|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6294. sayfa)
-
-
patch yolda bu hafta çıkar -
Baya Quality of Life eklemeleri yapacaz demişler.Şahane olur. -
Anakarakter kadındı sanırım neden öyle dediniz çok takip etmedim lgbtq+ultra@werty mi yoksa -
Kadın olması hiç sıkıntı değilde dediğin gibi lgbt woke un dibi oynayan karakter gerçekte ve Troya benziyor
-
eski playstation türkiye ürün ve pazarlama müdürünün açıklamalarını İzlemenizi tavsiye ederim Playstation olayını çok güzel özetlemiş ve sözde fanboylar özellikle izlesin
Dream-WarrioryoutubeHerkese selamlar rüya savaşçıları! Bu hafta ünlü YouTuber ve içerik üreticilerinden Can Sungur nam-ı diğer CS ile PlayStation'ın geçmişi ve genel olarak oyun dünyası'nın geleceği hakkında dolu dolu bir muhabbet yaptık. Her hafta yeni konuklar ve yeni içeriklerle sizlerleyiz. İyi seyirler. Bu kanalda video oyun dünyasıyla ilgili gündem muhabbetleri, günyüzüne çıkmamış sektör haberleri ve profesyonelleriyle özel röportajları, oyun ve spor etkinlik videoları ve daha fazlasını bulacaksınız. #oyun #videoyun #haber #sinema #dizi #sporhttps://www.youtube.com/watch?si=MVURAk6j6_8g1g9L&v=ah9ao-M58VY&feature=youtu.be -
ps5 pro konusu ibretlik bir hale gelmiş stand up showlarından daha komik -
Stüdyonun da büyük suçu var burda biraz.DF son videosunda buna değinmiş.Basına resmen bozuk , oynanamaz versiyonunu yollamışlar adamlar.1 tb boyutunda da güncelleme indirtmişler.Keşke basına 2 hafta geç yollasalardı inceleme sürümünü.Ya da oyunu 2 hafta erteleselerdi.
Az önce de steam'e güncelleme geldi.Performans arttı diyenler var.Xbox'a da gelse de devam etsek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 29 Kasım 2024; 19:33:50 > -
Oyun çok güzel olmuş ben de çok beğendim. Escapism'in doruklarına ulaşmışquote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Stalker 'daki random non-script olaylar zinciri>Bethesda RPG 'leri..
Stalker fakirliği/çaresizliği>Souls külliyatı
Ule biz Souls 'larda beymişiz ya.Ben böyle ödlek oynamadım hiçbir oyunu.Az önce deponun birinde çaresizlikten mahsur kaldım yarım saat:)
Ama maalesef From Software yapmadı diye puandan kırmışlar. Buglı ve optimizasyonu kötü olduğu içinmiş İkiyüzlülük resmen
Not : Souls oyunlarını severim -
-
Playstation'a en çok zararı Cuckmann ile Hermen Hulst salağı verdi. Jim Ryan'ın en büyük hatası her stüdyoya live service oyun yaptırmasıydı. 2-3 proje yapıp deneyecekti hata yaptı. Bknz Helldivers 2 çok başarılı olduquote:
Orijinalden alıntı: PeriahDaha da kötüsü Ps'i bu noktaya getiren Jim Ryan'I öven mesajlar görebilirsiniz birkaç sayfa arkada.
Concord denen garabeti oynayıp "BU OYUN İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM. PLAYSTATION'IN GELECEĞİ OLACAK" diyen Hermen Hulst denilen ileri zekalıdır.
Neil Cuckmann ise Playstation'daki Japon/Doğu kültürüne suikast düzenleyen Kojima balonu gibi kendini Holywood'a itelemeye çalışan sümsük siyonistin tekidir. Days Gone'ın ipini çekip Bend Studio'yu resmen destek stüdyosu yapmıştır. Sonuçta Last of Us'a rakipti. Bunlar aynı şirketin çatısı altında olsalar da en çok primi ve oyun projesi bütçesi için birbirine arkadan pislik yapar. İş hayatı işte
Hermen denilen şahsiyetin Horizon'ı her seferinde kaydırma olayına ise hiç girmiyorum
-
Hocam not'u iyiki eklemişsiniz zira From Software müritleri çok agresif:) Ve çoğunun ilk FS oyunu da Elden Ring ahahha. -
From Software'ı besmele çekerek okumaya başlayacağız yakındaquote:
Hocam not'u iyiki eklemişsiniz zira From Software müritleri çok agresif:) Ve çoğunun ilk FS oyunu da Elden Ring ahahha.
Her şey tadında iyi -
Ben çok performans problemi yaşamıyorum PC'de.Yamada beni heyecanlandıran şey Quality of Life güncellemeleri.Mutantların canı azaltılmış,tamir ve upgrade bedelleri düşerken artifact satış bedelleri artmış.Gorev ödülleri 2-3 kat oranında artırılmış.
Steam 'e geldi Gamepass için de 1-2 saate gelir.Üzerimdeki eşyaları kasaya atar güncelleme sonrası okuturum.DH ölücüsü olduğumuz belli olsun ahahah -
En sevdiğim stüdyolardan biri, müridleri ve kendilerine yapılan pozitif ayrımcılık yüzünden giderek antipatik olma yolunda
Bu performans meselelerinde basının kafalarını kuma gömmeleri ayyuka çıktı.Herkesin dilinde artık
Yalnız bu aralar Rockstar müritleri yok ortada,"Detay seviyesi len" diye gezinmeleri,kafa ütülemeleri lazım halbuki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 29 Kasım 2024; 20:2:15 > -
Aman hocam şeytanın aklına karpuz kabuğu düşürme Rockstar fanboyları şimdi gelirse atın bülbülünün soğukta büzüşme detayı üzerine 2 saat konuşurlarquote:
En sevdiğim stüdyolardan biri, müridleri ve kendilerine yapılan pozitif ayrımcılık yüzünden giderek antipatik olma yolunda
Bu performans meselelerinde basının kafalarını kuma gömmeleri ayyuka çıktı.Herkesin dilinde artık
Yalnız bu aralar Rockstar müritleri yok ortada,"Detay seviyesi len" diye gezinmeleri,kafa ütülemeleri lazım halbuki -
20 saat boyunca Stalker 2: Heart of Chornobyl - Gariban Edition'ı oynadık resmen.Neyse akşam upgrade ettiğim ama parasızlıktan tamir edemediğim zırhımı tamir ederim bari.
-
Gerçek Öz Hakiki Stalker biziz hocam,yamadan sonra başlayanlar ile muhatap olmamak lazım:)Zira oyunun kahrını biz çektik -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X