Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İlkrglr67 , zepharoth Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.809
Cevap
139
Favori
164.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 gün önce VR2 aldım. Mide bulantısı yapıyor. Sanırım geri satmak zorunda kalacağım.

• Bu cihazı birkaç gündür deneyimliyorum.4K da pürüzsüz bir görüntü alacağımı düşünmüştüm ama pikselleri çok net görüyorum.Ayarlarında mı sorun var acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Henüz yeni almışsınız alışma süreci bazı kullanıcılarda daha uzun sürebiliyor. İnternette ps vr2 mide bulantısı çözümleri diye aratırsanız çeşitli tavsiyeler bulabilirsiniz. Oturarak oynama, süre sınırlı oynama vs gibi tavsiyeler var. Zamanla alışıyor ve bulantılarınız ortadan kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santa rika kullanıcısına yanıt

Hayır aldığınız cihazda sorun yok. Ps vr2 nin tercih ettiği lens/panel adı herneyse onun yapısı itibariyle öyle görüyorsunuz. Zamanla gözünüz “tül arkasından bakıyormuşçasına gibi gelen” duruma alışıyor. Çok takılmıyorsunuz. Ama yok 4k cam gibi istiyorum. Öyle bi seçenek bu fiyat aralığı içim bildiğim kadarıyla mümkün değil. Umurlar eğer olursa ps vr3’te diyelim. İnşallah :):):)

• err_ryn E kullanıcısına yanıt

aslında aydınlatma sorunu yok yani tüm ışıklar açık odamdaki, internet bağlantısı ile alakalı olabilir mi? Vr tarama yaparken internet istiyormu tam bilemedim

• İlkrglr67 İ kullanıcısına yanıt

Çok çeşitli nedenleri olabilir. Örneğin bulunduğunuz mekan aynalı ya da yansımalı bir yer ise vr2 ortamdaki noktalar üzerinden tracking takip yaptığı için kafası karışıyor olabilir. Biraz deneyerek çözeceksiniz. İnternet bağlantınız ile bu sorunun alakası yok.

• İlkrglr67 İ kullanıcısına yanıt

Oda da tek renk hakimse, fazla eşya yoksa, bu hataları verebilir.Eğer duvara bir kaç farklı şekilde siyah duvar stickerları, yapıştırırsanız problem çözülür.

• Cevaplar için teşekkür ederim, deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.