Microsoft bu aleti kenara atmadığı sürece geliştiriciler ile arasını bozmaya devam eder. Param var her şeyi hallederim kafası oyun sektörüne zarar veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5980. sayfa)
-
-
Jelibon rezervi bulan var birde,onu es geçemezsin🤓
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar değillerdir canım. Yoksa olabilir mi :)
-
Astro Bot Launch Trailer yayınlandı, bu oyun Ff7 Rebirth ile birlikte en büyük Goty adayıdır.
PlayStationyoutubeLearn More: https://www.playstation.com/games/astro-bot/ Gear up for a supersized space adventure with ASTRO BOT! Charge into a brand-new, supersized adventure with ASTRO across more than 50 exciting and diverse worlds. Available on PS5® September 6, 2024. Pre-order now. #ps5 #ps5games #astrobothttps://www.youtube.com/watch?si=MRNHg9AEGxGNtIHI&v=unYFdcEjV9k&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok zor bir ihtimal hocam. Satılan konsollara bakarsak Series S daha önde X e nazaran. Şimdi bu konsolu kenara atarsa milyonlarca kullanıcıyı çöpe atmış olacak. Nesil başında bu durumu insanlara anlatmış olsaydı bir nebze anlardım ama hem bu forumda, hemde bir önceki mesajda belirttiğim "defence force" ekibinin içindeki insanlar Series S'in bu sıkıntısını göz ardı ettiler. Ps5'ten daha iyi diyenler bile vardı.
Xbox ile ilgili sıkıntı her zaman bu oldu. Söyledikleri ile gerçekte olanlar çoğu zaman tutmuyor. Nesil başında iki makine aynı, Series S 1080p makinesi diyorlardı. Aaron Greenberg: bizim için standart 60 fps, 120 fps hedefimiz diyordu. Oyun 2 konsola da çıkmak zorunda diye şart koştular ve bunu insanlara söyleyip bu makineyi alın oyun kaçırmayacaksiniz dediler. Şimdi bu firmaya güvenip alan adam mağdur olursa dava açar. Trde umurunda olmaz ama Abd, avrupe gibi yerlerde sıkıntı çıkar. O yüzden bu nesilin tek kurtuluşu komple kapatmak gibi duruyor onlar için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Stalker 2, XSS de 25 FPS çalışıyormuş. GSC optimize üzerinde çalışıyormuş hala.
Olur mu öyle şey hocam. Sony para vermiştir kesin. Bence tekrar bi baksınlar. Normalde Ps5'den daha iyi o konsol.
Adamların en normal habercileri bu. Gerisini siz düşünün artık.
-
Oha harbi bunları yazmış, yuh.
-
Bu Tom Warren son 1-2 senedir xbox aleyhine de haber yapmaya başladı, öncesinde hiç yapmaz hep destek verirdi, ne olduysa son senelerde bilemiyorum.
Haberciliğe asla güvenmemek lazım tek başına. Şirketler 3 5 daha satayım diye elini kolunu bulaştırmadığı kimse kalmıyor. Bu aletleri test etmenin yolunu keşke hepimiz bilsek de kendi testlerimiz ile kendi kararlarımıza varabilsek.
Zaten bilinçli tüketici olabilmek bunu gerektirmez mi?
Acaba tükettiklerimizin ne denli olduğunu sadece başka kaynaklardan öğrenebiliyorsak o tükettiklerimizi hak ediyor muyuz?
-
Yine yapmıyor ki hocam. Sadece Xbox'in oyunlarını rakibine getirmesi fikrini desteklemiyor. Ps tarafına oyun getirme kararını eleştiriyordu. Tabi bu arada Sony konsola özel oyun duyurduğu zaman hemen ilkeli gazeteci moduna giriyor her Xbox fanatiği gibi. Stalker neden 3 ay bir konsola özel oluyor diye hiç yazısını bulamazsın mesela. Bu oyun medyası içinde doğru dürüst iş yapan tek adam Jason Schierer. Onun harici neredeyse herkes bir tarafın Pr ekibi gibi çalışıyor. Bende Jason hariç hiçbir gazetecinin haberini referans olarak almam. Geri kalan herkes net şekilde bir tarafın bedavacı adamıdır.
Aynen katılıyorum.
Tek kurtuluşları, yeni nesil geldiğinde, eski nesile oyun yapmayı bırakmak. Dua etsinler sağlam oyunlar gelmiyor pek. Gelse işleri iyice yaştı.
-
-
O yüzden mi Activision satın alım öncesi call of duty ve başka oyunlar için Sony nin Xbox a çıkmaması yada geç çıkması için anlaşmaya çalıştığı bilgileri ortaya çıktı , onlar hangi kitle senin gözünde acaba ?
Wukong'dan bahsediyoruz. Series S yüzünden sorun yaşıyor XBOX. Bir de COD'un XBOX'a çıkmaması olayını yanlış biliyor olabilir misin? MS exclusive olmaması için uğraşması olmasın Sony'nin?
-
Activision alımı sonrası dava süreci olmuştu o süreçte Sony nin call of duty ve bazı oyunların Xbox a geç gelmesi yada hiç çıkmaması yönünde anlaşma yapmak istedikleri ortaya çıktı bu hamleye karşılık Xbox Activisioni satın aldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolentooo -- 31 Ağustos 2024; 5:15:25 >
Pro bekliyorum bende almadım bu nesil konsol pc v ps4 ile idare ediyorum pro alayım bari dedim de hayaller hayatlar olacak sanırım :) ben ps5 slim düşer ps5 pro da çok bir fark olmaz diye düşünmüştüm gecen nesil gibi ama çok ters köşe oldum şuan birde ps5 için oyun depolamıştım tonla pert oldum şuan :))) ve kararsız kaldım duyurulsun bir resmi fiyatı görelim bakalım ne olacak.
sony bu nesil bizi çok üzdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 31 Ağustos 2024; 10:10:6 > -
Capcom'un kıdemli ismi Hideaki Itsuno, 30 yılı aşkın sürenin ardından şirketten ayrılıyor.
Hideaki Itsuno (@tomqe) on XtwitterHideaki Itsuno (@tomqe) on Xhttps://x.com/tomqe/status/1829814090942070886 -
ben aylardir tom warren’in para icin daldan dala atlayan bos adam oldugunu soyluyorum bir de bunu savunanlar vardi, adam 2 sene once xbox fanboyu iken bir anda microsoft dusmani oldu neden acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X