Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LinkX , oliwander , Bonjoy_xul Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
131.639
Cevap
310
Favori
4.722.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 59775978597959805981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu harici mesajları kaldırdım. Kusura bakmayın. Müdahale eden Yönetici arkadaşa da teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerine gelmeyince kaldırtılır zaten şaşırmadım:) Gerçekler acıtır böyle işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Hocam ısrarla polemik yaratma çabanıza devam ediyorsunuz. Galiba ben derdimi tam anlatamadım. Yazmış olduğunuz yazı doğru yada yanlış olmasının ötesinde bu konu başlığı ile alakasız durumda. Konsolların tartışıldığı veya kıyaslandığı bir başlık altında böyle gönderilerin bir anlamı yok. Size tavsiyem Gta 6 ana konusu altında bu kıyaslamayı yapabilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ilgili link aşağıda

https://forum.donanimhaber.com/grand-theft-auto-vi-onaylandi-ana-konu--147482799-4

• XANTOS-07 kullanıcısına yanıt
    Valla 40 olursa asla almam normal sürümler 15 e düşecek iyice ama pro 40K farka bakın belki spotcular uyguna getirir

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Cevabı ilk veren sensin. Ben ortaya konuşuyorum. Sana ne oluyorsa sahibi gibi. Sana mı soracağım nerede ne konuşacağımı. En kötü silinir gider. Tanımam etmem seni. Sal kardeşim….

• 35k ve ustu olursa almam PC toplamak daha mantikli

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Bu ne saçma politika Sony böyle yaparken Xbox kendi oyunlarını Sony e getiriyor Sony bir kerede oyuncuların iyiliği için karar alsın

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Gerçek değildir demiştim ama IGN de tweet atmış.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Şahsen ben beğendim Persona hocam.

• ff16 ps plus kütüphanesinde gozukuyormus. her iki konsola da sahibim ancak Playstationi cok cok daha fazla kullanmaya devam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

"Xbox defence force" hocam. Bu Paul Tassi, Jez Corden, Ryan McCaffrey, Colt Eastwood gibi isimler xbox pr takımının bir parçası zaten. Bu isimlere göre Xbox yönetimi hata yapamaz. Ortada konsola çıkmayan bir oyun varsa, ya Sony para vermiştir yada geliştirici ekip beceriksiz olduğu için oyunu optimize edememistir. Olayın aslı şu şekilde;

Ekip zaten optimizasyon için yeterli kaynağa sahip değil. Olan kaynağını da kendi ülkesindeki en yüksek potansiyele sahip pc için harcıyor. Zaten oyunun pc performansı bile çok iyi durumda değil. Konsollar konusunda ise Sony bu adamlara optimizasyon için maddi destek sağlıyor. Bu adamlarda aynısını Xbox tarafından bekliyor ama oradan böyle bir adım gelmiyor. Eee tabi bu durumda çıkış tarihini geciktirmemek için Xbox versiyonunu öteye atıyorlar. Oyun illaki o konsola gelecek çünkü gereken parayı kazandı adamlar. Buradaki sorun hype devam ederken o konsola çıkmamış olması. 3 4 ay sonra eski hype olmadığı zaman satış rakamlarıda bu günkü gibi olmayacak doğal olarak. Yani Xbox yönetimi yine potansiyel bir satış şansını kaçırmış oldu. Eee bu durumda yönetici ekip eleştirilmesin diye suçu öteki tarafa atma işi de bu yukarıdaki pr tayfaya döndü. Bu paul tassi denen elemanın konsollar çıktığı dönemdeki yazılarına bir bakın. Adamın bu konularda bilgi ve öngörüsü sıfır. Kaynak verilecek bir adam değil

• Zooe kullanıcısına yanıt

Güzel bence de

1 Trilyon Dolarlık doğalgaz bulduk diyen adama inanan kitle ile, "XBOX'a oyun yapılmasını Sony engelliyor" diyen kitlenin kafa aynı kafa. Anlamak zor gerçekten.

Ben öyle nette gördüğüm her habere atlayan biri değilim.Ama bu haberin kaynağı Forbes ve IGN.Dün gece IGN de tweet attı.Bir şeyler dönmüş gibi , bakalım çıkar kokusu yakında.Normal şartlarda özel anlaşma yapan reklamını da yapar zaten.Garip bir durum var ortada.

• Sony Wukong için exc anlaşması yapsaydı bunu duyurur hatta marketing kısmını da hallederdi.

Series S'in vasatlığına bahane aramayın, her yalan habere atlıyorsunuz. BG 3'e de mi ödedi Sony? Tonla Capcom oyunu Xbox'u es geçiyor, onlara da mı ödedi Sony?

Hayır. Series S vasat.

• Microsoft'un beceriksizligini Sony'e atarak suçlu bulmaya çalışıyorlar. XSS kimsenin umurunda bile değil ölü taklidi yapıyor firmalar artık. Geçenlerde keşke XSS hiç olmasaydı diyen geliştirici isyan etmişti. Phantom Blade Zero geliştiricisi de only PS5 & PC dedi. Üvey evlat muamelesi görüyor, bu haberi yapanlar Microsoft bünyesinde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 30 Ağustos 2024; 14:30:10 >
  • Bu yalan haberleri Damage Control için Micrososft bile yaptırıyor olabilir.

Series S yüzünden resmen Xbox'un itibarı yerlerde. Oyunların es geçtiği konsol konumunda görünüyor şuan. Bu algıyı kırmaya çalışıyorlar.

• Lunatic Ignus: Forbes ve IGN yalan söylüyor. Wukong PS5 exclusive değil.

Tam Açıklaması:

Black Myth: Wukong hakkında bilgi sızdırmasıyla ünlenen asyalı leaker Lunatic Ignes, Forbes ve IGN'nin yalan söylediğini, Sony ile Game Science arasında herhangi bir para alışverişi yapılmadığını vurguladı.

Game Science, oyunun Wegame'de yayınlanması için Tencent ile sözleşme imzaladı.

Black Myth: Wukong'un Microsoft konsollarına çıkmamasının tek nedeni Series S'tir.

Bu sözde "güvenilir kaynaklar" iftiralarla dolu ve muhtemelen bu açıklamalar için onlara para ödeniyor.

x (formerly twitter)
    Lunatic Ignus (@ignusthewise) on X
    https://x.com/ignusthewise/status/1829255861895868879

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 30 Ağustos 2024; 14:36:16 >

• 
Sayfa: önceki 59775978597959805981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.