Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KenanK89 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.780
Cevap
138
Favori
162.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kapalı kutu bir cihaz buldum, kutunun üzerinde japonca tarzı yazilar var bölge ile veya çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı olurmu
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Bu ne işe yarıyor sonradan mı çıktı Sony marka mı ?
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

X'te denk geldim. Bende merak ediyorum acaba yazılım güncellemesi ile mevcut cihazlara sunulacak bir özellik mi bilmiyorum.

• Playstation VR2 [ANA KONU] PS5
    Playstation VR2 [ANA KONU] PS5
    Arkadaşlar böyle bir cihaz var sıfır, almak istiyorum.Cihaz japon bölge sanırım dil problemi veye voltaj la ilgili bizim ülkemizde bir sıkıntı olurmu.

• dante06 kullanıcısına yanıt

Dil pronlemi olcağını zannetmiyorum.Zaten ps5'in işletim sistemini kullanıyor. Voltajlık bir durum yok zaten, direk ps5'in type-c girişine bağlanıyor, başka bir bağlantısı yok.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam sağolasın

• Şuan metroyu oynuyorum.19 unda Alien çıkıyor.Umarım iyi bir yapım olur :) Burası sessizliğe gömülmüş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 17 Aralık 2024; 7:54:20 >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

Metro nasıl hocam oynanır mı tavsiye der misiniz ? Satmıştım vr2 yi bir süre kullandıktan sonra. Bu oyun ve alien merak ediyorum. Belki arkadaştan ödünç alıp oynarım diye düşünüyorum.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Oyun için karışık değerlendirmeler var. Siz nasıl buldunuz oyunu?

• err_ryn E kullanıcısına yanıt

Metro VR gayet tadında olmuş. PC'den G2 ile oynuyorum şahsen. Grafik olarak tatmin ediyor ama beklenilen bu olmamalıydı dedirtiyor insana. Gerilimi ve korku ögeleri bölümden bölüme güzel ayarlanmış. Keşke Pc den oynayıp beleşe torrent deneyin deseydim ama PSVr2 olunca maalesef 😅

• MordSithh kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorum için. Maalesef oyunun psvr2 fiyatı benim için pahalı. Biraz daha düşmesini bekleyeceğim artık :)

• PSVR2 ve QUEST2 sahibiyim. Yakın zamanda QUEST2'yi satıp QUEST3 alma fikrim var. PSVR2'nin PC aparatı çok pahalı 5200 tl taksitlesem 6000e dayanıyor. Bir yandan diyorum ki QUEST3'te Mixed Reality var hem gerçek hayatta kullanma , hem PC'ye direkt kablosuz bağlanma hem de evin içinde de serbest kullanma . PSVR2'ye onca para verip ne MR ne de PC'ye direkt kablosuz bağlanma koymuyorlar.

Ben gelişmeleri takip de edemedim PSVR2 için en azından bir bigscreen tarzı uygulama hatta PSVR2'nin kendisine ait yazılımı , mixed reality gibi gerçek hayatı hem net görebileceğimiz hem de kullanabileceğimiz bir şey gelicek mi bilgisi olan var mı ? PS Portal'a bir şeyler gelince VR2 için de umudum oldu

• Resident evilleri oynadıktan sonra,Metro daha iyi olabilirdi diyebiliyorsunuz.Ama ortam olsun ben başarılı buldum.Çok büyük umutla beklemiyordum zaten.Ama keyifli bir atmosfer.Daha ortalarındayım; bitsin alien’a da bakacağım :)
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

Malesef en kötü yanı bu işte.oyuna binlerce lira vermek . Arkadaşlarla ortak girmek en iyisi ps plus muhabbeti gibi. 3-4 kişi ortak girilmeli kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: MordSithh

Malesef en kötü yanı bu işte.oyuna binlerce lira vermek . Arkadaşlarla ortak girmek en iyisi ps plus muhabbeti gibi. 3-4 kişi ortak girilmeli kesinlikle.

