Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
140
Favori
166.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 gün önce VR2 aldım. Mide bulantısı yapıyor. Sanırım geri satmak zorunda kalacağım.

• Bu cihazı birkaç gündür deneyimliyorum.4K da pürüzsüz bir görüntü alacağımı düşünmüştüm ama pikselleri çok net görüyorum.Ayarlarında mı sorun var acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Henüz yeni almışsınız alışma süreci bazı kullanıcılarda daha uzun sürebiliyor. İnternette ps vr2 mide bulantısı çözümleri diye aratırsanız çeşitli tavsiyeler bulabilirsiniz. Oturarak oynama, süre sınırlı oynama vs gibi tavsiyeler var. Zamanla alışıyor ve bulantılarınız ortadan kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santa rika kullanıcısına yanıt

Hayır aldığınız cihazda sorun yok. Ps vr2 nin tercih ettiği lens/panel adı herneyse onun yapısı itibariyle öyle görüyorsunuz. Zamanla gözünüz “tül arkasından bakıyormuşçasına gibi gelen” duruma alışıyor. Çok takılmıyorsunuz. Ama yok 4k cam gibi istiyorum. Öyle bi seçenek bu fiyat aralığı içim bildiğim kadarıyla mümkün değil. Umurlar eğer olursa ps vr3’te diyelim. İnşallah :):):)

• err_ryn E kullanıcısına yanıt

aslında aydınlatma sorunu yok yani tüm ışıklar açık odamdaki, internet bağlantısı ile alakalı olabilir mi? Vr tarama yaparken internet istiyormu tam bilemedim

• İlkrglr67 İ kullanıcısına yanıt

Çok çeşitli nedenleri olabilir. Örneğin bulunduğunuz mekan aynalı ya da yansımalı bir yer ise vr2 ortamdaki noktalar üzerinden tracking takip yaptığı için kafası karışıyor olabilir. Biraz deneyerek çözeceksiniz. İnternet bağlantınız ile bu sorunun alakası yok.

Oda da tek renk hakimse, fazla eşya yoksa, bu hataları verebilir.Eğer duvara bir kaç farklı şekilde siyah duvar stickerları, yapıştırırsanız problem çözülür.

• Cevaplar için teşekkür ederim, deneyeceğim

• Arkadaşlar vr2 kablosunun playstaiona giren ucu ezilmiş bu kablonun tamiri yapılabiliyor mu ? İstanbuldayım yapan yer ya da yapılabilecek bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Belki benim durumuma düşen vardır bu arada:) vr2 yi pcde oynamak için adaptor aldım, snra baktımki benim laptopda display port girişi yok:) hdmi to displayport kablosu aldım ama malesef çalışmıyor, galiba laptobum eskidi , böyle bi konuyla karşılaşan varmı?:)

Selam,
    burda ki https://www.playstation.com/tr-tr/support/hardware/pc-prepare-ps-vr2/ belirtilen bilgiye göre dp 1.4 olmalı ve pc ye direk bağlanmalı demiş. Sizin durumda belki pc nin hdmi portu 2.1 değildir. Sorun bundan olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb33 -- 25 Ocak 2025; 14:9:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fb33 F kullanıcısına yanıt
    bende denedim ama çalışmadı benim laptop i7 16 gb 2050 ekran kartı. Aparat ile bağladım çalıştı ama oyunları açmadı. bence sorun direk porta bağlamak aparat veriyi tam aktarmıyor muhtemelen ve bence iyi bir masaüstü pc gerekli bunun için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Puzzling Places oyununa ortak arıyorum, ayrı hesapta oyun + dlc leri satın alınıp yarı fiyata ortak olmak isteyen bana Pm atabilir.

• PC adaptörünü alınca sadece steamdeki oyunları mı oynayabiliyoruz ? Ben gamepassten flight sim. almıştım onu oynayabiliyor muyum, bilgisi olan var mı ?

• Arkadaşlar merhaba. Ben yeni vr2 sahibi oldum. Daha önce sorulan soruları tekrar sormamak adına başlığı en baştan okumaya başladım fakat 86. sayfaya gelince haliyle yoruldum :)

Bazı merak ettiğim hususlar var.

