< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 19 Şubat 2023; 11:54:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Biraz alışmaya bağlı, oynadıkça oynama süren artıyor. İlk vr'da resident evil 7 oynarken, yarim saat, sonraki oynayışımda 45 dk, daha sonraki oynayışımda bir saat sonra oluyordu. Bir de buna düşük çözünürlük, bulanık görmek de sebep oluyordu.Mesela gtsport vr'da yolun 5 metre ilerisini çok bulanık gördüğümüz için, mide bulantısına sebep oluyordu. Bu sorun vr2'de aşıldığı için, mide bulantısı , baş dönmesi gibi olaylar daha az olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka ülkelerde ön siparişler teslim edilmeye başlanmışken bizim hala fiyat, satış tarihi, kim satacak gibi konuları konuşmamız üzdü.
acaba resmi olarak Sony ülkeden çıkınca nasıl olacak
-
bu taz
KAT VRyoutube
👉 LIVE ON KICKSTARTER 👈 https://www.kickstarter.com/projects/katvr/kat-walk-c2-all-action-and-cross-platform-vr-gaming-treadmill?ref=user_menu 💥We are excited to introduce you to the KAT Walk C 2!💥 KAT Walk C 2 is a 2nd-Generation Personal VR Treadmill! First VR-Gamer-Optimized device that unlocks ALL physical actions in ALL free locomotion games across different platforms! Providing 360° of infinite and natural movement in VR from a single spot at your home, C2 enables the missing ways of intuitive Human-VR interactions. One device to unlock realistic exploration of the Virtual Worlds in any way possible! 🚀KAT Walk C 2 and KAT Walk C 2+ go live on May 14! 🚀 👀 Follow our social media channels, and get yours for as low as $698. You'll have to be very quick! Early-bird rewards at the lowest price will be quantity limited! 🔥🔥 PS: The Easter-Egg Hunt is now LIVE! Find, identify and list out with a number all of the hidden secrets we have put into our video! The first person who finds them all is going to receive the very first KAT Walk C 2+ in the world! Completely for FREE!https://www.youtube.com/watch?v=8z6QjTrTkGYbu tarz urünlerde yasar mıyız ve en iyi vr için alınabilcek cihaz bu mudur gercek hayttakı gibi hareket edebilme adına herkes otutarak mı oynayacak bu alet ile ?
-
Hocam emin olun hiçbir fark olmayacaktır. Hatta belki daha iyi bile olur eğer ki düzgün bir distrib belirlenirse. Veya herkes kendi getirecek ürünleri o zaman daha da iyi olur. Çünkü direct.playstation ön siparişi olmayan ülkelerde(İtalya gibi.) mesela Amazon ön sipariş açtı ve takır takır da teslim edecek. Keşke bizim ülkemizde de Amazon TR bu işi üstlense ama şu anda bu distrib hala var olduğu için sanırım Amazon TR ön sipariş açamadı. Belki yine getiriyordur ama ön sipariş bittikten sonra göreceğiz.
Aslinda haklisin hersey distributorun kim olacagina bagli. Amazon ustlense sony iyiki cikip gitmis diye dua eder millet.
2 gün kaldı çıkışa
hiç bir yerde bir haber yok
-
en azından fiyat belli olsa.
-
Aynen
Ne fiyat belli,ne nereden alabileceğimiz.
Neyse sağlık olsun,bekleyelim bakalım,bu hafta her şey belli olur zaten.
-
Çarşamba günü çıkışı olan bir ürün için fiyat gelmiyorsa, tr'de resmi olarak satılmayacak manasına gelir. Dualsense edge gibi çok gereksiz bir ürün için ön sipariş açıp, vr2 için açmamak buna işaret.
Yurt Dısından almak istesek onuda alamıyoruz 150 Euro vergıler gumruk olayları saolsun resmen elımız kolumuz bağlı beklıyoruz çok enteresan Sony TR çekilmesi çokta iyi olmadı gibi çok etkilemez diyordum ben.
-
Arkadaşlar derdiniz bu mu ? Diyeceksiniz OK ama şu 3. dünya ülkesi olan halimiz içimi acıtıyor..!
Az önce teknosayı merkezi aradım. 22 şubatta beyan edildi sizde dağıtım/satış/ön sipariş olacak mı dedim.... Bizim tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yada aksiyon talebi iletilmedi dedi...!
Teknosaları listeden çıkartın!
-
Vatan bilgisayarı aradım onlarda durum teknosadan farklı değil... Yarın öğleden sonra tekrar aramak lazım.!
Yada biz bazı şeyleri yanlış anlıyoruz! Çeviri hatası diyoruz ancak Galiba 22 şubatta web sitesi üzerinden ön sipariş verilebilecek gibi geliyor bana!! Bilemedim
-
Bır gelişme var mı ?
Ben izmir'de oturuyorum
ve şu ana kadar aramadığım yer kalmadı.
şu an için herhangi bir gelişme yok.
-
-
-
Gt7 en baba guncellmesini alacak yarin . Grand walley speedway pisti 4 arac, yapay zeka sophy ve vr2 desteği geliyor. Gercekten uzucu oldu. Ben sirf gt7 icin bekledim ama zannedersem vr2 isi zora girdi artik.
Almanyadayım şu an ve directden alınabiliyor 600 eur ya. 22-28 tarihleri arasında teslim gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X