Yalnız şaşırdım IGN, Ubisoft'un şakşakcısıydı nasıl 70 vermiş şaştım kaldım mama kesilmiş. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5969. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Star Wars Jedi: Fallen Order ve Jedi Survivor oyunlarından kötü gibi yorumları; EA biraz daha sağlamcı Ubisoft a göre. Sırf star wars dünyası ve içeriği için bekledik okadar
-
Herkes sevinmisti tek lisans EA de olmayacak diye de gitti ubisoft yapti ilk oyunu
-
Ubiye güven olmaz. Önsipariş çakılmayacak markalardan birisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ubi çöpünün yaptığı oyunda bu kadar olur. Muhtemelen Far cry dan hallicedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen gün söylediğimiz gibi Eylül ayı önemli.
Tom Henderson ve Jeff Grubb State of Play var, PS5 Pro bu yıl (kasım ortası) çıkacak şeklinde iki olayı claim ettiler. Konsolun specs'leri de az çok belli artık, ancak sağlam kaynak düşmeden konuşmaya gerek yok daha.
Şöyle dursun, Eylül ayı yine PS konuşulacak...
ınsider gaming
PlayStation State of Play is Likely Coming in Late September, It's Claimedhttps://insider-gaming.com/september-2024-state-of-play/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 26 Ağustos 2024; 20:40:0 > -
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Digital Foundry'nin Gamescom da En Çok etkilendiği oyun Black State olmuş
-
PS5 Pro’nun piyasaya sürülmek üzere olduğu söyleniyor!
Oyun dünyasının merakla beklediği PS5 Pro çok yakında tanıtılacak. Grafik işleme gücü, ışın izleme ve makine öğreniminde çığır açabilir.
Sony, PlayStation 5 Pro modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni konsol, mevcut PS5 modeline kıyasla önemli performans iyileştirmeleriyle birlikte gelecek. Geliştiriciler ve sektör analistlerinden gelen bilgilere göre, PS5 Pro modelini piyasaya sürülmesi çok yakın ve bu güçlü oyun konsolu, özellikle grafik işleme, ışın izleme ve makine öğrenimi performansında büyük gelişmelerle gelecek.
Sony PS5 Pro çok daha güçlü bir şekilde geliyor! Eylül ayında tanıtılabilir
PS5 Pro’nun en dikkat çekici özelliklerinden biri, grafik işleme kapasitesinde %45’lik bir artış sunması. Gelen bu iyileşme, daha büyük bir GPU ve daha hızlı bellek sayesinde mümkün oluyor ve özellikle büyük oyunlarda daha akıcı ve hızlı bir performans vadediyor. Ayrıca, ışın izleme performansı da ciddi şekilde artıyor; yeni ışın izleme mimarisi, bu teknolojinin hızını 2-3 kat artırıyor, hatta bazı durumlarda 4 kata kadar çıkabiliyor. Yani, daha gerçekçi ve detaylı ışıklandırma efektleri bekliyoruz.
Makine öğrenimi alanında da PS5 Pro büyük bir adım atıyor. Özel bir makine öğrenimi mimarisi ile donatılan yeni konsol, 8-bit işlemler için 300 TOPS’a kadar destek sunarak, Sony’nin PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) teknolojisini etkin bir şekilde kullanabilecek. Oyunlarda daha yüksek çözünürlük ve keskin görüntüler göreceğiz.
Kaynakteknoloji haberleri - shiftdelete.net
PS5 Pro'nun piyasaya sürülmek üzere olduğu söyleniyor!https://shiftdelete.net/ps5-pro-piyasaya-surulmek-uzere-tarihi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kimileri de teknoloji demosu diyorlar... PC bölümünde baya yermişler oyunu.
Beyaz Series X çıkmış
teknoloji haberleri - shiftdelete.net
Beyaz Xbox Series X satışa çıktı! İşte fiyatıhttps://shiftdelete.net/beyaz-xbox-series-x-satisa-cikti-iste-fiyati
-
PS4 Pro ile PS4 arasındaki fark nasılsa bu alette de benzer olacaktır. Sony Playstation 5 konsolunu öldürecek güçlükte konsol çıkarmaz. Böyle aşırı farklar bekleyenler hayal kırıklığı yaşar.
Türkiye’de değil. Türkiye’de discli versiyonuna göre uygun cazip fiyatla çıkmadığı sürece anlamı yok.
başkan herşeye boş muhalefet olma bir ya ben oraya Türkiye de mi çıkmış yazmışım iyi oku. Beyaz Series X çıkmış dünya da çıkmış işte Türkiye ye de çıkmadıysa illaki gelir heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 27 Ağustos 2024; 12:17:7 > -
Bak buda yok Türkiye'de ...
x (formerly twitter)
Will | Horror Game Central 👁️ (@ResiEvilCentral) on Xhttps://x.com/ResiEvilCentral/status/1827496641663844577
Ne bu alınganlık
. Size bir şey demedim tamamen habere yorum yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X