1. Lisanslı şarj istasyonu kullananlar acaba şu an memnun mu? Reddit haberine göre sanırım ilk zamanlar bir yanma olayı meydana gelmiş.
    2. Lensleri korumak için nasıl bir yöntem izliyorsunuz. Ben alışveriş sitelerinde bazı koruyucu ürünler gördüm. Mesela şöyle iki ürün var.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099530131497&sku_id=17592275444720&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_sessn_id=3owsfrtr80&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=search&_x_ads_account=6526047617&_x_ads_set=21298012957&_x_ads_id=165423697594&_x_ads_creative_id=699634756475&_x_ns_source=g&_x_ns_gclid=Cj0KCQjw-5y1BhC-ARIsAAM_oKmF1S8j9VrFO9qp_VarJX9tFjwF3YrNNOM_lz56QoCWDWAAxxfA86UaAr8NEALw_wcB&_x_ns_placement=&_x_ns_match_type=e&_x_ns_ad_position=&_x_ns_product_id=&_x_ns_target=&_x_ns_devicemodel=&_x_ns_wbraid=Cj4KCAjw2Je1BhAJEi4AjZDeaJRZTi0umF6QUNxfehF9K_9jIaHnCjaHS5LXPLJ2-Rw5Z0QRPT4aJVXpGgL-pg&_x_ns_gbraid=0AAAAAo4mICECmgb53IPPnfhvLHLYwlJZU&_x_ns_keyword=temu&_x_ns_targetid=kwd-4583699489&_x_ns_extensionid=&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1737974097113_1kemndn84z&refer_page_sn=10037

amazon
    BeisDirect PS VR2 Lens Toz Silikon Koruyucu Kapak PSVR2 Aksesuarları Gözlük Silikon Toz Kılıfı, 14 x 6 x 1 cm (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BXKVLXY1/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A391IDVYK464DZ&psc=1

3. Ben bu ürünü alırken en çok merak ettiğim ve indirmeye ilk verdiğim oyun Resident Evil 7 idi. Hem village, hem RE4 remake kütüphanemde var. İkisini de vr2 ile denedim ama RE7 yi bu oyunlardan daha çok merak ediyorum. Sonradan öğrendiğime göre RE7 maalesef vr1 uyumluymuş ve VR1 oyunları maalesef vr2 lerde çalışmıyormuş.

VR2 de VR1 oyunlarını oynayabilmemiz için şu an geriye dönük uyumluluk konusunda bir çalışma var mı? Yakın zamanda oynayabilir miyiz?

4. Birde uzatma kablosu ve makara sistemleri kurmanın mantığı ve faydasını tam çözemedim.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Herkese keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathildass -- 27 Ocak 2025; 16:29:22 >

• çok buğulanıyor hiçbir şey göremiyorum neredeyse. Tavsiyesi olan olursa çok sevinirim.

• Godofwarr kullanıcısına yanıt

buğulanıyorsa sebebi VR gözlüğün içerisine ağzınızdan veya burnunuzdan hava girmesidir.

bunu engellemek için dış lastiğinizin ,VR gözlüğünüzle birleşim noktalarının hepsinin düzgünce takılı olmasını sağlayın.

VR gözlüğü takıp arkasında bulunan yuvarlak kafa sıkıcı aparatı saat yönünde çevirerek yüzünüze tam oturmasını sağlayın.

gözünüzle aşağı sağa sola yukarı baktığınızda bulunduğunuz mekanın ışığını görememeniz lazım.

VR gözlüğünüz bütün bu ayarlara rağmen kafa yapınıza uymuyorsa o zaman sizin kafanızla VR gözlüğün daha iyi oturmasını sağlayacak başka şeyler kullanmak lazım. Bu kişiden kişiye değişir. Kimisi bildiğimiz bere takar ve maska tam oturur, kimisi burnun üzerinden destek alacak özek bir sünger kullanır, kimisi bandana kullanır vs gibi.

• Sonunda VR2 için kontrolcü olmadan el takibi ile etkileşim gelmiş. Gelişmeler sevindirici.

PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10007299 Waltz of the Wizard: Hand tracking update is available now! Waltz of the Wizard is the first PS VR2 game with full hand tracking support. Designed for natural interactions, Waltz features cutting edge hand tracking features for everything — like communicating with Skully, your companion character that reacts lifelike to your touch, gestures and voice, along with a vast range of magic abilities such as snapping fingers to summon objects, wiggling your fingers to turn anything into a frog, transforming your hands with potions or summoning googly-eyed hand puppets to name a few. A new in-game hand tracking guidebook, Handbook, helps players master hand tracking features, making it easy for everyone to explore the endless possibilities of this enchanting virtual world. #ps5 #ps5games #psvr2 #psvr2games #waltzofthewizard
    https://www.youtube.com/watch?v=WXtR7_4IdaU
  • mathildass kullanıcısına yanıt

Ben aldım gözlük lenslerini korumak için. Kullanışlı.

Makara olayı ise ayakta hareketli iseniz yer çöktünüz asım attınız ileri geri yapınca kabloya dolaşmamak.

• güncel indirimlerden Galaxy Kart neredeyse bedava, kaçırmayın derim

isterseniz direksiyon ve pedal desteği de var

mario kart tarzı oyunları sevenler için güzel bir VR versiyonu.

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0455-PPSA13293_00-0377130444255134

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.