Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tepeb , frkmngr9153 , GALDER Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir - 19 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
131.719
Cevap
309
Favori
4.725.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 65826583658465856586
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı olay laptop'lardada var. Sıfırına yakın fiyat istiyorlar 3 sene kullandıkları makineye.

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Fingdom Come Deliverance oyununu online gaas oyunların peşinde koşan diğer firmalara ve Sonye kuş beyinli Jim rayn ve Herman lavugunun münasip bir yerine sokacaksin bunu düşük bütçeyle de güzel oyun yapilabiliyormus demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 7 Şubat 2025; 21:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt

Ayrıca oyunlar artık online içeriği oldukça fazla. Neredeyse online olmadan bir işe yaramıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

5090 ile youtube da akarlar artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güler misin ağlar mısın :)

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Cihazda FPS kalmadı bunlar yüzünden killzone iptal bu iptal köşeden köşeden yaparlardı işte [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Live service olsaydı 500 milyon dolar bütçe ayırırlardı

Ben hep bluepoint bir şeyler yapıyorlar denildiğinde yeni ip üzerine çalışıyorlar zannediyordum. İptalle servis olduğu çıktı. Druckmann’ı ne yapıyor biliyoruz. Ama büyük ihtimal ps6’nın hemen öncesine denk gelecek. Cory Barlog’tan ses yok. Haftaya showcase gelebilir diyorlar. Artık bir şeyler duyurmaları gerekiyor. Bu iptallerle jenarasyon yediler.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    PS6 dönemi sağlam geri dönüş olacak gibime geliyor umarım öyle olur ancak bu nesil için beklentim iyice düştü naughty dog tek oyunla kapatacak gibi yine varsa yoksa insominac karınca gibiler mübarek

Harbiden aglanir, çok güzel seriydi

• Cidden kafam kaldırmıyor artık PC ile uğraşmayı. Bir oyun çıkıyor optimizasyonu iyi mi, çökme sorunu var mı, driver çıktı mı vs vs ya günde 2-3 saat oyun oynayacağız bunlarla mı uğraşalım? Önceden PC tarafını hep savunurdum ama sadece oyun oynamak için üretilen cihazlar varken ve “asrın oyunu” beklentisiyle çıkacak olan GTA 6 önce konsollara çıkacakken PC övmek tamamen boş geliyor. Dünya kadar para verip 5xxx serisi PC toplamak yerine yarı hatta belki çeyrek fiyatına bir PS5 alıp hiç bir şeyle uğraşmadan sadece oyun oynayacağım artık.

• sony rezilliklerine bir başkası daha ekleniyor

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Konsol rahatlığı çok farklı hocam, ama bu nesilde bozdular. Şimdi yeni Battlefield çıkacak, bildiğiniz gibi multiplatform olacak. Klavye-mouse ve yüksek FPS ile oynayan insanlara karşı bizi oynatıyorlar, çok saçmaladılar bu nesilde. Oysa ki Xbox-PS arası multiplatform yeterliydi.

Şu PSN fiyatları da keşke biraz normal olsa. Aradaki fark çok, beni arada bırakıyor.

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Hocam rekabetçiyle çok bir işim olmadığı için benim için bozulmuş sayılmaz :) PS4 kullanıyordum 30 Fps Tlou2, Uncharted 4 gibi oyunlar oynadım gram rahatsız etmedi pc tarafında fps hafif dalgalanınca bile göz yoruyor valla bıktım artık bu optimizasyon özürlü firmaların yaptığı işten.

Fiyatlar konusunda artık Steam’de PSN’e yaklaştı zaten o yüzden onu da takmıyorum artık. Zaten uzun zamandır PS5 e geçmeyi düşünüyordum PC’ye son cıkan Spider-Man 2 artık tuz biber oldu rezalet bir port bir de 60$ para istiyorlar. Daha az paraya indirimde PS5 de alır sabit 60 Fps adam akıllı oynarım. PC kullanıcıları konsol devri bitti diyorlar ama 4090la bile dropsuz çökmeden Spider-Man 2 oynanmıyor hangi devrin bittiği gayet açık aslında.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar hâlâ çok farklı hocam, hele 3. parti yayıncılar genelde 10-20 dolardan fazla oynuyor. Keşke tamamen TR üzerinden çekilseler de hesaplar USA olsa diyorum bazen

Diğerlerine katılıyorum, geçen nesil hiç rahatsız etmiyordu ama artık 60 FPS şart gibi. Sony oyununu ise zaten hep PS üzerinde oynarım, konsollarına harika port ediyorlar. Ama orada da sorun yine Sony tarafında gibi. Mesela FF7'yi konsolda hiç beğenmemiştim performans açısından. PC’de ise hem performans hem de Türkçe yama için aldım, gayet iyi oynanıyor.

Konsolun en ama en iyi yanı, PS portlarının harika olması. Kendi oyunlarına deli gibi özen gösteriyorlar. Xbox tarafında bu yok ne yazık ki, o yüzden konsol olarak en iyisini yapmışsınız bence. Orta seviye bir sistem tutun köşede, Game Pass’ten deneyin beğendiğiniz oyunları, sonra PS kütüphanenize alın. Ben şahsen öyle yapıyorum.

Killzone bir Resistance iki. Ellerindeki en iyi fpsleri çöp ettiler. Gitsin Horizon oyunu yaptırsın. Manyak bunlar ya…

• mg3 M kullanıcısına yanıt
    Ya tamamen müşteri kitlesi yüzünden kısmende. AAA lem diye geziniyoruz. Halbuki düşük bütçeli çok güzel oyunlar var. Zannedersin AAA yani yüksek bütçeli her oyun elmas gibi parıldıyor. Çoğu leş çıkıyor artık. Neyseee…

• 
Sayfa: önceki 65826583658465856586
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.