|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6310. sayfa)
-
-
Ara ara yata yata oynamayi özlüyorum.Salona taşıyabilirim ama ben aynı zamanda iş yapıyorum o bilgisayarda,getir götür uğraşamam.Bi formül belki display portu salona kadar uzatabilirim.Bilmiyorum mümkün müdür? Kayıp yaşanır mı?Hiç araştırmadım
Oyuncu koltuğu oldukça rahat benim.Ama işte bazen gün içinde çok yorgun ya da hasta olabiliyor insan.Şöyle battaniye altından sadece burun çıkararak oynamak da başka bişey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 2 Aralık 2024; 23:2:42 > -
Ya arkadaş çözünürlük farkı var işte. Ps5 pro'da oynayacak adam crewi daha net 60 fps de oynayacak işte. İllaki zoom mu yapalım. Bir de attığım videoya bakın. Adam baya fark var diyor iki versiyon arasında. Diğer ubisoft oyunlarında bu kadar fark yok diyor.En az ps5 pro ile ps5 farkı böyle olmalı diyor. Bende telefon ekranından bakınca çok bir şey göremiyorum. Bir de pc de monitörde bak bakalım.Özellikle atmış olduğum videoya bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Aralık 2024; 23:4:20 >
-
10. nesil konsollar çıkınca dey van alırsın -
Abi ben diyorum fark neredeyse yok sen diyorsun gt7 vs forza motorsport
İkisini de oynadım, forza 140 fırın ekmek yese yine de gt7 olamaz.
-
-
4090 ile bile native oynanmıyor çöp cihaz. 4090'ın kutusunda 8K yazıyor mu? Hayır. Ps 5'in kutusunda yazıyor demek ki bir bildikleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Aralık 2024; 23:20:18 > -
4090 ile Tetris açtım 8 FPS...ABV PC geyming.Şu an beynime soğutucu jel sürüyorum hhfdd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 2 Aralık 2024; 23:27:0 > -
Yani bende ona dikkat çekmeye çalıştım. Yoksa birisi armut , birisi elma değil yani durum. :)
-
-
4090’a gerek yok, 3090 ile başladı 8K Gaming pazarlaması :) -
DLSS Quality seviyesinde 4K 60 olmazsa almam.Native'de gözüm yok.Hadi lanet gelsin DLSS Balanced 'a varım.Hatta hedef 1800p de olabilir.
Gerçi bunu yaptığında kesin hepimiz 8k TV'ye geceriz.Konsollar yine gg olur
Bi zahmet yeni nesilde artık ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 3 Aralık 2024; 0:8:32 > -
GT7 Kariyer modundan alınan qeyf : 100xÇöpza Motorzport
PC'ye getirsin Sony de..Bi de PC'de akiim -
ps tarafını bilmiyorum ama xbox'ın teknolojileri sürpriz olabiliyor bu bağlamda 30 fps muhabbetinden tamamen kurtulurlarsa şaşırmam
series s eşekliğini 10. nesile taşımazlar muhtemelen bu konuda başları çok ağrıdı hem artısı oldu hem eksisi. birinci parti oyunlarının tamamını series s'e göre şekillendirdiler.
8k çok uçuk bir hedef pc'deki köylüler bile 4k'ya yeni yeni geçiyorlar millet hala 1080p takılıyor. -
Yav ben base konsollarda iyi değerlerden upscale edilmiş medium-high arası 1800p 30 FPS 'ye bile okeydim ya.Hani bazen diyorlar ya arkadaşlar 500 dolarlık aletten 4090 performansi bekliyosunuz diye.Aha beklentim yukarıdaki gibi idi.Aslında nesil başı bu beklentimi karşıladı.Ama Dying Light 2 ile başlayan çamur süreci,Gotham Knights, Hogwarts ile hızlanarak devam etti.Çözünürlük açısından hangi oyunlardan memnun kaldım...PS tarafında oynadığım Assasins Creed Valhalla, Returnal,Ratchet And Clank Rift Apart,Demon Souls,GOW Ragnarok,Miles Morales, Spiderman 2, Guardians of The Galaxy,GT7.Xbox tarafında Halo İnfinite 'in özellikle iç mekanlar çok keskindi mesela,Atomic Heart gayet iyiydi,Psychonauts 2 ha keza öyle,Forza Horizon zaten..Ne olduysa 2022 sonbaharı sonrası gelen tüm 3.partiler patlak gelmeye başladı.Biraz verticality,biraz özgürlük ve açık dünya gördü mü bayıldı makineler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X