Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: buggy. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.808
Cevap
139
Favori
163.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mericx nickli yüzbaşı olan üye aylardir milleti dolandıran üye nosu 0554 536 19 18 Hasan alp ismi savciya gidip suc duyurusunda bulunucap benim gibi dolandırılan varsa lütfen şikayet etsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GT7 yüzünden aldım  

İlk VR baş dönmesi yapıyordu umarım bunda yaşamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Direksiyon seti var mı?

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Neden?

Çünkü senkron sorunu oluyor. Yani vrda oynarken, direksiyon tutmuş gibi gözüküyorsun ama gerçekte elinde gamepad tutuyorsun. Ama direksiyon seti ile oynadığında tamamıyla gercek bir deneyim yaşıyorsun. Sanki yarış tulumu ve eldivenli giymiş arabanın direksiyonuna dokunuyormuşsun gibi oluyor. Umarım anlatabilmişimdir. :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Anladım Uğur ne demek istediğini :) şuan direksiyon seti kurmak için uygun alanım yok yani dualsense ile idare edicem.

• Starship Troopers: Continuum oynayan yada oynamak isteyen varmı?

• Evet PS VR2 setim geldi ve tabiki ilk olarak GT7'de denedim. İlk VR kullanan biri olarak ilk cihaza göre çok daha başarılı bir cihaz çözünürlük kullanım kolaylığı haricinde kablo trafiğinin çözülmesi bile büyük başarı. Driveclub VR'ı oynamış biri olarak GT7 VR gerçekten başarılı ve akıcı. Driveclub VR çok severek oynamama rağmen baş dönmesi ve mide bulantısı sorununun büyük bir sorun hale gelmesi sonucu oyunu oynamayı bırakmıştım ama GT7 VR gayet akıcı geldi umarım ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşamam. VR ile oynamak insanı daha gerçekçi bir hisse kapılmasını sağlıyor yani cihaz hoşuma gitti şuan için.

• arkadaşlar merhaba herkese iyi seneler mutlu yıllar diliyorum bugün PlayStation VR 2 PC adaptörü aldım ancak laptopumda display port olmadığı için kurulum yarım kaldı sadece type c ve HDMI giriş var ne yapmam gerekiyor acaba bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeful -- 31 Aralık 2024; 22:41:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hopeful H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, display port to hdmi adapter alman lazım.

Hayırlı olsun, bende de direksiyon seti ve vr2 var. GT7 biraz pahalı olduğu için satın alamadım henüz. Umarım yakın zamanda ben de deneyimlerim :)

• adnnoky kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. internette biraz araştırdım ama o şekilde çalıştıran yokmış. sitesinde bile bilmiyorlar

Teşekkür ederim dijitalde indirim vardı aslında bitmediyse bir bakın derim.

GT7'de gördüğüm kadarıyla tüm kariyeri VR ile oynamak mümkün. Şu ana kadar gördüğüm VR'da ki en iyi yarış deneyimi.

İlk Gran Tourismo diye oyununu verdiler mağazada ücretsiz. Onu indirin. Görsel aynı. Sadece GT7 nin küçük oyunu gibi düşünün.

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet, buldum onu. Denedim fena değil şimdilik :)

• Arken age de çıkış yaptı.Yorumlar ve puanlamalar son derece yüksek fakat renk paleti epey yeşilimsi. renkten dolayı sıkıntı yaşarmıyım bilemedim.

• Ps vr2 almayı düşünüyorum PC için adaptör gerekliymiş bende Rog ally var type c destekliyor bu aparatı almam gerekiyor mu ?

• Dostlar tr garantili vr2 ve şarj istasyonunlu set olarak cihazımı satıyorum, profilimde ilan mevcut bakabilirsiniz.

• Merhaba herkese, denizciyim ve vr2 aldım gemide oynarım diye, ilk kurulumu yaptım herşey normaldi fakat kapatıp açtıktan sonra tekrar oyun alanı taratmamı istedi ama bu sefer ne mavi kutucuklar çıkıyor nede tarama yapıyor, ayakta , oturarak oyun alanı taraması yapamıyorum, internet bağlantım biraz zayıf oluyor, acaba bunla ilgili sorun yaşayan var mı? Çevre hatası alıyorum sürekli.. Cihazım sıfır :(

• İlkrglr67 İ kullanıcısına yanıt

Muhtemelen aydınlatma sorunu vardır bulunduğunuz mekanda. Vr kalibrasyon ayarları var ps5 içerisinde. Odak noktası vs onları tekrar düzenleyebilirsiniz belki.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.