İmha edilip geri dönüşüme sokulacakmış plastik parçalar. Klozet kapağı yapacaklar maviş maviş |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6308. sayfa)
-
-
Xbox'ların kaçak göçek girmeye ihtiyacı yok çünkü microsoft türkiye diye bir kurum var. Playstation tr kaçıp gideli bir yıl olacak. -
Microsoft türkiye olduğu halde kaçak ps kadar satamıyorsunuz hmmm anladım -
Kaçak malı savunacak kafaya ulaşmak için ne içiyorsun?
-
-
25 bin liralik ps5 pro vergilerle 50 bin oluyor
Bilemem artık -
Stratejinin uzun vadede sürdürülebilir, en azından genel anlamda "oyuncu dostu" olmadığı fikrine katılıyorum. Ama bahsettiğim gibi belli ki finansal tablolar ve remaster'lara yönelik oyuncu kitlesindeki talebin pek de cezalandırıcı olmayan istikrarlı varlığı onları aksi şekilde davranmaya, mümkün olduğunca remaster versiyonlarla devam etmeye itiyor. Tasvip ettiğimi söylemiyorum; sadece gördüğüme inandığım şeyi paylaşıyorum. Kapitalist sistemde oyun firmalarının modus operandi'si diğer şirketlerinkinden çok farklı olmayacaktır. Kendilerinin birincil amacı - minimum giderle maksimum miktarda - para kazanmak ve bunu kâra çevirmek, oyuncuları memnun etmek değil. Anarşik uluslararası sistemde devletlerin güç ve güvenlik peşinde koşması gibi onlar da kâr maksimizasyonu ve en cazip kâr marjı peşinde koşuyor. Yeni bir majör oyun geliştirirken şirketin EBIDTA'sı azıcık bozuluyor diye, tahmin edilen kâr marjı yeterince yüksek değil diye yöneticilerinin tansiyonu - her türlü risk algılarıyla da beraber - inanılmaz çıkıyor olabilir. :d Oyun gümlerse oluşacak zararlar muazzam - Amerikan sinema sektörü de bu hale geldi. Yapımlar beklenmedik şekilde devasa zararlarla patlıyor; ironik biçimde hatırı sayılır bir kısmı da remaster veya remade oyunları anımsatan reboot veya miras yedi devam filmleri.
-
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nerde bu karakter? lokasyon bilgisi alabilir miyim? Akşam gidip bi ziyaret edeyim
-
-
-
Hocam allah aşkına başlığa bak kullandığın cihazın alaka seviyesine bak?
Kimin nerede takılıp ne yapacağına karışmak tabii ki haddime değil ama başlıkta pc yazmıyor -
Xbox konsol tarafında zortladığı için konunun ''Xbox'' kısmına gamepass PC ile müdahil oluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 2 Aralık 2024; 18:3:10 > -
Tebrik ederim hocam :) en azından xboxın konsol anlamında zortladığını kabul ediyor ve inkar etmiyorsunuz.
Evet game pass özelliğini pc de ben de beğeniyorum, itiraf etmeliyim. -
E tabiki, zortlamama ihtimali var mı sence? PS5 en kötü nesil olabilir ama bu haliyle bile iki katından fazla satmış Xbox'a göre.
Xbox'ta donanım kısmında bir halt edemeyeceğini anladı ki stüdyo satın alımlarıyla en büyük üçüncü parti yayıncılardan olmaya çalışıyor, bir yandan da tam fokus gamepass'e yükleniyorlar.
-
-
Valla hocam durum öyle zaten
Microsoft yarın öbür gün xbox'ı kapatıp tamamen 3.parti olarak devam ederse hiç şaşırmam... Ama sony tarafında olmama rağmen de böyle bir şey kesinlikle istemem, tekellik her zaman zararlıdır -
Söylentilere göre, sen ihbar etmişsin diyorlar.
-
7/24 PS5 Pro bir oyunda başarısız olsa da, hemen foruma gelip mesaj atsak diye açık kollayan arkadaşlara ithafen. Genelde çoğunlukla pro destekli oyunlarda buna benzer farklar oluyor. Sadece bir iki oyun var istenilen performansı veremeyen.Algıda seçici arkadaşlar habire bu oyunları örnek olarak sunuyor. Mesela bu farkı gelip koyar mı buraya.
-
oyunsuzluktan nerede 3. parti oyun var onu koymuşlar, xbox ip'leri de var concord, lego horizon ve foam stars'ı görememek üzdüx (formerly twitter)PlayStation (@PlayStation) on Xhttps://x.com/playstation/status/1863599201570947416?s=46
-
Göz doktoruna görünmem lazım. Benim gözler bitmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X