anasını satim zamanında elimdeki VR2 sattığıma pişman oldum hemde çok ucuza verdim varya @Elfen Lied kulakları çınlasın |
Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (136. sayfa)
-
-
Çınladı :)quote:
Orijinalden alıntı: GalacticHopeanasını satim zamanında elimdeki VR2 sattığıma pişman oldum hemde çok ucuza verdim varya @Elfen Lied kulakları çınlasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pc aparatını aldım bir kaç oyun denedim sorunsuz çalışıyor 360 vr vurdulu gırdılı film izledim oda çok etkileyicidi normal filmde baktım oda sinema salonu tadında iyiydi, tez can sıkan korsan oyun çalışmadı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam aparatı kaça aldınız, malum ortamlarda fiyatlar çok yüksek
-
Hepsisonyden 3 taksitle 6 bine aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 10 Ekim 2024; 10:55:21 >
Aparatın bir can sıkan yanı fişi çekmedikçe hem aparat da bir küçük ışık yanıyor hem gözlüğün kırmızı ışık yanık kalıyor ben böyle şeylere takarım elektrik harcıyor diye harcamasa bile, ve dp kablo gerek içinden çıkmıyor bende fazla vardı neyseki
şuan en fazla 3 taksit var vade farksız.
-
Pardon 3 karıştırdım
hocam bir videoda dp kablosunun male to male olması gerektiği söyleniyor.
Benim gördüğüm böyle bir kablo yok piyasada nasıl temin edeceğiz.
Edit: Bir yerde buldum 850 TL Başka bir yerde 250 tl diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 10 Ekim 2024; 20:21:17 > -
Hiç dikkat etmedim eskiden aldığım ve satamadığım bir köşede duran pegue 1.2 dp yi taktım oldu
-
anladım hocam teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba bu vr 2 ye hala youtube entegrasyonu gelmedi herhalde.Bide video falan nasıl izliyorsunuz 3d.Bir uygulama falan var mı yada başka bir izleme yolu
-
Bu terden dolayı oluşmuş olabilir. Yada Güneş ışığına maruz kalmış olabilir. Redditte benzer şekilde olanlar vardı. Garantiliymiş temizleyeceğim düzelteceğim diye uğraşma yenisi gelsin. Geçmiş olsun bu ara.Benimde belime 6 platin taktılar ondan sonra 3 ay filan bakmadım cihaza. Şimdi sıkıntısız kullanıyorum.
-
Evet garantili, hafta içi sony ile görüşüp yollamayı planlıyorum. Ayrıca çok teşekkür ediyorum konu sağlık olunca hiç gözüne gelmiyor insanın konsolmuş oyunmuş 😏
Vr2 için yakın zamanda bilkomdan bir hamle gelir mi acaba? Her türlü ürünü getiriyorlar aslında portal bile satılırken vrnın olmaması tuhaf.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce vr2 sahibi oldum. Fakat beklemediğim şekilde mide bulantısı ve baş dönmesi problemi yaşıyorum.
Oyunlarda hareket ederken özellikle ciddi anlamda mide bulantım oluyor. Bu durumu aşabilen oldu mu? Gt7 almak istiyordum ama kesinlikle dayanamam gibi geliyor.
Birde oyunlar malum çok pahalı. Vr oyunları indirime giriyor mu? Horizon gibi oyunlar ortalama ne kadar fiyata düşüyor? Ne sıklıkla düşüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
İlk aldığımda bende de baş dönmesi yapmıştı. Alışmak ile alakalı bir durum. Ben GT7 ile alıştım mesela. İlk etapta çok yavaş ve üstü açık araçlar ile oynadım. Hatta mini cooper'ın eski model bir aracı var üstü açık onu tavsiye ederim. Baş dönmesi olunca cihazı çıkarıp ara verin. Cihaza alışmak için her gün bu şekilde devam edin. Alıştıkça da yavaş yavaş daha hızlı araçlara geçin. Belli bir süre sonra zaten tam anlamıyla alışacaksınız. Oyunlar tabi ki indirime giriyor, indirim zamanlarını takip edin. Bu ay sonu mesela Black Friday indirimleri var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X