Paket paket oyun açıp komisyon alıyorlardı, neyse ya bana ne ne halleri varsa görsünler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 28 Ağustos 2024; 16:34:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5976. sayfa)
-
-
Farkli bir durum yok burak tamamen mikisoftun mok yemesi..boyle aciklari bence bilerek veriyor makina satilsin diye..yoksa youtube bu aciklarla kayniyor mikisoftun haberi olmaz olurmu..bundan daha beteri 1 hesaba 100 kisi ayni anda girebiliyor boyle bir acik var ve bu acik yaklasik 5 senedir sorunsuzca kullaniliyor..hesaplarla ilgili illegal bir durum degil ha bildigin bir yama ile mikisoftun duzeltebilecegi bir acik..ama yapmiyorlar.. o sisteme bir donem bende girdim ama baktim yontem bana ugras veriyor ciktim..yoksa 3000₺ lik oyunu 30₺ ye oynamaya kim hayir der su mevcut ekonomide?? Suclusu acigi veren mi yoksa o acigi su ekonomide bana hala saplamaya calistigi icin kullanan benmi? Sen bakma burda atip tutan ps cilere..onlarda da boyle bir acik olsa burda atip tutanlar ilk kullanacak kisilerdir..zaten onlarda da yarim yamalakta olsa ghost most dedikleri bir hesabi 3 kisi kullanma olayi var..yani bos yapmaktan oteye gidilemeyen bir konu..ve eminim su sisteme mok atanlarin alayi evinde ip tv kullaniyorlar..yemin edebilirim ama ispatlayamam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuda hala konsol harici herşey konuşulmaya devam ediyor. Bıraktığımız gibi. Ceza sistemi değişmediği sürece de bu işleyiş ve ilerleyiş değişmez. Sürekli aynı sorun yaratan tipleri 4 gün uzaklaştırdığınız sürece, cezalar katlanarak artmadığı sürece, mesajı sildim sorun bitti mentalitesi ile yaklaşıldığı sürece buraya yazacak adam zor bulursunuz.
Konu eskisi gibi popülere de girmiyor. Xbox tayfayı özellikle uzaklaştırdılar konudan. Bu yönetim tavrı devam ettiği sürece çok birşey değişmez. Tık alsın diye konu artık yöneticiler yazar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Ağustos 2024; 17:6:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla benim yakaladığım tek açık o da resmi sitede bile yazan bişey, dönüştürme olayıydı. 12 aylık live gold alıp üstüne 1 ay ultimate alıp toplamda 13 ay ultimate'e dönüştürüyorduk. Sonra MS kapattı bunu.
En son aylık 309 verdim 13 ay üst üste aldım 2027'ye kadar tamamladım ultimate üyeliğimi.
Dediğin gibi herkes doğrucu davut modunda ama kimsenin pri-sec hesap paylaşımlarına, mozambik psn'lere sesi çıkmıyor. MS tarafı uyguna oyun oynamaya çalışıyor da PS tarafı çalışmıyor sanki, komedi..
-
Olaylara hep yanlış yönden bakıyorsunuz. Sorun ondan çıkıyor. PRI-SEC olayı hem PS hem de MS tarafından sunulan bir şey. Başka bir ülkeden hesap almak da öyle. Nasıl ki başka ülkede ucuz diye ürünü oradan alıyorsun, dijitalde de böyle bu. Etik manyaklığı yapmanın alemi yok (sana demiyorum tabiki).
İnsanlar lüzumsuz yere birbirlerini eleştiriyor bu konularda.
-
Abi sistem acigi belli iste youtubeye girsen kendin bile kurarsin..mikisoftun bir guncellmesine bakar ama yapmiyorlar..ben girdim diyorum iste sisteme baktim bana gore degil biraz zahmetli ciktim..benim cebime burda kimse para koymuyor,benimle birlikte calisipta kazanmiyor..30₺ ye oynamak varken neden 3000₺ vereyim?? Kaldiki ben sistemde degilim ama olanada asla ses cikarmam..ayni sey ps de de ghost yontemi dedikleri birseyle oluyormus onuda hic yapmadim ama onuda yapana ses cikarmam..ip tv kullananada ses cikarmam..onemli olan 3 maymunu oynamamak..pc cilerde gelse keske suan konuya mesela steam keylerinden bahsetseler vs vs..masallah herkes sutten cikmis ak kasikmista bir biz sorunluymusuz🤣 kaldiki hicbir sistemde yokum ama onlarin adina ben savunuyorum 🤣
Abi onu diyorum ben de.
Her iki taraf hatta buna Nintendo ve PC'yi de ekleyelim.
Her platform bir şekilde açık bulup uyguna almaya çalışıyor oyunlarını, gayet normal.
-
Hepsinde öyle ki bu gayet normal bence. Tersine mühendislik çocukluktan beri yaptığımız bir şey. Oyuncak bebeğin kafasını kopartıp, kıçına dikmeye çalışan çocuk doludur ortalık. Ancak burada bazı noktaları ayırmak gerekiyor. Pri-Sec oynamak, başka mağazadan oyun almak, 12 ay GP alıp, 1 ay Ultimate ile 13 aya yükseltmek, Steam'de oyuna girip offline'a alıp diğer arkadaşını oynatmak vs.. illegal şeyler değil. Kullanıcı sözleşmesi ile yasadışı şeyler karıştırılıyor. Kaldıki yukarıda bahsettiklerim kullanıcı sözleşmesine de karşı değil.
-
Abi muhtardan ikametgah da almamiz gerekir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvah eyvah 30 yas altimisin? Burda ne isin var dostum o guzel yaslar gittimi bir daha gelmiyor keyfini cikarmaya bak..
E-devletten alabilirsin, muhtara gerek yok. E-devletten alırken sıraya soktu sistem, memur yapay zekası yüklemişler. Lan elektron nasıl sıraya girecek? Akar gider...
Vs'lik bir durum kalmadı zaten koskoca square enix ps çatısı altında paspas oldu sığınacak liman olarak xbox'ı görüyorlar çok güvendikleri ff xbox'a gelse peynir ekmek gibi satacaj onlarda farkında artık.
Benim bugün iki mesajım silindi yok yere yönetimsel anlamda müthiş bir zaafiyet mevcut. Son zamanlarda ne oluyorsa bu sebepten dolayı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X