Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonjoy_xul , dexter342 , QuexSeeL Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132.654
Cevap
308
Favori
4.757.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 66066607660866096610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Oyun değil bu interaktif film olan çöp" diyenler 3000 lira verince müthiş gameplay derinliğine sahip bir oyuna dönüşecek birden Pro Enhanced farkı ile.

Dalga geçip, çöp dedikleri oyunlar 2000-3000 liraya satılacak diye sevinmek garip. Microsoft çaresizlikten veriyor diyelim, madem çöp bunlar Sony niye çöp oyunları satmak istiyor. Zorla sokmuyor ya Microsoft oyunlarını oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Şubat 2025; 21:48:13 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

mürit yazmış oraya gelirse platinlerim diye bunların alayı böyle, çoğu gizli sevdalı zaten xbox'ı olmayan yok

buradaki xbox sahiplerinin çoğunda ps5 yok ihtiyaç duymuyorlar ama müritler öyle değil

• Sözde GOTY oyunları 2 milyon satamıyor. PC’ye çıkardığı oyunlar satamıyor, day 1 zorrent oluyor çoğu. Çakma Overwatch yaptırıyor 400m batırıyor. Sözde Pro diye konsol çıkarıyor içinde max 2070 gücünde gpu; high-end sistem fiyatıyla kitliyor müritlere. Upscale ile düzgün çalışan oyunları da bozuyor.

MS masum kalıyor şu rezilliklerin şu çakallıkların yanında. Indiana Jones, çıkacak olan Doom Dark Ages ve yine Avowed türlerinin en iyisi. Zaten Sony 50 şirketten bir tane fps çıkaramadı.

Kısaca, maviş fanlarının kesinlikle Ms oyunları multi platform oluyor diye savaş kazanmış gibi triplere girmesinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yarın state of çöpte god remaster paketi xbox’a hayırlı olsun

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Rahmetli Xbox'u nasıl bilirdiniz? Valar Morghulis

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Hocam bana RDR 2'nin finalini rakı masasında bir arkadaş yumurtlamıştı, her zaman sosyal medyadan gelmiyor gol yani [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Son yıllarda PC'de, patch beklerken ve fix araştırırken spoiler yeme olayı da başladı. Fix'ler için forumu veya Reddit'i araştırırken spoiler riski oluyor.

Aslında Sony oyunlarının PS exc olduğu dönemler, PC'ciler için daha iyiydi. Bir Playstation alıp, oyunları çıkış tarihinde temiz temiz oynuyorlardı.

Şimdi ise, PC'ye 1-2 yıl bekle, üstüne patch bekle ve ayarları tartış derken, güzelim oyunlar mundar oluyor[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Hiçbir şey, stutter'ı düzeltmek için frame generation açıp, sonra o FG'nin yan etkilerini tartışmaya değmez[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] . Bir PS5 Pro alın, keyfinize bakın.

Zaten daha sonra, oyunların mükemmel halini PS6 veya Steam konsolunda da oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Şubat 2025; 8:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Siz kendi derdinize yanın ne yapacaksınız PlayStation Pro yu, Parası olan alıyor, olmayan taş atıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 12 Şubat 2025; 7:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

Siz kendi derdinize yanın ne yapacaksınız PlayStation Pro yu, Parası olan alıyor, olmayan taş atıyor...

hep derim, öğrenci konsolu xbox series s, en iyi xbox, diğer karakutu bildiğin para israfı, çöp kutusu. Pro ise tam bir sanat eseri. Best place to play. KCD2 de akıyor cihaz su gibi. Bu gece de sadece ps sahiplerinin oynayabileceği goty adayları duyurulacak heyecanla bekliyoruz.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

4 yıl keyifle kullandım series s ama döndük dolaştık yine sony e geçtik.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

ben o kadar kullanamadım hocam, belki ufak bir monitörüm olsa giderdi, tam xbox oyunları güzel gelmeye başladı, ps'e çıkaracakları tuttu, normalde hayatta affetmem indiana jones'u ama mecbur bekliyeceğiz ps5 için olanını.

Ha benim nerede işime geldi, oglanla fortnite oynadık, marvel rivals oynadık onlarda güzel oluyor o şekilde kullanıyorum.

• 100 küsür milyon ps4 satılmış, 14 milyon pro satılmış. O kadar iyi de pro konsollar neden sony kullananlar bile satın almıyor?

Ps5 pro, ps4 pro dan bile daha kötü, işlevsiz bir cihaz. İyi olsaydı herkes alırdı.

50.000 tl e ekran kartsız sadece kasamı yeniledim. Bugün, yarın bir ekran kartı alacağım. Halbuki 30.000 tl e pro da alabilirdim. Ps5 varken kesinlikle pro ya ihtiyaç yok. İşe yaramaz, balon bir konsol. Gta da ciddi fark yaratırsa o zaman değerlendirilir.

Şimdilik pro = çöp oğlu çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Şubat 2025; 10:16:17 >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt
    Ms artık devasa yayıncı. Onlara konsolcu gözüyle bakmamak lazım. Çocukluktan beri blizz ve bethesda sever olarak umarım bu stüdyolar bu çizgide eskisinden daha iyi günlerine kavuşurlar, çünkü zemin hazır artık. Tek bir platforma sıkışıp kalmak yerine daha çok platform daha çok oyuncu kitlesi ve büyüme diye düşünüyorum. Çünkü konsol fanatizm den ziyade oyunların iyi çıkmasından yanayım. İyi çıksında gerisi önemli değil.

Son 1 2 senedir de Ms oyun kalitesinde iyi bir ivme de yakaladı. Halo nun Gears ın Tes in Fallout un özetle hepsinin eskisi gibi güzel kalitede olması dileğiyle……

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

HDR ayarlama ekranındaki o netlik o renklerin canlılığı, anlayamazsınız....

• 2025 yılındaki Gameawards'da göreceğiniz oyunların hemen hemen hepsinin en iyi versiyonlarını oynayabileceğiniz tek yer ps5 pro ve sadece 30 bin tl.

Hep diyorum iki şık arasından yanlış şıkkı seçebilen kişilerden uzak durun, öyle ki onlar doğru tercih yapmayı becermeleri çok düşük bir ihtimal  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 12 Şubat 2025; 11:8:29 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    BRRRRRRRR

• 
Sayfa: önceki 66066607660866096610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.