|
Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (139. sayfa)
-
-
Aynen,görevli gelip yerinizi gösteriyor. Mısır falan da veriyorlar 😄
Şaka bir yana hiç öyle hayal ettiğiniz gibi bir şey değil.
VR özel oyunları haricinde kullanışlı bir cihaz değil. -
Hocam su video nedir peki burda videoda cinema salonu varda 😂quote:
Orijinalden alıntı: En az 4 Ps
Aynen,görevli gelip yerinizi gösteriyor. Mısır falan da veriyorlar 😄
Şaka bir yana hiç öyle hayal ettiğiniz gibi bir şey değil.
VR özel oyunları haricinde kullanışlı bir cihaz değil.
JammyheroyoutubeWe NEED This Cinema app on PSVR2...https://www.youtube.com/watch?si=_qdteRg9bM5ScPX7&v=Kt4hVX9WPcE&feature=youtu.be
-
Detaylı izleyemedim de bi appmiş.
Keşke psvr2'ye de gelse tadında bir video yapmışlar. -
Sinematik modda oyun oynamak.nasil gözünüz önünde büyük bir ekran var hissi yaratıyor mu netlik nasıl fhd kalitesinde olduğu söyleniyor hdr devreye otomatik giriyor mu hiç kullanmadım ondan soruyorum..quote:
Detaylı izleyemedim de bi appmiş.
Keşke psvr2'ye de gelse tadında bir video yapmışlar. -
Evet dev ekranda oynuyormuşsunuz gibi ama görüntü kalitesi çok düşer. Tv'de gördüğünüz netliği ve kaliteyi beklemeyin.
Bence VR oyunları haricinde kullanışlı değil. -
İçinde onlarca program var. Çok başarılı. Küçük bi tavsiye, kondisyonunuz ne kadar iyi olursa olsun Quick Hit 1-2-3-4 ile başlayın. Ertesi gün diz baldır ve kasıklarınız çok ağrıyabilir. Oynarken anlaşılmıyor ancak baya bi kardio ve tüm vücut(ağırlıksızda olsa) çalışıyorsunuz. Tek çözemediğim birbirimizle online party şeklinde oynayabiliyormuyuz bilmiyorum. Ortak birileriyle güzel motivasyon olup oynanabilir. Reddit'te aralıksız her gün oynayarak oyun içi istatistiğini eksiksiz hale getiren insanlar var birbirlerine profil ve istatistiklerini paylaşıyorlar. Güzel bir fitness vr2 uygulaması. Ben çok başarılı buluyorum. Hatta bi ara online server'a bağlanamadı uygulama ve redditteki oyunun müptelaları geliştirici stüdyoyu mail bombardımanına tutup durumdan haberdar ettiler. Stüdyoda hızlıca düzeltti sağolsun. Baya övdüm uygulamayı yeter sanırım :)
-
Peki cinematik modda ekran parlaklığı contrast vs tarzı ayarlar varmı sanırım ps ana menü en alt menüden vr2 ayarları var ordan yapıyoruz bunlariquote:
Evet dev ekranda oynuyormuşsunuz gibi ama görüntü kalitesi çok düşer. Tv'de gördüğünüz netliği ve kaliteyi beklemeyin.
Bence VR oyunları haricinde kullanışlı değil. -
Normal ekrana bakacağınıza gözlükten dev ekrana bakıyormuşsunuz gibi düşünün. Yani normal ps menüsündeki ayarlar ya da oyun içi renk, kontrast vb. ayarları yine aynı şekilde yapabilirsiniz.
Dediğim gibi ben o şekilde kullanmadım.
TV yerine tercih edeceğinizi düşünmüyorum. -
Zaten deneyeceğim hoşuma giderse alicagim oled mercekler bile siyahlarda yeter bana ama haklısınız .peki şu gözünün önündeki boyut 75 inç TV ye bakar gibimi yada dahami büyük ? yada nasıl desem cinema salonuna gitmişsin gibi önünde büyük ekran vs..quote:
Normal ekrana bakacağınıza gözlükten dev ekrana bakıyormuşsunuz gibi düşünün. Yani normal ps menüsündeki ayarlar ya da oyun içi renk, kontrast vb. ayarları yine aynı şekilde yapabilirsiniz.
Dediğim gibi ben o şekilde kullanmadım.
TV yerine tercih edeceğinizi düşünmüyorum.
Helldiver2 oyunu baya merak ediyorum cinematik modda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 24 Aralık 2024; 1:30:40 > -
Tam olarak kaç inch olduğunu kestiremiyorum ama sinema salonuna gitmişsiniz hissiyatını veriyor. Yani yeterince büyük, o konuda memnun kalırsınız gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi En az 4 Ps -- 24 Aralık 2024; 1:32:58 > -
Değeli dostum üşenmeden cvp veriyorsunuz çok sağol,peki hdr destekleyen her oyuna sıkıntısız alıyoruz dimi ekran parlaklığı yeterince yeterlimi merceklerin🫡✋quote:
Tam olarak kaç inch olduğunu kestiremiyorum ama sinema salonuna gitmişsiniz hissiyatını veriyor. Yani yeterince büyük, o konuda memnun kalırsınız gibi geliyor. -
Helldivers 2'den TV'deki tadı alacağınızı düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi En az 4 Ps -- 24 Aralık 2024; 2:33:8 > -
Renk paleti, parlaklık falan o konularda sıkıntı yok ama dediğim gibi normal bir oyunda deneyince hayal kırıklığı olacaktır. Vr2 oyunları haricinde beklentiyi çok da yüksek tutmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X