Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oliwander , Bonjoy_xul Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
131.639
Cevap
310
Favori
4.722.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 65506551655265536554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Caped'cim daha düne kadar PC tü kaka diyordun şimdi PC'ye transfer olmaktan bahsediyorsun :) Caped'de PC'ye geçerse bu konu anlamını yitirmiş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 31 Ocak 2025; 0:45:41 >
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt
    Midesi bulanıyordu hatta Pc muhabbeti görmekten geçen gün 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu kapatılsın konu kapatılsın diyip duran arkadaşlara sesleniyorum
    Konuya girmezsiniz olur biter bu ne hırs anlamıyorum
    Ben ps5 ı satmış gamepass+gfn+ 3050 ti li laptop sahibi olarak bu konuda takılmayı seviyorum
    Beğenmeyen girmesin .

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    En büyük kozda gidince haklı olarak adam da vazgeçti
    Bence tebrik etmek lazım 😃

• Xbox Sega'nın kaderini yaşıyor

Playstation bir platformu daha tarihe gömmüştür

Playstation + Nintendo en iyi oyun tecrübesini sunacak size

Ben PS oyunlarının bir sonraki nesilde PC portu almayacağını düşünüyorum. PS5'te 10 milyon satan Spiderman 2 PC'de 20 bin anlık oyuncuyu bile aşamamış. PC'de oyunları kötü satıyor.

Son haberlere göre GT7 PC Port'u da iptal edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 31 Ocak 2025; 0:50:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Körü körüne bir konsolu savunmamak lazım ama Microsoft oyunları PSN Plus'a eklenmezse uzun vadede Xbox'ın işine yarar gibi bu süreç.

• Songbird0 kullanıcısına yanıt
    Yeni Ceo exclusive mantığına karşı biriymiş. Geçen sene açıklaması olmuş hatta bu yönde. Anlık oyuncu sayısı ile satış ölçmek direkt doğru değil bence. İlk oyun 1.5 milyon satmış. İyi bir sayı. Ben hiç sanmam vazgeçeceklerini, aksine daha da çabuk gelecektir. Yılın oyunu Astro Bot'un satışı bile 2 milyondu en son. Bu şekilde işleri zor maddi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 31 Ocak 2025; 0:57:48 >

Sega ile arada çok fark var sega sıradan bir oyun geliştiricisiydi Xboxun arkası çok sağlam canları sıkılırsa iki nesil daha böyle takılırlar zaten artık zarar etmeleri imkansız oyunları switch 2 ve PS5 üzerinde de deli satacaktır.

PC portuna daha çok abanırlar bence tam tersine xbox tarafına oyun getiremeyeceğine göre pc kullanıcılarına göz dikecektir PS 1 milyon civarı satıyor genelde oyunları ancak sadece port yaptıklarını unutmamak gerek reklam yok bir şey yok gayet iyi kar bırakıyordur oyunları.

Güldüm. Xbox bitti yeni hedef pc sanırım. İşiniz çok zor. Neyse kolay gelsin size En son pssr ile uçacak fpslerin hayallerini kuruyorlardı. Sonuç halay şov.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 31 Ocak 2025; 1:16:24 >

Caped olmadan bu konunun bi anlamı kalmaz. Son kale Caped

Sony Horizon Zero Dawn'ın PC'ye gelişiyle birlikte satışlardan memnun olduklarını keza God of War'da öyle ve daha fazla oyunu PC platformu ile buluşturmaya devam edeceklerini açıklamışlardı ki Hiroki Totoki'de aynı şeyleri söyledi.

