Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.818
Cevap
139
Favori
165.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17799 cok pahali geldi bana bu fiyata cikmaz insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

17799 cok pahali geldi bana bu fiyata cikmaz insallah.
    15000 den fazla olursa ben almam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnşallah yanlıştır verdiği bilgi ama böyle aktarıldığını hatırlıyorum dedi direkt kağıt üzerinden bakıp aktardığı bir bilgi değil. Horizon bundle ı olabilir mi mantığıyla sordum ki horizon bundle ının satışına dair bilgisi yok. dock olan gelmedi aklıma ama keşke öyle bir şey olsa. Nezdimde yine kabul zira aylar önce yani y.dışı fiyatı belli olmadan önce 15-20k arasına hazırlamıştım kendimi, yine de y.dışı fiyatına göre pahalı.

Bu arada çağrı merkezi tarafında arayıp güncel noktada sorup bilgi alacak olan olursa da teyit etmeye faydalı olacaktır. ps5 kısmından yürüyüp yani 1-1-1 şeklinde ilerleyip ulaştım düz mantık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 17 Şubat 2023; 17:28:17 >
  • szkhuseyin S kullanıcısına yanıt

vergi iadesi naısl alınıyor birisinin getirmesi mi lazım

kargo ile glese alabilir miyiz

• wwertt kullanıcısına yanıt

15binden az olması imkansız hocam malesef

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Vergiyi İtalya dışına gönderildigi için Amazon düşüyor. Kargoyla gelmez. Gelse bile vergi çıkar. En iyisi tanıdık varsa hediye falan gibi yanında getirmesi.

• Amerikadan aldırma planım var. Sıkıntı olmaz ise mart sonu elimde olur. Türkiye de çok soruşturdum. Hiçbir bilgi yok. Bir iki elektro marketin satın alma müdürü dahil. Bu noktadan sonrası kendi yorumumdur. İlk partide Türkiye ye geleceğini düşünmüyorum. Yurtdışı getiren spotcular olabilir. Birde malum bitmeyen ekonomik güvensizlik ve kur şoku beklentisi var. Alma planı olan varsa parasını dolarda bekletsin.

• Bu tarz cihazların alıcı müşterisi bellidir firmalar ürünü getirirkene bunu hesaba katar üçü beşi hesap yapanlar için ürün temin etmezler bilirler kimin alıp alamayacağını.

• IGNyoutube
    Check out our Horizon Call of the Mountain review to find out what we think of the PSVR 2 Horizon VR game. Horizon Call of the Mountain’s exciting highs elevate it just enough above its often monotonous climbing mechanics to create a fun first blockbuster entry into the PS VR 2 library. Horizon Call of the Mountain will be released exclusively on PS5 via PlayStation VR 2 on February 22, 2023. #IGN #Gaming #VR
    https://www.youtube.com/watch?v=Et3du53IJ_Y
  • https://tr.ign.com/playstation-vr-2/114578/review/playstation-vr2-incelemesi

• VR2 nin kontrollerinde batarya sıkıntısı mevcut deniliyormus cok kısa sürede bitiryormus Twitter da bi çok yabancı yazmış bu sony edge de de düşük batarya kullandı niye bataryadan kaçıyorlar ki

• brigand35 kullanıcısına yanıt

4 saat kullanım süresi varmış bana yeterli geldi Tabi birde şarj stantı almak lazım 40 dk içinde doluyormuş kollar

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    40 dk icinde dolduruyorsa iyi 4 saat omur de vr kontroller icin çokta kötü değil bence de

• 4 saat kötü değil bir sürü özellik var kollarda diğer özellşkleir iyi olduktan sonra mide bulandırmasın şarj işi kolay bir harici aparat ile çözülür dualsense kollar gibi zaten masa üzerine koynayla olmaz. Eski vr da vardı başlık ve kontrollşeri tek brş yere koyuyordun hemde şarj oluyordu

Batarya büyurse agirlık ve onunla orantılıda şarj süresi uzar hocam

• Namussuz vr2 hadi gel artik ya..

4 saat kullanım, vr için fazla biledir.

• Maalesef bu motion sickness dedikleri hala var . Özellikle Star Wars oyununda çok rahatsız ediyormuş. Horizon ve GT7 de kimse bahsetmedi bu sorundan. Belki de iyi port edemediler bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

en önemli konu ben ilk vr aldııgmda 2 gün başdönmesi yaşadım ki sankim % 50 kapasitede dolaşıyordum

direk çıkan oyunları baz almak lazım

o zaman da horizon vardı ben oynayamadım cok fazla mide bulandırıyordu rush ıf blood vardı o gayet iyiydi oyunlar ıle alakalı

vr ı beğenmişler zaten hatta 1. nesil vr ı bile ben gayet begenmıstım o zaman ps4 pro 2 trflops güce sahıptı sımıd 10 tfr yanı arada cok guc farkı var

1 sene 2 soene cıkacak oyunlarda bu sorunlar olmayacaktır

bu cihazdan alma niyetim var maliyeti kestiremiyorum bilgisi olan ayardımcı oalbilrise 1 2 fikrim var

motion sickness ın onune gecer çümkü fiziksel hareket var

KAT VRyoutube
    👉 LIVE ON KICKSTARTER 👈 https://www.kickstarter.com/projects/katvr/kat-walk-c2-all-action-and-cross-platform-vr-gaming-treadmill?ref=user_menu 💥We are excited to introduce you to the KAT Walk C 2!💥 KAT Walk C 2 is a 2nd-Generation Personal VR Treadmill! First VR-Gamer-Optimized device that unlocks ALL physical actions in ALL free locomotion games across different platforms! Providing 360° of infinite and natural movement in VR from a single spot at your home, C2 enables the missing ways of intuitive Human-VR interactions. One device to unlock realistic exploration of the Virtual Worlds in any way possible! 🚀KAT Walk C 2 and KAT Walk C 2+ go live on May 14! 🚀 👀 Follow our social media channels, and get yours for as low as $698. You'll have to be very quick! Early-bird rewards at the lowest price will be quantity limited! 🔥🔥 PS: The Easter-Egg Hunt is now LIVE! Find, identify and list out with a number all of the hidden secrets we have put into our video! The first person who finds them all is going to receive the very first KAT Walk C 2+ in the world! Completely for FREE!
    https://www.youtube.com/watch?v=8z6QjTrTkGY&t=42s

• ulwi U kullanıcısına yanıt

motion sickness olayı kişiye bağlı bir sorundur. Bunu aşmak için önce karakterin sabit olduğu oyunlar tercih edilmelidir yukarıda arkadaş yazmış mesala rush of blood gibi beat saber gibi oyunlarda sorun olmaz bunlar ile alışıp sonrasında biraz daha hareketli oyunlara geçilebilir. star wars dediğiniz oyun hareket konusunda zirve zaten özellikle hiç vr kullanmamış biri ilk bunla başlarsa baş gönmesi kaçınılmaz zaten.

motion sickness nedir niye oluyor dersenizde basitce şöyle açıklamak lazım göz hareket ettiğimizi görüyor ve beyine iletiyor aynı zamanda dengemizi sağlayan kulak iç sıvısıda hareket etmediğimizi beyine iletiyor işte bu ikilem baş dönmesine neden oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.