Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Spartan 117 , dante06 , entarhan , PYROX , Bonobo643 , Wardo Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
126.188
Cevap
298
Favori
4.551.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 62936294629562966297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps5 proya 50k verdikten sonra benim eşgal
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Beni o toplara sokamazsin Sayin Caped:) Veren verir,alan alır 50K verip.Ben çok ekstra bi para gelmediği takdirde hayatta almam orası ayrı mevzu.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Bölge çok değişti azizim.Şimdiki genç Stalker'lar bölgenin o halini bilmezler.Biz zamanında...

:)

• wither kullanıcısına yanıt
    Ahahah geldi güncelleme bu arada.Şimdi zengin olma zamanıdır.Karaborsacı yaptı oyun bizi:)
  • Aralık ayı geldi yine birinci parti oyun oynayacağız daha öncekiler bitmedi

Şuan indiriyorum stalkeri gamepasstan güncellemeli mı inecek 😀

• Mit40 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle iner hocam
    Stalker bitmez.65 saat oynadım daha bi 200'u var bunun.Millet 60 saatte nasıl full bitirmis anlamıyorum ya.27 saat story,60-65 full
    msfs 24 çok iyi olmuş bir uçuş sonrası silmek zorunda kaldım. indy pre load açılınca dragon age'i sileceğim. insan ne oynayacağını şaşırıyor.
  • Evet Avatar’ın da düz PS5 versiyonu PS5 Pro versiyonundan daha iyiymiş, ve PSSR bol bol halaya neden oluyormuş artık bu iş iyice standart haline gelmeye başladı. İyice belli oldu ki düşük native çözünürlüklerle PSSR bir çöp bile değil, tam bir çöp suyu.

GamingTechyoutube
    Avatar: Frontiers of Pandora - PS5 Pro Patch 1.2 Is Terrible - PSSR Is Not For Every Game!
    https://www.youtube.com/watch?v=yQGQug_A4_I&feature=youtu.be

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 30 Kasım 2024; 2:48:31 >

Aynen çok iyi olmuş

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  gerçi bu puan xbox standartlarında goty seviyesi denebilir. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Ayrıca oyun bug dan geçilmiyor. Türkçe şeklinde ingilizce konuşmaya çalışıyor Türkiye de bir havalimanı seçersen [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Şaşırmadık  

• Xbox notu daha fecaat miş, stalker çöpü 74 , bu 70 [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Allah korusun İndiana Jones u tek beklediğim microzort oyunu.

• Mit40 kullanıcısına yanıt

Hocam valla 500p-720p arası çalışan düz PS5 oyunlarını Pro konsolda daha kötü bir hale getirmek ancak Cerny gibi bir dolandırıcı sayesinde mümkün olurdu. Helal olsun gerçekten, PS5 Pro ile Sony cidden zoru başardı  

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Helal olsun zoru başardı adamlar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 3.parti olan xbox ve pro çıkışından sonra konunun özeti. :)

• Nvidia ne alakaysa AMD yi de ekleseydin 😁 tabi fanboyluk dereceniz o kadar ağır basmış ki konsol da AMD var diye Nvidia koymuş
  • 
Sayfa: önceki 62936294629562966297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.