Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MrChame , Periah Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
133.734
Cevap
312
Favori
4.799.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 62966297629862996300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dlls4 özel olursa peynir ekmek gibi satar adamlar rakiplerinden o kadar önde ki teknoloji olarak arkalarına bile bakmıyorlar.
    Konsollarda amd işlemci nvidia ekran kartı harika olur ama o tarafı salamaz amd hemde pahalı olur muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

DLSS 4 ile 5000 serisine özel bir şey gelmeme ihtimali yok. Konsollarda Nvidia kart olması evet çok güzel olurdu ama Sony Amd ile çalışırken bile 800 Euro isterken Nvidia olsa kim bilir ne isterdi. Nvidia ile çalışan bir Nintendo var sanırım.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten konsolları bekleyen iki seçim var.Ya tamamen buluta geçecek ve fiziksel donanıma veda edecekler ya da 4K gaming 'e Uygun donanımla 1000+ dolar donanım yapacaklar.Kullanıcılarinin çoğu büyük ekran TV'de olduğu için 4K 'ya mecburlar ve 4k işi PC'de dahi baya masraflı iken 500-600 dolarlarlik makinalar ile bu iş çok zor,hatta imkansız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle olmuş kimin aklına gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berringer B kullanıcısına yanıt

İzleyecek bir şey olmadığı için bakayım dedim müritlerin son ses dinlemesi lazım çünkü kutsal saydıkları ürün ve marka eskisi gibi değil. Sercan Sülün gibi mürit görmedim adam gta 6 xbox'a çıkmayacak dedi şaka gibi, herif hala Xbox'ı halo, gears'dan sayıyor

Xbox'dan Playstation'a geçen kadın çok iyiymiş tokat manyağı yapmış firmanın bütün kilit noktalarını vurmuş  

Kojima'da tokatlamış sony'i death stranding muhabbetinde    

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Doğru söylemiş Xbox:Gears ve Halo'dur.Firmanın kültürü bu oyunlar.Yani kimse yeni devşirdiğin stüdyoların oyunuyla yargılamaz seni.Aynı şey Sony için de geçerli..Kimse Returnal,Astro ile tartmaz Sony'yi

O yüzden Xbox'ın iyi Halo ve Gears'lara ,Sony'nin de iyi TLOU, Uncharted ve GOW'lara her zaman ihtiyacı var

• Anlatığınızı Anlamaz Kabul Etmezler Birde Engel Atarlar Çünkü duymak istedikleri Xbox Süper Sahane Uçuyu kaçıyor Ortalığı Yıkıyor cümleleri Olmalı :D

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Fenix 2runyoutube
    BI DENISIKLIK OLSUN YA BIHTIK BIHTIK
    https://www.youtube.com/watch?v=ier7H_tWc3I&feature=youtu.be
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Xboxcu ilan etmediler mi seni daha:)

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef iki taraf da aynı,hatta xbox tarafı daha hoşgörülü emin olun:) Bi Xbox 'a ya da PC'ye geçin görürsünüz.Bi tanesi özelden yazmıştı ,o zaman PS5 vardı bende, Fuat 'ta Xbox...Bu Xboxcularla sohbet etme bunlara güven olmaz diye DM atmıştı:))

Benim bu forumda gördüğüm, en toksiği Ps tarafı. Ps dışında her oyun oynanan plaforma düşman gibi davranıyor toksik olanları. Ps kullanıp eleştirenleri de pek kabul etmiyorlar.

Yanık Fuat hala Xbox sahibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS yoksa direkt Xbox'cı,PS varsa kripto Xbox'cı:) Kripto olmak için bırakın Xbox oyunu Gamepass 'e eklenen bir oyunu beğenmeniz yeterli:)

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Satmadı mi daha o Nvidia müridi:)

Valla anlamıyorum. Bunların hepsinin eksileri artıları var diyoruz. Yok yani ne dersen de. Adama "A" desen o "ama B" diyor. Ne Sony ne Microsoft ne de Nintendo kendi cihazına bu kadar anlam yüklüyordur.

Hemen örnek vereyim daha taze. Adam "konsol oyuncusu mouse klavye ile oyun oynamaz" diyor. Ben de "gamepad orada da var gerekçeleri bu neden olsun" diyorum gidip "Gow'u oyuncak pc'de oynamayız, mouse klavye ile mundar ettiler" vs. diyor. Bu kafaya ne anlatacaksın, ne tartışacaksın? Hayranlığı mantığının önüne geçmiş. He bir de gidip böyle absürt postlara like atıyorlar.