Exclusive sayfası PS için kapandı Timed Exclusive olayı ise iki yıldan bir yıla indirgendi bir sonraki jenerasyonda ise oyunların PC ve PS platformları için eş zamanlı olarak yayınlanmayacağının garantisini kimse veremez. Playstation demek aynı zamanda PC demek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 31 Ocak 2025; 1:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22MARTLI

Güldüm. Xbox bitti yeni hedef pc sanırım. İşiniz çok zor. Neyse kolay gelsin size En son pssr ile uçacak fpslerin hayallerini kuruyorlardı. Sonuç halay şov.
    Ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım ama PS5 Pro'da Xbox oyunlarını en yüksek ayarlarda oynayacağım evet. Xbox oyunlarından en iyi konsol performansı almak isteyen PS5 Pro alıp geçer

Hala öyle ama platform kalmıyor böyle giderse el mahkum. Bizim oynadığımız kıymetli iplerin playstation denen oyundan mahrum platformda ne işi var hangi akla mantığa sığar
    Halo’yu da getirecekler

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Uğur abi bende dedim ama yok ölürüm yine de PS almam diyor

Exc kalmadı artık sony de o gemi kaçtı nintendo taşıyor bayrağı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Sega ile arada çok fark var sega sıradan bir oyun geliştiricisiydi Xboxun arkası çok sağlam canları sıkılırsa iki nesil daha böyle takılırlar zaten artık zarar etmeleri imkansız oyunları switch 2 ve PS5 üzerinde de deli satacaktır.

PC portuna daha çok abanırlar bence tam tersine xbox tarafına oyun getiremeyeceğine göre pc kullanıcılarına göz dikecektir PS 1 milyon civarı satıyor genelde oyunları ancak sadece port yaptıklarını unutmamak gerek reklam yok bir şey yok gayet iyi kar bırakıyordur oyunları.

Xbox'ın arkasında Microsoft'un olması bu durumu sürekli devam ettirecekleri veya sonsuz bütçeleri olduğu anlamına gelmiyor sonuçta bu şirkette belli başlı gelir gider durumu, yatırımcıların beklentileri vesiare var

"Arkası sağlam" olsa satın aldıkları stüdyoları kapatmaz, çalışanları işten çıkarmaz, rakip konsoluna oyun portlamazdı.

Ayrıca grafiği bulamadım ama Xbox gelirlerinin %65'i Playstation platformundan gelmiş ve son olarak gelir durumu da geçen yıllara göre hep düşüyor. Xbox ölüyor net bir şekilde

x (formerly twitter)
    VGC (@VGC_News) on X
    https://x.com/vgc_news/status/1884725488129597819?s=46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 31 Ocak 2025; 1:44:37 >

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

PC'yi bir kenara bırakırsak PS'e kıyasla Xbox'ın Gamepass sistemi sayesinde cezbedici bir yanı var. Alınan stüdyolar da meyvesini vermeye başlamışken birçok kaliteli oyuna ilk günden yalnıza cüzi bir abonelik ücretiyle erişebilmek halen bir avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 31 Ocak 2025; 1:32:27 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Ps ile geçmişte şahsi bir meselesi olmuş sanırım. :)

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Tek tek cevap yazmayacağım herkese bu konuda. Cevap da vermeyeceğim. Kimseye bilenmiyorum kendi fikrimi belirtiyorum sadece. Yanılıyor da olabilirim

Playstation oyunlarındaki PC portlarının satış rakamları rezalet. 1-2 milyon komik rakamlar.

Playstation oyunlarındaki maliyete bakarsak portlamaya bile değmiyordur yeni oyunlar. Bunların bir kısmı sorunlu çıkıyor bir de

Demografi farklı PC oyuncusu Playstation oyunu sevmiyor.

FF7 Rebirth o kadar gelsin deniyordu ilk saatlerde 107k torrent indirmeye ulaştı. Steamde ise 40k gibi rezalet bir anlık oyuncu sayısına ulaşmış bu kadar bilinen bir seri için olay rezaletten ibaret

Spiderman 2 de aynı rezalet olay

Halbuki 2.5 milyon PS5 satışına iyi değil deniyordu.

Bu ne perhiz ne lahana turşusudur ?

Ben Playstation'ın gelecek nesildeki projeleri için PC portlarından vazgeçeceklerini düşünüyorum

İyi akşamlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 31 Ocak 2025; 1:42:6 >

• 
Sayfa: önceki 65506551655265536554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.