermetrop olmadığınız sürece VR ile gözlük kullanmanıza gerek yok.
  • Guru_Meditation kullanıcısına yanıt
    çok saolun gerçekten enterasan geldi. gözlükle kullanmak pek mantıklı gelmiyordu.
  • PlayStation VR Can Be Used with Wii U, Xbox One, PC

Push Square
    PlayStation VR Can Be Used with Wii U, Xbox One, PC
    http://www.pushsquare.com/news/2016/10/playstation_vr_can_be_used_with_wii_u_xbox_one_pc

• Reddit sayfalarinda alanlar cok memnun. Amazonun Turkiyeye kargosu yok ama Launch Bundle tukenmis ama sirf gozlugun oldugu paket hala stoklarinda.

• VR ayrı bir tv gibi düşünün vr özelliği dışında da mesela film izleyeceksiniz ama tv müsait değil hemen kafaya vr geçirip dev ekranda film izleyebiliyorsunuz veya oyunlar illa vr olmak zorunda değil vr olmayan oyunlarıda bu gözlük ile oynayabiliyorsunuz sadece dev dev ekranda oyun oynuyor gibi oluyorsunuz tabi bunlar söylenenler aralık ayında teknosa bimeks gibi teknoloji marketlerindde vr standları kurulacak aralık ayında test edip karar vermek daha mantıklı olur zira ps4 pro fiyatı ile vr aynı fiyattan satılıacak ucuz bir cihaz değil gözü kapalı atlamamak lazım. Bana muhteşem gelen VR size bune yaa bunamı para verdik dedirtebilir.
  • quote:

VR ayrı bir tv gibi düşünün vr özelliği dışında da mesela film izleyeceksiniz ama tv müsait değil hemen kafaya vr geçirip dev ekranda film izleyebiliyorsunuz veya oyunlar illa vr olmak zorunda değil vr olmayan oyunlarıda bu gözlük ile oynayabiliyorsunuz sadece dev dev ekranda oyun oynuyor gibi oluyorsunuz tabi bunlar söylenenler aralık ayında teknosa bimeks gibi teknoloji marketlerindde vr standları kurulacak aralık ayında test edip karar vermek daha mantıklı olur zira ps4 pro fiyatı ile vr aynı fiyattan satılıacak ucuz bir cihaz değil gözü kapalı atlamamak lazım. Bana muhteşem gelen VR size bune yaa bunamı para verdik dedirtebilir.

katılıyorum acele etmemek lazım gaza gelip

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

PlayStation VR Can Be Used with Wii U, Xbox One, PC

http://www.pushsquare.com/news/2016/10/playstation_vr_can_be_used_with_wii_u_xbox_one_pc

Tv ye baglanabilse keske

• Düşük çözünürlük ciddi anlamda beni VR'dan soğuttu. Denildiği gibi grafiklerde solukluk, kalite kaybı ve hatta ps2 gibi bir deneyim verirse
    kusura bakmayın ama bir PS4 Pro parası daha vermem!!! Beni etkileyen oyunlar Robinson ve Eagle flight olur ama onlarda da
    beni cezbedecek kalite ve görsel zenginliği fazlaca olmasını isterim. Denemeden asla alınmaz. Bu durumda Aralık beklenir. Ayrıca diyecek birşey yok ama
    gittigidiyor gibi kanallarda en ucuz 2500 tl'ye satılıyor. Alan alır.. Herşeyin bir değeri ederi var. Vr gerçekten bu paraları hakediyor mu bekleyip göreceğiz.
  • Kız arkadaşına VR deneten adam

• Way arkadaş
    Gittiği diyor.com da
    Bigdeals adlı kullanici 2.000tl ilan açmış hemen aldım ucuz diye
    Sordum pazartesi kargoya verirmisin diye
    Önümüzdeki cuma gonderirim dio
    Şimdi iptal etsem kredi kartına o paranın yatması önümüzdeki cumayi bulur
    Aferin bana mecbur 1 hafta beklicem

• guguk kullanıcısına yanıt
    Ağlamasına anlam veremedim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.