Ya hocam bunlara göre her gün PC'de parça söküp takıyor,Driver güncellemeleri ile boğuşuyor, Sürekli FPS sayacı ile yaşıyoruz:)

En son ne zaman Driver guncelledim bilmiyorum mesela, yaptığım ayar da şu,her oyunu maxlıyor her oyun başında bi FPS 'ye bakıyorum,100+ görünce kapatıyor daha da muhatap olmuyorum.

Konsolda öyle miydi?Önce Performans moduna al, çamur gör,sonra Kalite modunda gözünü 30 FPS 'ye alıştırmaya çalış,sonra tekrar performans sonra tekrar kalite derken bi baktım ben sürekli menudeyim.Hele şimdi Pro ile birlikte bi sürü ayar daha geldi.Çekilecek çile değil.Girer grafik ayarlarına Fuller işime bakar,oyunuma odaklanırım.Mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2024; 19:52:42 >

O konular da ayrı zaten de neyse diyorum. Oyun dünyasına, teknolojiye meraklısın ama Pc'de Steam açmayı külfet görüyorsun. "It's Not Rocket Science" derler bunun için. Neyse, tercihtir buna bir şey denmez ama bunu yerme gerekçesi yapmak doğru değil. Sevginin bir gerekçesi olması gerekmez ama yanlış bilgi verilmesi beni rahatsız ediyor bu sevgiden kaynaklı. Ps Pro sipariş ettim ben de napayım şimdi gidip olmadığı şeyler ile öne sürerek öveyim mi. Ps başlığına yazıyoruz "Pc'cik" oluyoruz, Nvidia başlığına yazıyoruz "Vram ile kafayı bozdunuz" oluyor. Nintendo başlığına yazmak lazım full. Kimse bir şey demiyor pek bari  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 20:0:59 >
    Hayırlısı olsun hocam güle güle kullanın.Tabi ki herkes istediği şekilde oyun oynasın.Biz artıları eksileri ile eleştirirmekle mükellefiz.

Ben iki konsolu da PC 'yi de kullandım bu nesil.Deneyimlerim PC'nin birçok kişi için en doğru yol olduğunu gösteriyor.Ve ben de bunu aktarıyorum.İki asgari ücret bedelini boşuna harcamasın insanlar,ben buradayım.

Yoksa aman yemişim grafiği,ben işten gelip düğmeye basıp oynarım COD,Fortnite,FIFA diyen adam tabi konsol alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2024; 20:4:56 >

Sağolasın hocam. Aldığım gibi başlayacağım ben de göklere çıkarmaya, ben kullanınca en iyi ürün oluyor çünkü  

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

İlk Stalker'da ciddi tasarımsal hatalar var. Onun yerine Stalker: Clear Sky ile seriye adım atarsanız çok daha iyi bir deneyim elde edersiniz.

Stalker'ın özelliği o Sovyet dönemi Rusya'sının tekinsizliğini çok güzel biçimde yansıtması. Günümüz oyunlarındaki gibi değil de oyun içine eklenmiş doğal mekanikler ile atmosfer yaratabilme başarısı bu sertiyi diğer oyunlardan ayırdı. Zaten Metro ile Salker'ın arasındaki en büyük ayrımda Metro'nun klasik bir batı oyununa doğu Avrupa derisi giydirmiş gibi olmasıyken Stalker'ın temelde farklılaşan sadece dış görünüşü ile değil mekanikleri ile de klasik oyunlardan ayrılan bvir yapım olmasıydı.

Öte yandan şunuda söylemem gerekir. Stalker'ın orjinalliği ve derinliği büyük oranda sadece Bilgisayar için geliştirilmiş bir oyun olmasından gelir. Konsollar yapıları gereği çok karmaşık oyunlar yapılmasına izin vermeyen bir kontrol şemasına sahip olduklarından (Gamepad) eski güzel serilerde konsola uyarlandıklarında derinliklerinin önemli bir bölümünü yitirirler.

Not: Zaten Clear Sky ilk oyun olan Shadow of the Chernobyl'den öncesini anlattığı için tarih sırası açısından da ilk olarak Clear Sky'ı oynamalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Kasım 2024; 20:12:37 >

• 
Sayfa: önceki 62966297629862996300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.