Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126.196
Cevap
298
Favori
4.551.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 63066307630863096310
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amd eskiden malum oldukça sorunluydu. Eskiye kıyasla oldukça iyi durumda driver noktasında. Nvidia ise driver tarafında kusursuza yakın. En son ne zaman hataya denk geldim hatırlamıyorum bile. He ben zaten uğraşmayı da seviyorum Pc özgürlüğü ile o ayrı.
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ara ara yata yata oynamayi özlüyorum.Salona taşıyabilirim ama ben aynı zamanda iş yapıyorum o bilgisayarda,getir götür uğraşamam.Bi formül belki display portu salona kadar uzatabilirim.Bilmiyorum mümkün müdür? Kayıp yaşanır mı?Hiç araştırmadım

Oyuncu koltuğu oldukça rahat benim.Ama işte bazen gün içinde çok yorgun ya da hasta olabiliyor insan.Şöyle battaniye altından sadece burun çıkararak oynamak da başka bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 2 Aralık 2024; 23:2:42 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Ya arkadaş çözünürlük farkı var işte. Ps5 pro'da oynayacak adam crewi daha net 60 fps de oynayacak işte. İllaki zoom mu yapalım. Bir de attığım videoya bakın. Adam baya fark var diyor iki versiyon arasında. Diğer ubisoft oyunlarında bu kadar fark yok diyor.En az ps5 pro ile ps5 farkı böyle olmalı diyor. Bende telefon ekranından bakınca çok bir şey göremiyorum. Bir de pc de monitörde bak bakalım.Özellikle atmış olduğum videoya bak.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Aralık 2024; 23:4:20 >

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    10. nesil konsollar çıkınca dey van alırsın
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Abi ben diyorum fark neredeyse yok sen diyorsun gt7 vs forza motorsport  

İkisini de oynadım, forza 140 fırın ekmek yese yine de gt7 olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Ortalama bir PS müridinin gözünde PC'de oyun oynarken yaşadığımız minimum çile.Bi de hiç sekmez,4080 ile falan sürünür bunlar.4090 diyemiyorlar ki attıkları ortaya çıkmasın,küsüratlı kart soyliim de millet yesin zhhzbsz.Biri her ekran kartı sürücüsü yüklerken bios 'a giriyordu OMG:)

O değil de PC'ciler 50 ayar yapıyor derken Pro ile zibilyon tane ayar geldi bdxnnss

PC'de çok stutter var çöb (vsync kapamayı bilmiyorum post'u)

• brnbry kullanıcısına yanıt

4090 ile bile native oynanmıyor çöp cihaz. 4090'ın kutusunda 8K yazıyor mu? Hayır. Ps 5'in kutusunda yazıyor demek ki bir bildikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Aralık 2024; 23:20:18 >
    4090 ile Tetris açtım 8 FPS...ABV PC geyming.Şu an beynime soğutucu jel sürüyorum hhfdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 2 Aralık 2024; 23:27:0 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Yani bende ona dikkat çekmeye çalıştım. Yoksa birisi armut , birisi elma değil yani durum. :)

Hocam haklısınız. Mikroskop ile baktım fark büyük😂
    Ps5
    Ps5 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 2 Aralık 2024; 23:35:26 >

4090’a gerek yok, 3090 ile başladı 8K Gaming pazarlaması :)
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    DLSS Quality seviyesinde 4K 60 olmazsa almam.Native'de gözüm yok.Hadi lanet gelsin DLSS Balanced 'a varım.Hatta hedef 1800p de olabilir.

Gerçi bunu yaptığında kesin hepimiz 8k TV'ye geceriz.Konsollar yine gg olur

Bi zahmet yeni nesilde artık ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 3 Aralık 2024; 0:8:32 >
    GT7 Kariyer modundan alınan qeyf : 100xÇöpza Motorzport

PC'ye getirsin Sony de..Bi de PC'de akiim
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    ps tarafını bilmiyorum ama xbox'ın teknolojileri sürpriz olabiliyor bu bağlamda 30 fps muhabbetinden tamamen kurtulurlarsa şaşırmam

series s eşekliğini 10. nesile taşımazlar muhtemelen bu konuda başları çok ağrıdı hem artısı oldu hem eksisi. birinci parti oyunlarının tamamını series s'e göre şekillendirdiler.

8k çok uçuk bir hedef pc'deki köylüler bile 4k'ya yeni yeni geçiyorlar millet hala 1080p takılıyor.
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Yav ben base konsollarda iyi değerlerden upscale edilmiş medium-high arası 1800p 30 FPS 'ye bile okeydim ya.Hani bazen diyorlar ya arkadaşlar 500 dolarlık aletten 4090 performansi bekliyosunuz diye.Aha beklentim yukarıdaki gibi idi.Aslında nesil başı bu beklentimi karşıladı.Ama Dying Light 2 ile başlayan çamur süreci,Gotham Knights, Hogwarts ile hızlanarak devam etti.Çözünürlük açısından hangi oyunlardan memnun kaldım...PS tarafında oynadığım Assasins Creed Valhalla, Returnal,Ratchet And Clank Rift Apart,Demon Souls,GOW Ragnarok,Miles Morales, Spiderman 2, Guardians of The Galaxy,GT7.Xbox tarafında Halo İnfinite 'in özellikle iç mekanlar çok keskindi mesela,Atomic Heart gayet iyiydi,Psychonauts 2 ha keza öyle,Forza Horizon zaten..Ne olduysa 2022 sonbaharı sonrası gelen tüm 3.partiler patlak gelmeye başladı.Biraz verticality,biraz özgürlük ve açık dünya gördü mü bayıldı makineler

• 
Sayfa: önceki 63066307630863096310
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.