< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 31 Ocak 2025; 16:47:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6556. sayfa)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
yapıldı zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haberler gelmeye devam... Fable gibi yeni gelecek oyunlar day 1 aynı anda PS5'e çıkacaklar. Starfield ve FS24'ü önceden söylemiştik...
vandal
Starfield, Fable y Microsoft Flight Simulator 2024 llegarán a PlayStation 5 y Switch 2, según nuestras fuenteshttps://vandal.elespanol.com/noticia/1350777664/starfield-fable-y-microsoft-flight-simulator-2024-llegaran-a-playstation-5-y-switch-2-segun-nuestras-fuentes/ -
Son gelişmelerden sonra Xbox adı altında kimsenin yeni bir konsol beklentisi kalmadı galiba. Bu en çok senelerdir achievement kasan oyuncuları üzmüştür, vallahi ne kadar kızsalar haklılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Achievement kısmını pcden devam edebilirler. Sony oyunları için bile pcden trophy alınabiliyor. Tek sıkıntı oyun kütüphanesi. İnşallah ilerde pc - xbox oyun kütüphanesini birleştirirler. Tüm sorunlar çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 31 Ocak 2025; 17:21:15 >
Vallahi bunu yaklaşık 20 yıl achievement kasan arkadaşlara açıklayamaz MS. Onca dijital oyun buraya alınmış achievement için, gerçekten çok zor bir durum. Onca para dökülen dijital kütüphaneler de anlamsız hale geldi. Özellikle PC'den hiç haz etmeyen oyunculara...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 31 Ocak 2025; 17:25:27 >
Bir nesil daha konsol çıkaracaklarını düşünüyorum veya xbox işletim sistemini pazarlayıp asus vb gibi şirketlere mini pc şeklinde konsol çıkarttıracaklardır o piyasada hareketli şuan.
Ancak yapılacak en mantıklı hareket ana konsol ve el konsolu çıkartıp artık tamamen gamepass satmak 30 milyon konsol mantığıyla değil alan herkesin abone olmasını sağlamak önemli artık cihazı mı paspasa bağlarlar paspası mı cihaza bilemiyorum ama zaten kafalarına göre yönetiyorlar çok sorun yaşamazlar
-
Şu şartlar altinda konsol çıkartma maliyetine gireceklerini sanmıyorum. Adamlarda para var doğru ama niye kârdan fedakarlik yapsinlar ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 31 Ocak 2025; 17:29:44 >
Aslında kütüphanene heryerden erişebilir olmak güzel bir şey. Steam kullanmayı oyüzden seviyorum. El konsolu , pc belki ileride konsollar. Kütüphanen heryerde. Birde pcden haz etmeme konusunda konsollarda her geçen gün pcye dönüşüyor. Ön yargılı olmamak lazım.
Konsol firmaları arasında bunu yapabilecek tek şirket kendileri. 3-5 milyar dolar yakmaktan kaçınmıyorlar zaten. Phil Spencer da çoktan “Yeni Xbox geliştirilmekte, Surface ekibi bunu iyi yapacaktır.” diye söyledi.
Ben artık dediğim gibi düşünüyorum; bir nesil daha konsol çıkartıp sonra ya farklı firmalarla anlaşacaklar ya da bulut oyunculuğa iyice kaydıkları için TV veya Fire Stick gibi cihazlarda tek tuşla Xbox profiline gireceğiz. Çok riskli oynuyorlar, ama tutarsa da kimse karşılarında duramaz. Çünkü nerede bir bağımlılık yapıcı oyun varsa—Call of Duty, Diablo vs. gibi seriler—hepsine sahipler. Üstelik PC platformunda da kendi marketleri var.
Aşırı güçlü olmaları sorun bence keşke apple vs girse bu oyun sektörüne veya en azından Sony ile beraber işler yapsa.
-
Duyumlarıma göre, forumun çok ünlü WhatsApp grubunda, toplu XBOX kırma eylemi yapacaklarmış. Arkadaşlar kırmayın. XSX'e 5.000, XSS'e ise 3000 lira verilir. Biblo olarak kullanırız.
-
Microsoft dan kampanya getir series s i götür ps5 i , getir series x i götür ps5 pro yu :)
O değil de bu series cihazlara windows linux falan kurulsun bari de pc ihtiyacını gidersin en azından :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 31 Ocak 2025; 18:0:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Psn iyice google playstore'a dönmüs cercöp ne ararsan var
-
Ben de bir gün kurulursa diye alacağım. Kenarda dursun. Şöyle native Linux kurulsa, daha çok satar
-
Konsol falan çıkarmayacaklar zaten hocam. Satya Nadella bas bas bağırıyor. Artık büyümeyi değil karlılığı hedefliyoruz diye. Zarar eden yada sürdürülebilir olmayan her departmanının fişini çekecekler yakın zamanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türkçe gelirse süper
Yıl olmuş 2025 hala konsol çıksın diye bekleyen mi var ? Adamlar telefondan televizyona her yere girecek kutu karşısında oynayan kaldı mı 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaldi evet kral bir 150-200 milyon insan kadar var satislara bakinca. Eminim telefonunla muazzam oyunlar oynuyorsundur kiskandik.
-
Forza üçüncü parti haberini ilk duyuran eXtas1 Gears of War Trilogy Collection yolda diyor.
PS5 day 1...
resetera
[eXtas1s] Gears of War Trilogy Collection will be announced as multiplatform, day one on PS5, remasters of all 3 games, crossplay between PS5/Xbox/PC Rumorhttps://www.resetera.com/threads/extas1s-gears-of-war-trilogy-collection-will-be-announced-as-multiplatform-day-one-on-ps5-remasters-of-all-3-games-crossplay-between-ps5-xbox-pc.1097049/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 31 Ocak 2025; 19:41:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X