Şimdi Ara

Playstation VR | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.818
Cevap
75
Favori
176.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun media player 2.50 guncellemesi geldi. Artik 360 derece video oynatabiliyor media player

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Bugun media player 2.50 guncellemesi geldi. Artik 360 derece video oynatabiliyor media player

Bu vr ile artik destekleyen her videonun icine girecegiz amlamina geliyor. Harika abi yaaa

• Gencler sizce ps vr mi alayim ps4 pro mu?(ps4 var almanyada yasiyorum)

• Almnyada yasanmaz gel ana vatana burasi cok huzurlu bomba yok terör yok IŞİD yok.pkk yok gerçi vr da yok proda yok

• okanka18 O kullanıcısına yanıt
    Aynen cok iyi oldu. sinematk mod ile 226 inc ekrana bakicaz

• Amazon.com da hem bundle paket hemde sadece gozluk stoklara girdi ama turkiyeye gonderi kapali

• quote:

Orijinalden alıntı: okanka18

Almnyada yasanmaz gel ana vatana burasi cok huzurlu bomba yok terör yok IŞİD yok.pkk yok gerçi vr da yok proda yok

Allah seni de guldursun

• Until Dawn demoyu denedim......icim gecdi resmen. Full versiyon almayi düsünüyorum.

• Yav auat oldum yok iste bizde pro gelcek ona takacaz en erken 25 Kasım ohoooo

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

Until Dawn demoyu denedim......icim gecdi resmen. Full versiyon almayi düsünüyorum.

Hocam görüntü kalitesi nasıl acaba? Pikseller sayılıyor mu? Yoksa normal 1080p led tv ye bakar gibi görüntü alabiliyor muyuz?

• Source kullanıcısına yanıt
    Çok geç bir tarih :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

quote:

Until Dawn demoyu denedim......icim gecdi resmen. Full versiyon almayi düsünüyorum.

Hocam görüntü kalitesi nasıl acaba? Pikseller sayılıyor mu? Yoksa normal 1080p led tv ye bakar gibi görüntü alabiliyor muyuz?

Hayir...Full HD TV bakar gibin deyil. Bazi demolar sanki hizli yapilmis gibin pixel belli oluyor.....bazilarinda hic fark olmuyor.
    Ben misal kalite daha düsük oldununu fark ettim.Yanliz beni hic rahatsiz etmicek kadardi. Efektlere ve oyuna konsantre oldum icin pixel olayini fazla farketmedim.....Ama yok deyil,var. Belkide benim PS4 eski kasa oldundanda kaynaklanabilir.

• quote:

quote:

quote:

Hayir...Full HD TV bakar gibin deyil. Bazi demolar sanki hizli yapilmis gibin pixel belli oluyor.....bazilarinda hic fark olmuyor.
    Ben misal kalite daha düsük oldununu fark ettim.Yanliz beni hic rahatsiz etmicek kadardi. Efektlere ve oyuna konsantre oldum icin pixel olayini fazla farketmedim.....Ama yok deyil,var. Belkide benim PS4 eski kasa oldundanda kaynaklanabilir.

Hocam peki parasini hak ediyormu degermi almaya

• quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

quote:

quote:

quote:

Hocam peki parasini hak ediyormu degermi almaya

Bence kesinlikle.....su an almanyada hicbiryerde yok.Ön siparis verenlerin cogu ebayde 500euro ve fazlasina satiyor. Bende satmaya niyetliydim,yanliz iyikene satmamisim diyorum simdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün almanyadan oğlum için aldım berlin cony center ve saturn mağazında stoklarda sıkıntı yok kamerayla birlikte 460"euro ödedim hava limanında 50 euro tax fre iadesi aldım bana kamera dahil maliyeti 415 euro oldu
  • Playstation VR | ANA KONU
  • Driveclub VR grafikleri PS2'de çalışıyormuş gibi

• Source kullanıcısına yanıt
    Esas olay ps4 pro çıkınca olacak ps4 ün gücü vr için yetersiz o yüzden grafikleri kötü gözüküyor ps4 için tüm ayarları kısmışlarda kısmışlar ps3 gibi olmuş vr ps4 pro ile muhteşem ikili olacak

• guguk kullanıcısına yanıt
    PS VR harici işlemci kutusu ile geliyor buna rağmen grafikleri kötü olması üzücü :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

PS VR harici işlemci kutusu ile geliyor buna rağmen grafikleri kötü olması üzücü :(

Harici kutu ile geliyor ama kutuya ps4 ü bağlıyorsun ps4 den gelen görüntüyü işlemeye çalışıyor o yüzden kötü bir görüntü çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.