Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6299. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126.278
Cevap
298
Favori
4.553.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 62976298629963006301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gözünün yaşına bakmam hocam söyleyeyim:)
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

En toksigi mi bilemem ama sayı olarak oldukça fazlalar. Gerçi bu da bence kitle olarak daha kalabalık olmasından kaynaklanıyor. Kullanici sayilarina oranlarsak PS tarafinda toksik sayısının, Xbox tarafına göre fazla olması daha yüksek bir olasılık.

Ayrica bu tarz insanlar arkasına bir kalabalik aldiginda daha mantık dışı davranabiliyorlar. Arkasındaki güce dayanarak karşı tarafa zorba bir tutum içinde oluyorlar.

Bundan dolayı bu konuya ara sıra yazarken PS'le gönül bagim daha fazla olmasına rağmen genelde Xbox tarafını savunurken buluyorum kendimi:)

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Bakma zaten hocam. Direkt seni de kaybettik de hatta gerçek dışı tespitlerimi görürsen :) Ben kullandığım her şeyi hak ettiği noktalarda gömüyorum. Yine devam ederim.

Hocam zaten PSSR dalgası iş görsün de insanlar iki maaş verdiği cihazdan verim alsın,optimum koşullarda oyun deneyimlesin.Para kolay kazanılmıyor.Hele bizim gibi ekonomisi berbat bir ülkede insanların birçok şeyden feda ederek aldığı donanımda ağız tadıyla oyun oynaması çok daha önemli

Hocam o münakaşaya girdiğiniz şahıs ağır fanboy muhtemelen de birinin fake/trol hesabı ben bunu orda desem süresiz ban atarlar heralde kaldı ki bana kaç kere dediler hiçbirsey olmadı

Sony bence şu konuda hata yaptı. Senin rakibin zaten ara nesil konsol çıkarmama kararı aldı. Öte yandan ekran kartı tarafı ise yıllardır orta seviyede büyük oranda yerinde sayıyordu. Bu durumda 800 dolara yüzde 35lik performans artışı sunup bu kadar tepsi çekmek yerine mevcut konsollara kullanıcıların istediği oyunları yapmaya odaklansa çok daha iyi olurdu.

Ps5 Pro fiyatıyla ve neslin genel oyunsuyzluğu - mevcut oyunların ise Sony birinci parti yerine paravan stüdyolara yaptırılması nedeniyle genel kalitesizlik firma için çok ciddi olumsuz duygular yaratmaktan başka bir işe yaramadı.

İnsanlar haklı olarak biz Ps5'te ne oynadıkta Ps5 pro için 2 kat ücret ödemek zorundayız diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Kasım 2024; 20:22:37 >
  • Mit40 kullanıcısına yanıt

Yazdım zaten kaç yıllık üye. 10-15 postu var totalde. İyi niyetli olmadığı belli biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 20:25:10 >

Profil resmine bakarak dahi iyi niyetli göremiyorum [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Aynen çoğu öyle ne yazık ki. ps4ten beri playstationu aktif kullanırım, ps5 sahibiyim. bu arkadaşlar ps5 xbox series x çıkarken, series x çok daha güçlü deyince şöyle diyorlardı '' güç önemli değil oyun önemli '' şuan ps5pro çıktı piyasada oyun yok diyoruz hepsi grafik konuşuyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. rüzgar nereye eserse oraya koşuyorlar.

• Periah kullanıcısına yanıt

Playstation markasına olumsuz hava var olayı senin fantazinden başka birşey değil, oyun süreçleri tüm firmalar için rezalet, Sony ms gibi starfield i 2 yıl önceden çıkacak diye duyurup yalan sıkabilirdi ama dürüst davrandığı için dünyadan piyasadan bir haber insanlar tarafından yerden yere vuruluyor. Ubisoft dayanamadı, ea dayanamadı, xbox studios sürünüyor, Sony’den eskisi gibi bir nesilde her stüdyo 3 oyun çıkarsın beklentisine girmek kimse kusura bakmasın bariz körlük göstergesi.

• Bugün oğuz sasi god of war oynuyordu bu nasıl god of war diye oyunu bıraktı  

• formw3 F kullanıcısına yanıt

Bunu anlayamaman için cidden efor sarfetmen lazım.

şöyle ki oyun olmadan istersen her oyunu 8k 1000 fps oynatan konsolun olsun kimsenin umrunda olmaz, biz PlayStation ı tercih ederken fps yüzünden tercih etmiyoruz, güzel oyunları var diye tercih ediyoruz, ama cihazın güçlü versiyonu çıkarsa tabiki de durumu olan arkadaşlar ona yönelecektir ama sadece güçlü olduğu için efsane ve rakipsiz AAA oyunları güçlü versiyonu olduğu için. Lütfen anlayın bu kadar basit şeyleri artık

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Eskiden ps fanıydı Xbox çı oldu [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Playstation oyunlarına bayılıyorum umarım bu tempoda devam ederler.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Periah kullanıcısına yanıt
    Ya Pro 'yu geçtim iki tarafın base konsollar da sıkıntılı.Hiç olmaması gereken bir nesil

Xbox Series S şu an özellikle yetersiz güç olarak ama fp olarak güzel bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 21:17:30 >
    Valla en iyisi o.FIFA ,COD ,Apex, Fortnite oynatır geçer.Zaten bu kazuletler ile anca bunlar oynanır.

Bakın Switch 2'den dahi tokat yeme tehlikesi söz konusu.Cep telefonu testlerinde kullanılan Fortnite iyi çalışıyor,2 nesil öncesinin GTA V'i iyi çalışıyor diye sevinilen bir güruh yarattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 30 Kasım 2024; 21:23:57 >
    Switch 2 şu an ki fifayi mevcut konsollarla aynı kalitede 60fps oynatsin bu jenerasyonun fişini çeker:) çoğu insan için konsol demek FIFA demek hala. Hem elde hem TV de FIFA oynamak gamechanger olur.

Exc oyunlara girersek zaten Nintendonun uzmanlık alanı.

Bende 3 konsol da var, Prince of persia last crown gibi aynı kaliteyi aldığım oyunlarda elden oynamak varken diğerlerinin yüzüne bakmıyorum.
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam abartılı gibi biliyorum ama muhtemelen 2K 60 FPS optimize bi cihaz planlıyor Nintendo.Ben konsolların özellikle base versiyonlarının çoğu oyunda bu standartı birkaç istisna dışında yakalayabilecgini düşünmüyorum neslin geri kalanında.

Switch 2 zaten Series S kadar güçlü olsa bu çok iyi Nintendo'nun hedeflediği oyunlar için. Giriş seviyesi telefon gücünde, son günlerini yaşayan bir üründen bahsediyoruz. Hedefi Pc ve diğer konsolların çalıştırdığı AAA oyunlar gibi grafik olmadığı için SS gibi bir donanım gücü ile çok iyi işler çıkarabilirler. Şu donanım gücü ile Botw ve Totk gibi devasa oyunları bile çalıştıran ekipler neler yaparlar. Nintendo'nun Nvidia ile çalışması gibi bir artısı da var. DLSS ile geleceği kesin diyebiliriz yeni cihazın.

Ve Nintendo en azından yeni konsolunu exclusive oyunla çıkaracaktır [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 21:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 62976298629963006301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.