Katıyorum bence de. Ortaklaşa oyun alabiliriz 4-5 kişi. Zaten sürekli istesenizde oyanayamazsınız vr oyunlarını. Parayı 3-4 kişi paylaşabiliriz. Whatsup grubundan oyunu oynamak isteyen yazar ki diğerlerinin haberi olur vs. Maksak paylaşmak ve iyi niyeti korumak olursa her sorun çözülür. Tabi digital ps oyun takas konusunda görmüşsünüzdür 3-5 aptal dolandırıcı yüzünden bütün takas piyasası diken üstünde. Aramızdaki bu aptallardan ve ahlaksızlardan çok utanıyorum. Gerçekten derede boğuluyoruz. Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 

• Alien için incelemeler çıkmış. Withparole 7/10 puan vermiş.Sanırım 1000 tl altına düştümü öyle alırım.
  • ben VR2'de Resident Evil Village'i 2 defa bitirdim. (farklı zorluk ayarları ile)

gerçekten çok beğendim. Hatta bazen keşke bu oyunla başlamasaydım mı diye düşünüyorum.

tek kelime ile efsane bir VR2 oyunu

düşünmeden alıp oynayabilirsiniz

daha sonra Resident Evil 4'e geçtim.

Resident Evil Village kadar olmasa da başarılı.

eski oyun olması nedeniyle, sahne geçişleri, karakterimizin video animasyonları sırasında görülür hale gelmesi yani FPS-TPS-FPS şeklinde geçişler olması can sıkıcı olsa da aksiyonu daha fazla.

yine de 2 oyun arasına favorim net resident evil village'dır.

Horizon Call of the Mountain herkesin denemesi gerekiyor. tamam çok fazla tırmanma vs tekrarı var ama sonuçta VR2'nin çıkış oyunu ve görsellik müthiş.

Gran Turismo 7 arada açar oynarım. G29 direksiyon seti ile birlikte gerçek bir simulasyona dönüşüyor ama ben araba yarışlarını ya da simülasyonlarını bazı dönemlerde tercih ediyorum. Gerçekte sevmiyor değilim ama kısıtlı oyun sürelerimizde futbol ve korku temalı oyunlar daha ön plana çıktığından sıra gelmiyor.

spor amaçlı Beat Saber oynuyorum sık sık

baya iyi kalori harcatıyor

yanlız spor amaçlı kullanacaklar mutlaka bandana hatta gerekirse bere ile oynasınlar

çünkü kafa çok terlediğinden VR cihazınız zarar görebilir

bittikten sonra da cihaz üzerinde kalan damlacıkları mutlaka temizleyin

yine bir başka ritim oyunu Synth Riders denedim bir süre oynadım ama Beat Saber kadar sarmadı

plus hediyelerinden Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord oynadım. Hatta baya da ilerledim oyunda

ama bir süre sonra ister istemez sıkılıyorsunuz çünkü sürekli tekrara düşüyor

yine de hiç denenmeyecek bir oyun değil

üstelik plus için ücretsiz

The Walking Dead: Saints & Sinners oynadım ama çok beğenmedim. Çünkü çok fazla item - collect ögeleri var.

sürekli dolap karıştır, ona bak buna bak vs çok sıkıldım.

VR oyunlarında bence bu kadar çok düşünmeye - toplamaya - stratejiye gerek yok

zaten sürekli kafanda kocaman bir şey taşıyorsun.

üzerine düşünme - toplama - tekrara düşme gibi şeyler kısıtlı olmalı

hiç olmasa da olmaz ama dengesi çok iyi ayarlanmalı. Mesela RE serisi bu konuda çok başarılı.

Vertigo 2 denedim bir süre oynadım ama sarmadı. Sanırım benim FPS oyunlarında tarzım biraz daha gerçek dünya.

çizgi karakterlerle yapılmış indie bir yapım. Çok inandırıcı gelmedi bana. Bu tarz çizgi eserler biraz daha masalsı temalı oyunlara yakışıyor.

bunların dışında da denediklerim oldu ama 5-6 saati geçen deneyimlerimi yazdım

MOSS 2 deneme süresini oynadım mesela onu çok beğendim. Şimdi indirime girmesini bekliyorum. üçüncü şahıs bakış açısı ile küçük bir farenin her sahnede karşılaştığı engelleri aşarken O'na yardımcı olduğumuz bulmaca çözme tarzında çok şirin ve eğlenceli bir oyun gibi gözüküyor.

merak ettiklerim ve hedeflediğim diğer oyunlar ise;

Metro Awakening 

The Dark Pictures: Switchback VR

Red Matter 2

arizona sunshine 2 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 23 Aralık 2024; 10:54:38 >

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Eğer vr fitness seviyorsanız LessMills Body Combat'a bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: err_ryn

Eğer vr fitness seviyorsanız LessMills Body Combat'a bakabilirsiniz.

hocam çok teşekkürler

youtube'dan izledim tam bana göre ve bunu nasıl kaçırdığıma şaşırdım, sağol

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.