< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Diğer arkadaş da paylaşmış da, bunlar zaten normalde başı dönenler için verilen tavsiyeler. Zaten bende 5 dk 10 dk aralarla denedim gidip yürüyüş yaptım yüzümü yıkadım su içtim vs taze hava. Zaten cocuklar beğendiği için 2-3 hafta daha elimde tutacağım sonra geri veririm :)
Bu arada Puzzling Places çok güzel olmuş. Hem de en az onda başım dönüyor. Keşke her oyuna demo koysalardı. Demo olmasa mesela Puzzling in böyle güzel olacağını bilemezdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbula gelmiş hocam bilaç kişi ile konuştum yarın geliceklerde var genelde 17500 düz paketler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam güvenilir kişiler ise paylaşırsınız.Ben daha fazla bekleyemem alırım artık.
-
hocam kaç gündür yazıyorum heralde yazdıklarım gözükmüyor :)
oyunda karakterin sabit durduğu oyunlar ile başlayın oynayın alışın baş dönmesi yaşamazsınız Puzzling Places güzel mesala 👍🏻
ah hocam zaten güzen olayı sıkıntı istanbulda olsak elden alınırdı. talepte çok getiren hemen satıyor ben yarın gelcek birisiyle konuşuyorum 10.kişi olarak sıraya girdim 8tane getiriyormuş. vazgeçen olursa hafta sonuna oynarım gibi
Siz nerede oturuyorsunuz
Ben İzmirdeyim
Elden olmayınca almaya korkuyorum açıkçası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
american express kartınız varsa yurtdışından amerikada ki adresinize gönderin, sadece %10 vergi çıkacak :) hiç buradaki çakallar ile uğraşmayın.
direct playstation sitesinden alıyorsunuz hemde. american express üyeliğinizde tüm adres ve telefonlarınız mevcut.
ben siparişi öyle geçtim, 4-7 güne gelecek ve hemde garantili
-
Amerikadan turkıyeye nasıl gelecek?
senin american express kartın var ise shopbyamex sitesine giriş yaparak adresini alıyorsun. siteden sipariş oluştururken amerikadaki adresi giriyorsun, paket oraya gittiğinde seni mail atıyorlar. ardından paket yola çıkıyor.
550$ + vergi + kargo çıkıyor.
-
ama diğer bir seçenek var, "benim için al" diye sen oraya linki atıyorsun, ürün bedeli+vergi+kargo+benim için al hizmeti %7-8 hizmet bedeli alarak yine getiriyor.
-
bende kuşadasındayım hocam yakınım size :) izmirde satan bulsam gelip alırım ama satanlar hep istanbulda
burdan almak daha ucuza gelir hocam
hocam siz bu ücretlerin üzerine vekalet ücreti ve ardiyo ücreti ekleyin. 150 euro üzeri kim getirirse getirsin (ups olur Dhl olur) hiç farketmez sizden vekalet almadan gümrük işlemi başlatamaz. işte süreçte buradan sonra başlıyor. siz sadec %18 vergi ödemeyeceksiniz, birde ürünün ötv sini ödeyeceksiniz.konsol ve konsol aksesuarları için ötv ödeniyor. mayıs öncesi oyun konsolu için fanatec direksiyon siparişi vermiştim 800 euro ürün için 5500 tl vergi+ötv ödemiştim. şimdi size vekalet ve ardiyo ücreti eklenecek. umarım süreç böyle olmaz ama olursa inanın tr den daha pahalıya gelecek size.
-
hocam ben hep parfüm falan alırım, mesela https://www.bondno9.com/shop/best-sellers en çok aldığım yerdir. hiç bir zaman söylediklerinin dışında birşey çıkmadı.
ürünü ben alıyorum kargo+vergi o kadar. elektronikte aldım ama onlarada yansımada. yarın mail atacaklar burayla paylaşırım unutmazsam.
-
hocam umarım haklı çıkarsınız. lütfen süreç ile ilgili bizlere bilgi verin.
-
Biliyorum ben de ama onda da yine oluyor, belki de ilk baştan gt7 ile başladım diye diğerlerini de etkilemiş olabilir. Bir iki gün dinlenip kafam yerine gelince tekrar deneyeceğim, bu sefer daha hareketsiz oyunlarda :)
Bu arada benim 12 yaşındaki oğlum da akşama doğru geldi yanıma başım dönüyor midem bulanıyor dedi. Onda sonradan etkisi geldi sanırım. Kızımda şimdilik sorun yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merak ettim ne cevap vereceksiniz diye de ondan sordum.
bu şekilde insaları yonlendirmeyin urunun kendisinden fazla vergi vs ile ugrasırlar cunku.
-
KDV açısından dediğiniz doğru ama Türkiye'ye gelirken 500 euroluk cihaz 700-800 euroları görüyordu çünkü bir sürü vergi var daha. Yani bu fiyatlar anormal değilquote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Aslında burada vergili fiyatı o , vergisiz olarak 520 Euro’ya geliyor horizonlu paket ( Taxfree alanlar için ), ki 650 Euro dan satan mediamarkt da o şekilde satınca para kazanıyor, yani firma kârı içinde. Sony ile anlaşması nasıl ne kadar kâr ediyor bilemem. Tr deki normal KDV dışında bir de ÖTV geliyor sanırım. Onların oranları nasıldır bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu arada Sony'nin yeni fiyat politikaları sağolsun, sadece PSVR2 600 euro, oyunlu paket 650 euro... 12-13k'dan satan hayrına satıyor olur... hani valizde kapladığı hacim ve ağırlık kısmına girmiyorum bile...
-
hocam çocuklar için vr kullanma yaşı sony 12 üzeri htc 13 üzeri diyor.
bu konuda henüz yapılmış bir araştırma olmadığı için çocuklara fiziksel ve beyin gelişimi açısından etkisi henüz tam bilinmiyor.
örneğin vr'da bir yerden aşağı düşme anını yaşıyorsunuz ancak sonunda bir şey olmuyor. bu tarz şeyler çocuklara gerçek hayatta yanlış fikirler verebilir aman dikkat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X