Bu nesil gördüğüm en stabil, optimize ve güzel gözüken oyun olabilir FH5. Series X'ten sonra PC'de oynayınca şaşırmıştım çok büyük farklar görememiştim çünkü. Mevcut konsollarda gayet taş gibi gözüküyor oyun. PS5 Pro'da Series X'e göre kalite modu 30 değil 60 fps olarak gelir diye düşünüyorum. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6554. sayfa)
-
-
Bu konunun pc vs ps olması lazım artık daha çok kullanıcı çeker araya nintendo da eklenmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi be Sony hazır FH5 gelirken sen de şu GT'yi PC'ye getir artık
-
Sometimesidrinkteayoutubewho cares tbh Join this channel to fund my bad decisions: https://www.youtube.com/channel/UC32prHfRlQmS-YT3ktq8j-g/joinhttps://www.youtube.com/watch?si=Qh_KAJ_GqKBBCR5i&v=LgSFc7GCtCw&feature=youtu.be
-
Pc vs nintendo olması lazım bu konun. Diğer ikisi konsol olmayı unuttu çünkü. Biri rakip konsola çalışıyor diğeri de paso pcye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz 7/24 forza yı gömmüyor muydunuz
Ben mi yanlış hatırlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cnbzkrt"Güruh" betimlemem hatalı olmuş, o konuda özür dilerim herkesten, sabag iş-güç derken kelimeler kafada tam oturmuyor bazen.
Fan kitle için deyebileceğim tek şey umarım bu durumdan en kısa zamanda kurtulmaları olmasıdır, bünyeye zarar bence başka birşey değil.
Konsolları donanımlardan hariç birbirlerinden ayıran zaten tek özellik kendi platformuna özel oyunları, ama o da artık konsollara zarar vermeye başladı, iyi bir yapım diyebileceğimiz AAA tarzı yapımların maliyeti ve üretim zamanı dudak uçuklatır vaziyette, film endüstrisini geçmiş durumdalar hatta.
Xbox zaten Xbox One zamanı ile düşüşe geçti Series serisi ile bunu perçinledi aslında vakitleri vardı ama Gamepass, satın alınan stüdyoalrın hizaya gelmesi falan derken elden kaçırdılar o treni ama şuan ki dönüşüm geçirdikleri vaziyet bütün oyunculara kazandırdı ve bencede çok iyi oldu.
Nintendo ile anlaştılar, Geforce Now üzerinden Gamepass oyunları oynanabiliyor, Playstation platformuna bütün oyunlarını getiriyorlar derken kazanan platform değil biz oyuncular oldu.
Sony nin de bu yoldan gitmesi gerektiğini savunduğum kısım zaten maliyet ve zaman kısmı, yetmiyor adamlara 5-6-7 sene sürüyor bir yapım kaç satacak ki bu yapım da 7 yıla değdi iyi sattık desinler, ortamala olarak yanlıi bilmiyorsam PS EXC oyunlarının 9-10m bir satış rakamı var, PS4 110M+ , PS5 65M+ civarı bir satış rakamı var, yani aslında konsolları döndüren özel yapımlardan çok üçüncü parti oyunlar , çok az bir kitle özel oyun seçiyor.
Nintendo Switch'te GeForce Now uygulaması yok diye biliyorum, hatta resmi olarak browser'da yok, anlaşma yapıp, yapmadıkları konusunda emin değilim.Yalnız ben bazı arkadaşlar karşı çıkıyor olsa da, exclusive oyunların önemli olduğunu düşünen kesimdenim. Bunların az veya çok satmasından ziyade oynayabilmek için konsolu almak gerektirmesi. Exclusive oyunlar sektörün önemli oyunları, marka vizyonunu yansıtmaları, vitrin oyunu olduğu için ayrıca özenilmesi, çıktıkların konsolların özelliklerini sonuna kadar kullanabilme potansiyelleri bence hala bu oyunları önemli kılıyor.
Bakalım ileride nasıl bir politika izleyecekler, şimdiden tahmin etmek zor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 31 Ocak 2025; 12:2:59 >
-
Şöyle bir sızıntı var, ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez...
ıconeraGT7 port has been shelved and will no longer be ported to pc.https://icon-era.com/threads/gt7-port-has-been-shelved-and-will-no-longer-be-ported-to-pc.15644/ -
Xbox bir sonraki konsolunu PC konsol arası hibrit bir şey cikarmayacaksa hiç boşuna konsol çıkarmasın. Bu saatten sonra satmasinin anlamı yok. Bende 2 konsol da var ancak bir sonraki jenerasyonda Xbox almam şu durumda.
Xbox PC gibi bir masaüstü modu ve Steam getirirse anca öyle alırım ki anlamı olsun.
PlayStation 6 döneminde PS satış rekorları kiracaktir.
Microsoft gerçekten rezil yönetilen bir firma. Nokiayi batirmalarina şaşırmamak lazım. Zamanında Office ve Windows ile suyun başını tutmasalar çoktan batarlardi. Şu firmanın sonradan girip de başardığı bir şey yok.
Iki tane forza var. Biri motorsport diğeri horizon serisi, motorsportu ne kadar gömdüysem, horizon serisini misli ile övmüşümdür. Ayrıca oyunlara platformundan dolayı herhangi bir düşmanlığım kesinlikle olamaz. Her ne kadar ps tarafına daha yakın olsam da, iyi bir oyuna asla hayır demem. Pc, xbox, Nintendo hiç farketmez. Gerçek bir oyuncu için platform ayırımı olmaz.
Seneler önce Nvidia geforce now sızıntılarında çıkan her oyun geldi bi GT7 ile Demon's Souls kaldı yav..
-
Oyun çıkalı bayağı bir zaman geçti, aslında PC oyuncuları da oynamalı bu güzel oyunu...
-
-
GT7 PC portunun iptal edildiğine dair iddialar var. Sen kalk PSVR 2'yi resmi olarak PC'ye getir destekle ama PSVR'ın hakkını verecek tek oyunu yani GT7'yi PC'ye getirme enteresan kafalar bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 31 Ocak 2025; 13:38:10 > -
iconera’ya inanmam ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinin de PC portu iptal edilmiş diyorlar. İddialar o yöndequote:
Orijinalden alıntı: brnbrySeneler önce Nvidia geforce now sızıntılarında çıkan her oyun geldi bi GT7 ile Demon's Souls kaldı yav..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demon's Souls gelir. Geçen sene tüm oyunları bilen sızıntıda Demon's Souls en son gelecek diyordu. TLOU2 de geliyor. Yazın veya sonbaharda Demon's Souls da gelir.
-
Bence de 2 oyun kaldı zaten toplasan. İkisi de gelir. Yeni oyunlarda zaman aralığı da 1 yıla indi. Her porttan ortalama 100 150 milyon dolar gelir elde ediyor Sony. bundan kim vazgeçer.
-
Başına zaten exc. karşıtı adam geldi. Fanlar biraz kendini kaptırıyor vazgeçecekler falan diye. 1-2 milyon satması demek yeterli zaten adamlara. Ana fiyattan satıyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 31 Ocak 2025; 14:31:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X