Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
132.681
Cevap
309
Favori
4.758.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 66056606660766086609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben hayatım boyunca PC'deydim, bu yüzden hep GTA'yı geç oynadım hep de gıcık oldum. Spoiler yememek için bekleme işi çok sinir bozucu oluyor, bir de GTA büyük bir hype'la çıkıyor herkes öf şöyle harika öf böyle harika uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakmak gerekiyor vs. Hele RDR 2'de çektiğim ızdırap bambaşkaydı, pintilik de var serde sırf onun için gidip konsol alasım da gelmiyordu.

Şimdi PS'teyim her türlü çıkınca oyun elimde ama o hissi kimse yaşamasın diye sizin haklı olmanızı temenni ediyorum.

• southpaw16 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç spoiler niye yemiyorum mesela konsol olsun PC olsun seneler sonra oynuyorum yine yemiyorum hocam sosyal medyadada aktifim bayağı insanlar nasıl yiyor anlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x (formerly twitter)
    Digital Foundry (@digitalfoundry) on X
    https://x.com/digitalfoundry/status/1889338906321023443?s=46

ps5 pro yine patlıyor, pssr’da kurtarmamış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Bende öyleyim. Artı spoiler olayından da pek etkilenmiyorum.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Halay çeken ögeler listemize şimdi de halay çeken göl ekledik [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Şubat 2025; 19:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Bu Pssr ilk Ratchet ile falan düştü sağa sola onda fena değildi ne olduysa sonradan patladı birçok oyunda. Bence yine de Fsr kadar sorunlu değil ama. Fakat sektörde yeni olan Intel'in XeSS'i bile FSR'dan iyi. Tabii PSSR'dan da. DLSS ise malum 4 ile uçtu gitti. Diğerleri koalisyon yapsa yanaşamaz DLSS'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Şubat 2025; 19:49:48 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

DLSS 4’teki gelişmenin yarısını Sülün Cerny Playstation’a getirse şimdi $999 dolara Pro satmaya çalışıyorlardı

Geçen MH Wilds'ı denerken bir default ile baktım. 3.7 ile geliyor. 4K Performance modunda biraz sıkıntıları vardı. 4'e çektim tamamen düzeldi denebilir. Öyle bir gelişme var.

made by cerny aga > 4070

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Şu konsolu bir cahillik edip satın alsam valla utancımdan söyleyemezdim kimseye, rezillik.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

PSSR, PS5 Pro kullanıcılarına atılmış bir kazıktan ibaret. Oyunlarda da gördüğümüz üzere pek kullanışlı bir görüntü yükseltme teknolojisi değil öyle ki Mark Cerny'nin PSSR ve makine öğrenimi gibi teknolojilerin PlayStation 6 gibi gelecekteki konsollar için bir hazırlık niteliğinde olduğu ile ilgili açıklamaları var. Pro kullanıcıları bir nevi beta tester vazifesi görüyor.

Mark Cerny Says PS5 Pro And PSSR Are A Preparation For Next-Gen Consoles

Ayrıca AMD RX 90 serisi GPU'lara özel olarak yayınlanacak olan FSR 4 ile epey yol kat etmişler gibi görünüyor. En azından yeni nesil konsollarda shimmering, artifacts gibi sorunlar en aza indirgenmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 11 Şubat 2025; 20:18:49 >

• MisterX06 kullanıcısına yanıt

Bence de 6 çıkana kadar anca oturur PSSR. Dlss de o zamana native'i tamamen geçmiş olur bu gidişle [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• brnbry kullanıcısına yanıt

PS5 Pro sayesinde benzin tasarrufu yapabilmiş olsan böyle konuşmazdın. Seni hater seni…

Pssr falan hep pazarlama lafları Pssr FSR'in yeniden adlandırılmışı o kadar yeni nesil konsollara FSR 4 veya FSR 4.5 gibi birsey gelecek.

Sony buna Pssr Pro diyecek , Xbox ise Xssr Ultimate diyecek bizde oynayacağız.

Yeni nesil konsollar için asıl devrim Frame Generation olacak. 4x , 8x , 16x kare yaratmayı dayayıp o şekilde 4k açacaklar.

Bu teknolojiler Pclerden çok konsollara uygun şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Şubat 2025; 20:54:40 >

Evet FSR 4'te güzel bir ilerleme var gibi görünüyor. Ayrıca FSR sonunda yazılım tabanlı olmaktan çıkıp Nvidia'daki gibi ekran karti üzerindeki özel işlem birimleri ile uygulanacak.

Yeni nesil konsollarda yüzde 90 bu teknoloji olacağı için bizim açımızdan FSR'in gelişmesi diğerlerinden çok daha önemli.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Exc.'lerin yanında üçüncü partiden Hellblade II konuşuluyor...

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Sunum yapıp kendileri oyun yapmak yerine milletin Pc ve Xbox'da ücretsiz oynadığı oyunları size 3000 liradan satacağız deseler ben pek memnun olmam. Zaten aylardır oyunda çıkmadı artık Ps5 Pro'nun durumu gerçekten trajikomik hale gelmeye başlıyor.

• Periah kullanıcısına yanıt

Sony değil çaresizlikten MS rakip konsola duyuruyor o oyunları. Ücretsiz dağıttı, kimse kendi platformlarında yüzüne bakmadı...

• Periah kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, aynı grafik mimarisini kullanıyorlar nihayetinde. Mark Cerny bu pazarlama hilesini her fırsatta yapıyor. PlayStation’da yer alacak teknolojileri tanıtırken AMD’nin henüz genel pazara sunmadığı veya duyurmadığı donanım ve yazılım özelliklerini Playstation'a özelmiş gibi öne çıkarıyor. Tam bir cingöz bu Cerny.

Frame Gen olayı konsollara rahat bir nefes aldırır ama AMD oyun geliştirme tarafında daha fazla partner ile çalışması gerekiyor. Bir teknolojiyi sunuyor ama devamını getiremiyor. Nvidia bu konuda AMD'den fersah fersah önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 11 Şubat 2025; 21:15:9 >
  • hellblade 2 ps5’e gelsin de gecen sene oyunu gomenlerin satin alip oynadigina tanik olalim ahahahah

• 
Sayfa: önceki 66056606660766086609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.